Absente/Retrageri
Started By
Guest_EduArTz_*
, Oct 24 2010 10:57 PM
Postat 16 August 2012 - 06:09 PM

Nick Admin : wGL-
Grad Admin : Godlike
Perioada :nedetrminata
Motiv : Concediu + probleme net acasa
Pentru accesele acceptate ( slot / admin ) Va rog un email la adresa [email protected] alaturi de nick , pass + link-ul de pe forum
Multumesc
Grad Admin : Godlike
Perioada :nedetrminata
Motiv : Concediu + probleme net acasa
Pentru accesele acceptate ( slot / admin ) Va rog un email la adresa [email protected] alaturi de nick , pass + link-ul de pe forum

Postat 24 August 2012 - 10:34 AM

Retragere admin !
Nick Admin :Robert Frobisher Smythe
Grad Admin :Ludicrous
Perioada :-
Motiv :Am multa treaba si incepand cu 1 sep.Nu o sa fiu prezet.Macar ma lasati cu un slot;) sa prind si eu un loc cand am si eu timp liber !
Deci mi-a facut placere sa fiu alaturi de voi.Multa bafta ne mai auzim poate vara viitoare. HF & GL !
Nick Admin :Robert Frobisher Smythe
Grad Admin :Ludicrous
Perioada :-
Motiv :Am multa treaba si incepand cu 1 sep.Nu o sa fiu prezet.Macar ma lasati cu un slot;) sa prind si eu un loc cand am si eu timp liber !

Postat 28 August 2012 - 12:41 PM

Nick Admin : sharaN-
Grad Admin : Ludicrous
Perioada : Permanenta
Motiv : -
Nici 5 zile nu a stat ma ... asta e o bataie de joc !! Sa iti stergi avataru cu Romania.cs16.ro ca ne faci de rusine ! si mai vreti admin ma ?? ar trebui sa se inchida topicu cu recrutari ca ne descurcam si fara !
Aceasta postare a fost editata de eVoL: 28 August 2012 - 12:44 PM
Postat 29 August 2012 - 11:36 PM

Nici 5 zile nu a stat ma ... asta e o bataie de joc !! Sa iti stergi avataru cu Romania.cs16.ro ca ne faci de rusine ! si mai vreti admin ma ?? ar trebui sa se inchida topicu cu recrutari ca ne descurcam si fara !
vorba lui evol...la ce ai mai cerut admin daca ai si renuntat la el ?
1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi