Jump to content

- Advertisement -
Photo

LOW FPS @ CS GO

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
5 replies to this topic

Miorlau

Miorlau

Fost Super Moderator

• Retired
  • 3341 posts
  • 270 topics
  • Joined 07-October 10
  • Country: Country Flag

Procesor: Intel Core i5 6500 3.2 skylake

Ram: 8 GB DDR4 2100 MHZ

Placa video: Nvidia Ge Force GT 630 2 GB 128 Bit

Windows 10 pro 

http://i.imgur.com/Ch8xF3D.png

http://i.imgur.com/6rh61w4.png

http://i.imgur.com/KnQR7AF.png

Kosovoy

Kosovoy

Fost Designer

• Retired
  • 604 posts
  • 139 topics
  • Joined 24-November 12

Posibil să fie de la windows această problemă.Și eu am un pc destul de ok și pe 1020x768 dacă am scris corect rezoluția și pe detalii toate la low am 50-60 fps dar cred că aș avea mai multe dacă mi-aș reinstala windows-ul deoarece am foarte multe fișiere de la photoshop și multe altele. Dacă tot ai i5 poți încerca să faci un overclock la procesor poate te-ar ajuta și să nu exagerezi la rezoluții maxime deoarece nu e bine.NIci kennyS / ScreaM / shox etc nu folosesc rezoluții maxime.. De ce ? Se vede puțin întunecat și în unele locur: EX: pe hărți gen Aztec / Overpass / în general cele cu vegetație multă ex în colțul de lângă Side A inferno lângă acea mașină fix lângă CT spawn e foarte greu să distingi dacă e un jucător acolo deoarece este iarbă și realtiv înaltă iar dacă el stă cu duck nu prea î-l vezi.Deci îți recomand să te uiți la un video sau să te inreresezi de o rezoluție ideală pentru joc ( Eu îți recomand în principal 1028x768 / 4:3 / Shadow Quality poți s-o pui cum vrei tu restu pe low / 4x Antistropic și restu cred că-ți poți da seama cum ar trebui să le faci deoarece nu trebuie să le pui pe toate la maxim că după cum ți-am spus nu te ajută la nimic.Mult noroc!

Miorlau

Miorlau

Fost Super Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3341 posts
  • 270 topics
  • Joined 07-October 10

abia de la 800x600 am 300 fps , overclock ul mi-l face singur la 3.6 cat e si posibil. 

• utzu likes this

Luciann1009

Problema e de la placa video, iati un gtx ceva si o sa mearga bine. 

HugGOo

HugGOo

New Member

• New Member
  • 4 posts
  • 1 topics
  • Joined 20-July 16

Windows 10 este prost rău optimizat în viziunea mea.L-am folosit și eu o perioadă și dacă îmi scoteam căștile din pc și voiam să le bag înapoi trebuia să reinstalez cu totul driver-ul.Placa video nu cred că are vreo treabă în cazul tău, e eficientă pentru un i5.

da_boomb

da_boomb

No Limit Member

• Membru
  • 3400 posts
  • 68 topics
  • Joined 21-July 11

Sistemul de operare Windows indiferent de varianta utilizata foloseste o anumita parte din memoria RAM.

Si eu folosesc windows 10 profesional si in acest moment avind deschisa doar aceasta pagina windows 10 utilizeaza 1,4 Gb RAM, placa video este de 512 in slot PCI-Xpres dar windows 10 imi ia inca 2 Gb RAM pe care i utilizeaza ca  memorie video, nu este problema pt ca am 6 Gb RAM, calc este mai slab decit al tau dar merge cs go decent in 60 fps pe  rezolutia 1024/768

Ai placa video nvidia

click dreapta pe desktop > click nvidia control panel>3D Settings>adjust image settings with preview> use my preference emphasizing> acolo setezi Performance

Observ in poza nr 3 ca ai ping 88, ori ai net slab ori joci pe server din afara si asta influenteaza intr-o oarecare masura fps

Recomand sa iti setezi o rezolutie care sa ai 100 fps 

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users