Salt la continut

- Advertisement -
Fotografie

[CS16 - IT] Problema modem [Rezolvat]

- - - - -

• Topic inchis Acest topic e inchis
3 replies to this topic

-ScarleT.

-ScarleT.

Addicted Member

• Membru
  • 330 Postari:
  • 27 topics
  • Joined 19-October 15
  • Country: Country Flag

Problema intampinata: De 2 zile modemul a inceput sa se inchida si sa se redeschida singur. 
Descrierea acesteia: Modemul trebuie sa aibe 3 lumini aprinse ca sa mearga, a 2a lumina (cea din mijloc ° ° °) se aprinde tot timpul ultima. Pana aici este totul in regula, problema incepe dupa. Difera timpul de fiecare data, dar dupa foarte putin de cand a 2a lumina se aprinde (si internetul merge cum trebuie) modem se redeschide singur, adica se inchid toate luminile si se "incarca iar" (prima si a 3a lumina si dupa a 2a, ca de obicei).

Imagini: Nu cred ca este nevoie.
Alte precizari: Nu am stiut unde sa postez asa o problema, de asta am postat aici.

Am verificat deja daca firele sunt rupte sau nu sunt puse bine, totul in regula.

Modemul il am de mai putin de 1 an, este TP-Link, am citit pe internet ca este una dintre cele mai bune marci din Italia pentru modem.

Poate este ceva rupt prin modem, dar rupt asa din senin, singur .. nush.. (Specific ca nu am dat cu pumnu' in el sau chesti de genu')

P.S. Poate fi de la reteaua de net ? 

Aceasta postare a fost editata de -ScarleT.: 29 July 2016 - 08:47 PM

trace

Am avut de curand o problema de genul, doar ca la mine nu se aprindea butonul de la Internet desi tuturor le mergea cum trebuie.

Problema cred ca e de la modem, s-a intamplat ceva cu el, poate i se intrerupe curentu' si de-asta se reseteaza asa. Nu are legatura cu internetul in sine ca daca era de la el nu statea aprins butonul de internet.

Suna la provider si zi-le de problema ta, ori te invata ei ce sa faci ori trimit pe cineva sa se ocupe de asta (daca e nevoie o sa ti-l schimbe).

PS, umbla la casutele acelea mici de la el daca le ai, scoate firele de acolo si baga-le din nou, sau opreste modemul de la buton, scoate-l din priza, scoate-i firele si baga-le din nou, poate vreounu nu o fi bagat cum trebuie sau e smuls cumva.

Aceasta postare a fost editata de -TRACE: 29 July 2016 - 09:10 PM

da_boomb

da_boomb

No Limit Member

• Membru
  • 3400 Postari:
  • 68 topics
  • Joined 21-July 11

Daca este modem de la firma de la care ai net contacteaza pe cei de la firma respectiva.

Daca l-ai cumparat din magazin si are mai putin de 1 an de cind l-ai luat mergi cu el la garantie.

O alta varianta ar fi sa se supraincalzeasca, scoatel din priza si lasal pina se raceste, pe urma il bagi la loc si incerci sa vezi daca problema persista, daca nu ai probleme cu el dupa ce faci asta inseamna ca este de la caldura prea mare si iti recomand sa pui un ventilator.

-ScarleT.

-ScarleT.

Addicted Member

• Topic Starter

• Membru
  • 330 Postari:
  • 27 topics
  • Joined 19-October 15

@Trace, am controlat deja tot, este totul in regula cu firele.

@da_boomb, l-am cumparat eu.

L-am deschis acum, dupa 3 ore de cand era inchis, sa deschis mult mai repede ca de obicei, am incercat sa il pun (ca wifi) pe pc, dupa 2 minute iar s-a resetat.

O sa merg cu el de unde l-am luat, cred ca este unica solutie.

Puteti da t/c, il duc la reparat azi.

Aceasta postare a fost editata de -ScarleT.: 01 August 2016 - 01:13 PM

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi