m3ndy de ce vrei sa ne certam ? fii serios stii bine ca nu exista admini mai buni decat cei care sunt acum in staff ... Hai sa nu ne mai prostim ca la gradinita si sa facem o treaba buna .. srv`ul e sus hai sa il ducem si mai sus fii serios ne vedem pe admin_chat
m3ndy fi serios omule
nu fi "balena"
faci cat 10 admini man (sincer)
faci parte din comunitate (familie)
nu ne parasi acum..dupa ce ca am dus serv atat de sus si dupa cate banuri si cate ore petrecute pe serv asta ca admin/player au fost ....
hai fi baiat bun si ramai
Nick Admin : m3ndy
Grad Admin : maresal
Perioada : nedeterminata
Motiv : "plec pe alt serv"...
M-ar bucura faptul daca as ramane cu un VIP sau SloT daca se poate...asa daca credeti k il merit...va multumesc mult!!!
Ma bucur k v-am cunoscut...a fost o perioada foarte frumoasa cea petrecuta pe romania alturi de voi...sper sa ramanem tovarasi cand ne mai intalnim pe servere de cs...toate cele bune...bft!!!
Aceasta postare a fost editata de m3ndy: 10 March 2011 - 07:33 PM
da mai...nu e bun motivul STEAM...dar mna in fine...un VIP macar as merita si eu...sau macar SLOT...pt k am sa mai joc pe romania...k am tovarasi pe acest serv...!!!
...asta e la alegerea ta bineinteles...!!...ms oricum...
Nick admin : SkuLL ;x
Grad admin : colonel
Perioada : nedeterminata
Motiv " si eu, spre deosebire de m3ndy, plec pe alt server "
Motiv : ma intorc pe fostul server, unde am jucat 3 ani de zile, asta este. acolo este mult mai multa nevoie de mine decat aici. Nu am pretentii, nu doresc sa raman cu slot sau VIP. Ma bucur v-am cunoscut ( dak se poate spune asa) . Sper sa gasiti oamenii potriviti pentru romania. Bafta !
Parerea mea ca cei care pleaca pe alte servere dau dovada de o lasitate imensa + ca nu au responsabilitatea necesara sa detina un admin pe un server populat ! ! !
ms wGl...las k au ai u responsabilitatea necesara...daca nu sti care e problema nu cred ca are rost sa faci comentarii!!!...ajunge cu asta...inchideti topicul ca nu mai are sens...!!!...bft alLz..se stiu ei care!!!