Salt la continut

- Advertisement -
Fotografie

[CS16-IT] Problema [Rezolvat]

- - - - -

• Topic inchis Acest topic e inchis
4 replies to this topic

Bambucha

Problema intampinata: In cs 1,6 in 'colturi' se vede o pata neagra/dunga . Posibil de la placa video ? ! Pc nou de 2 saptamani , placa video gtx 970 4g

Descrierea acesteia: Nu stiu exact cum sa descriu aceasta problema , o sa postez un video :)

Imagini :

da_boomb

da_boomb

No Limit Member

• Membru
  • 3400 Postari:
  • 68 topics
  • Joined 21-July 11
  • Country: Country Flag

Am vizionat clipul pus de tine si in full screen nu observ nici o pata/dunga cum spui tu, doar cind te omoara apare o dunga sus si alta jos dar asta este normal sa iti apara

Vizionand  clipul in modul normal se observa dungi negre pe lateral, daca asta este problema ta cred ca ai monitor widescreen 16:9 iar setarile video ale jocului tau sint facute pentru modul normal adica 4:3, aici trebuie sa intrii in setarile video ale jocului si acolo sa modifici pt widescreen

Intrii in cs16

Options >Video > Display mode >widescreen.

Renderer > D3D.

Salvezi si gata

Driverele de la placa video le ai instalate?

Observ ca ai max 60 fps

Ai placa video nvidia

click dreapta pe desktop > click nvidia control panel>3D Settings>adjust image settings with preview> use my preference emphasizing> acolo setezi Performance

Succes

Aceasta postare a fost editata de da_boomb: 03 August 2016 - 09:37 PM

• trace likes this

Bambucha

Am un lg 24 inch , gtx 970 4 g , i5 6500 3.2 ghz si 16g ram . Joc pe rez mica la cs 800x dar faza ca nu apare numai la cs ci si la gta v de ex , niste pete negre la conturul unei persoane/obiect . Fps este 60 ca asa a fost setat frapsu sa filmeze ..

Poate va ajuta asta 

Aceasta postare a fost editata de Bambucha: 04 August 2016 - 01:49 PM

yLLuSioN

yLLuSioN

Fost Moderator Global

• Retired
  • 2044 Postari:
  • 176 topics
  • Joined 15-November 12
  • Country: Country Flag

Salut. Din video-urile prezentate de tine nu apare nicio pata neagra sau altceva. Cel mai probabil este de la Monitor(Asa aveam eu un AOC de 24' care tot la fel apareau pete albe). Incearca sa faci o poza sau sa filmezi cu telefonul, Deoarece programele de filmat filmeaza ce randeaza placa video.

• Bambucha and trace like this

Bambucha

Se pare ca dupa 3 zile si'a revenit :) Multumesc pentru ajutor :P

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi