Salt la continut

- Advertisement -
Fotografie

Placa video si parametrii

- - - - -

• Topic inchis Acest topic e inchis
5 replies to this topic

gAbI^^

gAbI^^

Addicted Member

• Membru
  • 278 Postari:
  • 40 topics
  • Joined 17-December 12
  • Country: Country Flag

Salutare ! 

As dori sa aflu si eu ,am incercat sa dau "update" la placa video, eu aveam placa de 512 si mi s-a stricat,am luat alta de 1GB si am montat-o la acest pc, acum imi merge pc pe LOW in orice joc,de jocuri 3GB + nici nu mai zic ca merge in reluare.

Posibil pentru ca placa video nu functioneaza in parametrii care ar trebuii ?

Poza: http://imgur.com/paU13lD

Aceasta postare a fost editata de gAbI^^: 17 July 2016 - 11:37 PM

trace

Depinde si de bitii care-i are placa video, degeaba are 1GB ca sunt placi nNvidia de 512mb ce duc jocuri mai bine ca unele placi AMD de 1GB+.

In mare parte, cand schimbi placa video de exemplu, tre' sa dai si un reinstall de Windows. Am patit o chestie de genul la PC-ul unui prieten, am schimbat o placa video ce se potrivea din toate punctele de vedere dar n-a citit-o PC-ul pana n-am reinstalat Windows-ul.

Tu cand ai pus placa video in PC i-ai instalat driveru'?

gAbI^^

gAbI^^

Addicted Member

• Topic Starter

• Membru
  • 278 Postari:
  • 40 topics
  • Joined 17-December 12

L-am instalat da, si a fost si windowsul schimbat.

trace

L-am instalat da, si a fost si windowsul schimbat.

Inseamna ca placa pe care ai luat-o nu e pentru gaming, e mai mult pentru filme, video-uri s.a.m.d

• utzu likes this

Lica

Lica

Gold Member

• Membru
  • 776 Postari:
  • 22 topics
  • Joined 08-April 13

Nu e nevoie sa reformatezi hd ul. Instaleaza si driverele la placa video , de pe site de la radeon amd ...Cand dai click2 pe desktop sa iti apara Ati catalyst sau ceva de genu , atunci inseamna ca driveru este instalat .

da_boomb

da_boomb

No Limit Member

• Membru
  • 3400 Postari:
  • 68 topics
  • Joined 21-July 11

Recent am probat o placa identica cu ce ai tu, este atit de slaba  la performante incit placa video onboard de 512 care o are calculatorul pe care am probat placa respectiva este de 2 ori mai buna.

Cu ceva timp in urma ai mai facut un post unde ti-am raspuns detaliat despre performantele acestei placi video si ti-am facut si o recomandare

http://forum.cs16.ro...te-placa-video/

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi