Jump to content

- Advertisement -
Photo

Carcasa compatibila?

• This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

zEKEN;

zEKEN;

Master Member

• Membru
  • 1738 posts
  • 134 topics
  • Joined 19-September 13
  • Country: Country Flag

Salut, am urmatoarele componente:

HDD il am de la pc vechi, SATA3,1TB,7200rpm

As vrea o carcasa cu tot cu sursa in care sa incapa toate astea, sa nu fie vreo problema la montat sau altceva.
Nu ma intereseaza modelul carcasei, forma, culoarea, etc. poate fi oricum doar sa se "inteleaga" bine cu componentele.
Buget: 100-150 lei, e ok daca sare putin peste 150. Mersi anticipat.

Edited by zEKEN;, 26 July 2016 - 11:40 PM.

LostUser

LostUser

Super Moderator

• Super moderator
  • 894 posts
  • 156 topics
  • Joined 08-October 14

Salut !

Eu sunt de parere ca achizitionarea unei carcase cu sursa inclusa este o alegere foarte proasta, deoarece de cele mai multe ori sursele care vin cu carcasele respective sunt niste "pocnitori", cu o electronica foarta proasta si foarte slabe si zgomotoase.

Asa ca pentru binele PC-ului tau eu ti-as recomanda sa mai strangi vreo 100 Lei si sa iti iei o carcasa separata, bine ventilata si incapatoare si o sursa tot separat.

Eu ti-as recomanda asa :

Carcasa :

Deepcool (este o carcasa bine ventilata, incapatoare si canstruita din materiale de calitate, iti va permite sa faci upgrade-uri in viitor daca vei vrea la Placa video sau Procesor)

Segotep (este o varianta putin mai ieftina, insa aceasta carcasa este si putin mai mica fata de prima, dar de asemenea este destul de incapatoare si bine ventilata)

Sursa :

Segotep (iti recomand aceasta sursa deoarece are o electronica destul de ok, iar cei 500W iti vor fi suficienti, chiar daca vei vrea sa faci un upgrade ulterior)

P.S: Poti economisi 10 lei la memoria ram achizitionand-o pe aceasta, este exact la fel de buna ca si cea aleasa de tine numai ca nu arata la fel de bine. Acel radiator de pe rami alesi de tine nu fac nimic, sunt doar de design.

Daca faci acest efort sa mai strangi 100 Lei si sa cumperi una dintre carcasele de mai sus (de preferat prima varianta) si sursa recomandata de mine, te asigur ca nu vei avea probleme cu PC-ul tau.

Sper ca te-am ajutat ! ;)

• Andrei;, ReusbVb and zEKEN; like this

da_boomb

da_boomb

No Limit Member

• Membru
  • 3400 posts
  • 68 topics
  • Joined 21-July 11

Pt bugetul declarat de tine recomand:

http://www.pluspc.ro...ngine-450-450w/

http://www.pluspc.ro...gra-la-alegere/

Firma de incredere, in momentul de fata am 10 calculatoare si 3 monitoare cumparate de la ei, 3 calculatoare impreuna cu monitoarele functioneaza ireprosabil  la mine acasa, restul le-am luat pentru alte persoane, ofera garantie 12 luni si trimite prin curier rapid.

Nu fac reclama firmei respective.

Daca nu iti place sursa pusa de mine iti recomand sursa pusa de LostUser si carcasa pusa de mine si tot te incadrezi in buget 

Mentionez ca produsele puse de mine sunt second hand

Edited by da_boomb, 28 July 2016 - 05:45 PM.

• zEKEN; likes this

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users