Dacă tot ziceți că Edu nu se mai ocupă de 1.6, propun ca acest forum să se închidă deifintiv.
O seară frumoasă.
PS: Aștept un răspuns aici de la Edu sau Verdee.
Dacă tot ziceți că Edu nu se mai ocupă de 1.6, propun ca acest forum să se închidă deifintiv.
O seară frumoasă.
Am o vagă impresie că un administrator/super-moderator o să vină și o să-ți închidă topicul, cât despre răspunsul lui Verdeee și Eduart, poți să aștepți Paștele ..
O seară frumoasă.
Observ ca tu cam incepi sa iei la misto aceste propuneri.Atata timp cat ei platesc host-ul,problema ta este ...?
Observ ca tu cam incepi sa iei la misto aceste propuneri.Atata timp cat ei platesc host-ul,problema ta este ...?
Nu văd rostul plății dacă ei nu se mai ocupă Anyway, eu doar am propus
Incepi sa ma enervezi ma. Cum a spus si Reus care este problema ta? Chiar daca Edu/Verde sau cine vrei tu nu mai intra pe forum, chiar daca suntem 100 persoane pe forum, care-i problema ta? Din cate vad eu comunitatea inca merge, din cate vad inca sunt servere pe forum, unde este asa mare problema?
Nu sunt "gradele mari" pe forum? Si? Fara nu te descurci? O comunitate de cs este bazata PE CS, sectiunile gen design, muzica etc sunt un bonus.
Atata timp cat sunt servere pe comunitate nu trebuie sa ai probleme. Vrei sa se schimbe ceva ? Incepe tu sa faci ceva CONCRET, inloc sa dai din gura fara rost.
Nu-ti convine comunitatea ? Dute pe alta si ai rezolvat.
Total contra acestei propuneri, este facuta fara rost.
Edited by -ScarleT., 26 December 2016 - 06:40 PM.
Nu văd rostul plății dacă ei nu se mai ocupă Anyway, eu doar am propus
Nu trebuie sa vezi tu rostul, linisteste-te. M-am saturat de suferintele unora, data viitoare se lasa cu ban.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users