Absente/Retrageri
Postat 21 January 2013 - 10:40 PM

Grad Admin : Godlike
Perioada :din 21-01 pana imi revin aproximativ 1 saptamana sau 2
Motiv:Am avut un mic accident la munca si mi-am bulit o mana si nu prea are farmec sa ma chinui cu o mana pe la calculator,o sa intru pe forum,o sa incerc si pe server da nu promit nimic!!!!
Postat 21 March 2013 - 11:47 AM

Grad Admin : Unstoppable
Perioada : Nu e o absenta sau retargere
Motiv : o sa intru cel mult 1ora jumatate pe zi doarece am bacu..iar la simulari am scos 6. 5. 5. si tre sa ma pun pe invatat dar in weekend o sa intru mai mult sper sa ma intelegi ..nu vreau sa va supar..
Postat 21 March 2013 - 11:50 AM

Nick Admin : extrem//cfg
Motiv : o sa intru cel mult 1ora jumatate pe zi doarece am bacu..iar la simulari am scos 6. 5. 5. si tre sa ma pun pe invatat dar in weekend o sa intru mai mult sper sa ma intelegi ..nu vreau sa va supar..
Succes ... !
Eu unu st a 8-a si am simularile pe cap

DAr stati linistiti k eu n-am treaba ... ! joc cs zilnic si pe forum intru cel mai des

Postat 21 March 2013 - 12:56 PM

Succes ... !
Eu unu st a 8-a si am simularile pe cap, dau capacitatea in ultiima simulare la mate am luat 9.20 si la romana 9.70 !Si pt mine sunt note proaste
!
DAr stati linistiti k eu n-am treaba ... ! joc cs zilnic si pe forum intru cel mai des!
Bafta amandourora!Nick Admin : extrem//cfg
Extreme..trebuie inteles..scoala ar trebui sa fie pe primu plan!
1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi