Jump to content

Photo

Staff apply

- - - - -

Best Answer LostUser , 23 June 2016 - 10:22 AM

Salut !

Ceea ce iti pot spune despre apply-ul tau este ca a fost vazut de catre moderatori si de membri staff-ului CS16.

Ba chiar ti s-a si raspun la aplicatie in mare parte, insa dupa cum cred ca stiai si tu fiecarui user care aplica ii este supravegheata activitatea si de asemenea nu exista un timp stabilit in care ti se poate raspunde la aplicatie, ti se poate raspunde in 2 zile sau in cateva luni.

Am sa ma interesez si am sa vad cum mai sta treaba cu aplicatia ta, ca sa primesti un raspuns si sa stii ce ai de facut.

Spre ca ai primit raspunsuri la intrebarile tale si te rog mai ai "putin-tica" rabdare ! 

Go to the full post »

• This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

Wanex

Wanex

Untouchable Member

• Membru
  • 1490 posts
  • 345 topics
  • Joined 17-December 12
  • Country: Country Flag

Buna seara all ;)

Am facut o cerere ..... in staff apply .

Cererea am facut pe 30 may , acum e 23 Iunuie . Activitatea mea se duce pe pagina a 2-a ;))

Pot sa uit de cerere , nu ? 

Edit :  Informatii generale: 

4.gif Activitatea pe parcurs este esentiala in acceptarea aplicatiei 
4.gif Raspunsul la o aplicatie il puteti primi in maxim 2 saptamani

Edited by Sireoga @ CS16, 22 June 2016 - 11:55 PM.

sealro

sealro

Ultras Member

• Membru
  • 370 posts
  • 46 topics
  • Joined 12-January 14

Intrebarea asta are mereu acelasi raspuns. Nu exista un timp fix in care primesti un grad, ramane la alegerea staff-ului.

Din cate stiu eu, daca pui astfel de intrebari iti diminuezi foarte tare sansele... :/

• Andrei; likes this

LostUser

LostUser

Super Moderator

• Super moderator
  • 894 posts
  • 156 topics
  • Joined 08-October 14
✓  Best Answer

Salut !

Ceea ce iti pot spune despre apply-ul tau este ca a fost vazut de catre moderatori si de membri staff-ului CS16.

Ba chiar ti s-a si raspun la aplicatie in mare parte, insa dupa cum cred ca stiai si tu fiecarui user care aplica ii este supravegheata activitatea si de asemenea nu exista un timp stabilit in care ti se poate raspunde la aplicatie, ti se poate raspunde in 2 zile sau in cateva luni.

Am sa ma interesez si am sa vad cum mai sta treaba cu aplicatia ta, ca sa primesti un raspuns si sa stii ce ai de facut.

Spre ca ai primit raspunsuri la intrebarile tale si te rog mai ai "putin-tica" rabdare ! 

• Wanex and COSMIN @CS16 like this

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users