Jump to content

- Advertisement -
Photo

Intrebare

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
1 reply to this topic

Lica

Lica

Gold Member

• Membru
  • 776 posts
  • 22 topics
  • Joined 08-April 13
  • Country: Country Flag

Salut , detin placa de baza :  gigabyte ga-ma790fxt-ud5p , procesor : AMD phenom x4 ii 965 BE 

16 GB ram ddr3 ( 4x4) G.Skill RipJaws , placa video MSI Nvidia GTX 950 2 GB gamming edition , corsair hidro 80i ,

SSD 120 gb , HD 1 terra .

Intrebarea este : De ce sursa am nevoie ?? ce imi recomandati? este de ajuns  thermaltake hamburg 80plus 530w???

EDIT. Da , consuma enorm dar astea le am cumparat SH , nu dispun de un buget pentru piese noi ( sau cu adevarat gamming ) 

multumesc mult , puteti sa dati t/c .

Edited by Lica, 21 July 2016 - 10:26 PM.

da_boomb

da_boomb

No Limit Member

• Membru
  • 3400 posts
  • 68 topics
  • Joined 21-July 11
  • Country: Country Flag

Marii consumatori din ce componente detii tu:

Procesorul  125 w

Placa video 140 w

Restul componentelor au un consum mic de curent incit toate laolalta nu insumeaza 150 w

Sursa pusa de tine aici are 530 w reali si poate duce fara probleme un calculator care are in el componentele pe care tu le ai

Placa ta de baza are posibilitatea de a lucra cu 2 placi video in modul SLI , daca in viitor ai de gind sa adaugi si a 2-a placa video sau o alta placa video care sa aiba nevoie de 2 alimentari in afara de PCIx iti recomand o sursa de minim 800 w 

Edit: Nu consuma enorm, valorile pe care le-am pus mai sus sint date de catre producatori,sint valori maxime pe care le atinge doar atunci cind sint forjate in jocuri,pentru aplicatii multimedia sau office acele valori scad semnificativ.

Eu ti-am aratat ca, componentele tale toate laolalta au un consum maxim de 125+140+150=415w  iar sursa ta are 530 w reali deci poate duce lejer componentele mentionate de tine

Edited by da_boomb, 22 July 2016 - 06:36 AM.

• Lica and trace like this

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users