Jump to content

- Advertisement -
Photo

[cs16-info] placa video achizitioanre.

- - - - - placa video

• Please log in to reply
2 replies to this topic

robertinni

robertinni

Power Member

• Membru
  • 114 posts
  • 19 topics
  • Joined 10-February 13
  • Country: Country Flag
Am o placă de bază ASUS H61M-K, un i3-2120, placă video integrată, însă nu știu ce placă video să îmi iau (pana in maxim 600 de lei). 

1. SURSA NO-NAME 300 W .
2. procesor i3-2120 (placa video integrata) . 
3. placa de baza asus h61m-k .
4. pc-ul il am de prin 2012 . 
5. 1 tb , daca mai doriti si alte informatii va rog sa-mi spuneti si va voi raspunde . 
6. AM O CARCASA DE LA HP, MEDIE SA ZIC , nici prea mare nici prea mica.
7. COOLER-UL E CEL RANDOM DE LA EI CAND AM ACHIZITIONAT PC-UL.

Doresc să mă joc CS:GO cu un fps mai acceptabil (măcar 200-300 fps să prind). Dacă mai trebuie să îmi iau și altceva ca pc-ul să fie special pentru gaming , să îmi spuneți. Vă mulțumesc !

PS : m-am gandit sa cumpar Placa video GIGABYTE GeForce GTX 750 Ti OC2 WindForce 2X 2GB DDR5 128-bit , ar merge totul ok , sunt compatibile, se suporta componentele intre ele ? vor iesi probeleme pe viitor? multumesc.

PS2: am cautat pe google, dar nu prea am gasit pe cineva care sa aiba componentele mele si de aia intreb aici.

• CATAHYPE; likes this

da_boomb

da_boomb

No Limit Member

• Membru
  • 3400 posts
  • 68 topics
  • Joined 21-July 11

Salut

Placa video pe care te-ai gindit sa o cumperi necesita sursa de 400 W, cum tu ai sursa de 300 W ar trebui sa iti schimbi si sursa cu una de minim 400W sau mai mare.

Nu spui nimic de cata memorie RAM are calc tau, eu iti recomand minim 4Gb RAM

Daca o sa reusesti sau nu sa ai 200-300 FPS in CS:GO mai depinde si de ce windows utilizezi dar si de setarile video ale jocului

Succes

• trace likes this

robertinni

robertinni

Power Member

• Topic Starter

• Membru
  • 114 posts
  • 19 topics
  • Joined 10-February 13
Am o placă de bază ASUS H61M-K, un i3-2120, placă video integrată, însă nu știu ce placă video să îmi iau (pana in maxim 600 de lei). 

1. SURSA NO-NAME 300 W .
2. procesor i3-2120 (placa video integrata) . 
3. placa de baza asus h61m-k .
4. pc-ul il am de prin 2012 . 
5. 1 tb , daca mai doriti si alte informatii va rog sa-mi spuneti si va voi raspunde . 
6. AM O CARCASA DE LA HP, MEDIE SA ZIC , nici prea mare nici prea mica.
7. COOLER-UL E CEL RANDOM DE LA EI CAND AM ACHIZITIONAT PC-UL.

Doresc să mă joc CS:GO cu un fps mai acceptabil (măcar 200-300 fps să prind). Dacă mai trebuie să îmi iau și altceva ca pc-ul să fie special pentru gaming , să îmi spuneți. Vă mulțumesc !

Se pare ca am luat placa aceea , dupa care am returnat-o si am banii pe site. Acum trebuie sa cumpar alta placa , dar sa fie fara alimentare separata. Am ales urmatoarele modele (care ma incadrez in buget de 570 de lei maxim) : Care credeti ca este cea mai buna si daca imi duce bine fps-urile, eu la monitor am dvi : http://www.pcgarage....shlist/2378882/

APP: nu vreau overclocking ca si asa nu stiu ce face ( daca va interesa ) 
AM 4GB RAM.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users