Absente/Retrageri
Started By
Guest_EduArTz_*
, Oct 24 2010 10:57 PM
Postat 03 October 2012 - 05:26 PM

Nick Admin : aXel
Grad Admin : Dominating
Perioada : abvsent de vreo saptamana si ceva si o sa mai dureze dar nu stiu exact cat
Motiv :probleme de sanatate + ceva probleme personale
Imi cer scuze dar nu am putut anunta pana acum!!!
Osa fiu activ doar pe forum
Grad Admin : Dominating
Perioada : abvsent de vreo saptamana si ceva si o sa mai dureze dar nu stiu exact cat
Motiv :probleme de sanatate + ceva probleme personale
Imi cer scuze dar nu am putut anunta pana acum!!!
Osa fiu activ doar pe forum
Postat 11 October 2012 - 11:18 PM

Nick Admin : eVoL*
Grad Admin : Monster
Perioada : Permanenta
Motiv : Pff...s-a ajuns sa scriu si eu aici ... bine am mai scris dar pe perioade mici ... dar acu e diferit si e aiurea ca scriu pe o perioada nelimitata ... nu mai am timp... multe probleme .. scoala , munca .. chiar nu pot face fata ... as avea cand sa intru dar am 2 zile pe saptamana cand is mai liber si stau mai mult la pc dar nu vreau sa intru pt 1/2 ore si sa ies rapid ca la 8 tre sa fiu drepti ca trebe sa merg la scoala iar dupa masa la muca pana la 10 ... vin noaptea mai stau umpic la Pc si se repeta povestea si nu vreau sa detin un grad ... care nu multi au ajuns sa il detina ... si sa nu ma folosesc de el. Tin sa multumesc ca am avut posibilitatea si onoarea sa adminez pe cel mai bun srv de Cs aproape 1 an de zile , iar pe el am invatat tot ce stiu in arta adminajului
... sincer regret ca s-a ajuns aici dar viata personala are ultimul cuvant. Va Multumesc si sper ca intr-o buna zi sa fac o cerere de admin si sa fiu din nou acceptat 
Ps: Povestea cu Gabytzu nu are nici o legatura cu plecarea mea ... asta am spus-o ca sa fie clara treaba si sa nu apara banuieli
Grad Admin : Monster
Perioada : Permanenta
Motiv : Pff...s-a ajuns sa scriu si eu aici ... bine am mai scris dar pe perioade mici ... dar acu e diferit si e aiurea ca scriu pe o perioada nelimitata ... nu mai am timp... multe probleme .. scoala , munca .. chiar nu pot face fata ... as avea cand sa intru dar am 2 zile pe saptamana cand is mai liber si stau mai mult la pc dar nu vreau sa intru pt 1/2 ore si sa ies rapid ca la 8 tre sa fiu drepti ca trebe sa merg la scoala iar dupa masa la muca pana la 10 ... vin noaptea mai stau umpic la Pc si se repeta povestea si nu vreau sa detin un grad ... care nu multi au ajuns sa il detina ... si sa nu ma folosesc de el. Tin sa multumesc ca am avut posibilitatea si onoarea sa adminez pe cel mai bun srv de Cs aproape 1 an de zile , iar pe el am invatat tot ce stiu in arta adminajului

Ps: Povestea cu Gabytzu nu are nici o legatura cu plecarea mea ... asta am spus-o ca sa fie clara treaba si sa nu apara banuieli

Aceasta postare a fost editata de eVoL: 11 October 2012 - 11:41 PM
Postat 30 October 2012 - 08:04 AM

Nick Admin : GbR
Grad Admin : Ludicros
Perioada :nedeterminata.........am sa intru mai rar si as dori sa raman cu slot daca se poate ..multumesc frumos!
Motiv :nu e niciun motiv anume dar nu vreau sa am admin degeaba !
De ce va mai luati admin pentru 2 saptamani ?

0 useri citesc topicul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi