Jump to content

Photo

Madalina

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
11 replies to this topic

Madda;x

Madda;x

Addicted Member

• Membru
  • 287 posts
  • 15 topics
  • Joined 17-February 16
  • Country: Country Flag

# Admin : madalina
# Varsta : 
# Motivul : nu-i place mapa de pe srv nostru
# Dovada :

http://postimg.org/image/j8f43fswr/

Edited by Madda;x, 29 May 2016 - 12:44 AM.

• Lica likes this

Randy

Randy

Membru

• Membru
  • 1381 posts
  • 35 topics
  • Joined 22-December 13

Si unde este abuzul aici?

• AndreAS @CS16Ro likes this

SqpxSlM

SqpxSlM

Advanced Member

• Membru
  • 167 posts
  • 11 topics
  • Joined 20-October 15

nu vad abuzul...Contra

Edit: vad acolo un alt server...mda...eu tot contra zic:D

+ hai s-a fim seriosi...este destul de activa pe server ,treaba calumea si-o face ce vreti mai mult?

Ca s-a dus pe alt server ? poi frate e ceva normal cate o data...intru pe cs sa m-a joc si eu...am momente pe server cand intru si din 35 de min nuj daca apuc s-a joc 5 min....ala striga ca aim celalalt wall etc....si tre s-a stai spec chiar daca ala e curat sau etc...dar asa cere regulamentul....intru s-a joc si eu cv nu pot sta doar spec ca asa vor unii....asa mai bine ne bagam piciorul in el de grad si stam payeri...DACA MADALINA PRIMESTE REMOVE IMI DAI SI MIE...si nu pentru madalina si pentru regula asta de 2 bani care nu isi are rostul cand un admin are banlistul actualizat zilnic si tot o data un nr de ore considerabil jucat pe server...MS

Edited by SqpxSlM, 29 May 2016 - 01:42 PM.

• RAKSONE and AndreAS @CS16Ro like this

Lica

Lica

Gold Member

• Membru
  • 776 posts
  • 22 topics
  • Joined 08-April 13

Trebuia sa il faci si tu la staff only ...discutam acolo...

NU , regulamentu e regulament , iti poate vedea in cfg username si pass si apoi stiti ce se poate intampla ......

Edited by Lica, 29 May 2016 - 04:47 PM.

• sEBARu likes this

Luciann1009

III.4 Jucand pe alt server din inafara comunitatii

Sanctiuni de gradul III -> remove

Altfel de reclamatii nu ar trebuii facute aici ci la staff only .

Madda;x

Madda;x

Addicted Member

• Topic Starter

• Membru
  • 287 posts
  • 15 topics
  • Joined 17-February 16

III.4 Jucand pe alt server din inafara comunitatii

Sanctiuni de gradul III -> remove

Altfel de reclamatii nu ar trebuii facute aici ci la staff only .

Imi cer eu scuze ca am facut aici ;) si daca din parte colegilor nu li se pare nimic anormal dati t/c 

Parsezor

Parsezor

Member

• Membru
  • 33 posts
  • 2 topics
  • Joined 22-May 16

# Admin : madalina
# Varsta : 
# Motivul : nu-i place mapa de pe srv nostru
# Dovada :

http://postimg.org/image/j8f43fswr/

Contra, pot fi o multime de fete, chiar si baieti care si-au pus acelasi nickname :)

Daca era un nickname mai special, intelegeam, dar e destul de folosit, daca ne arata-i o poza cu IP-ul ei pe acel server si cu IP-ul ei pe serverul nostru, te credeam, dar asa nu o poti dovedi ca era ea + tu acum iti dai seama ca prin poza aia faci reclama altui server, nu?

Harris

Harris

Master Member

• Membru
  • 1635 posts
  • 30 topics
  • Joined 24-June 13

Madda, nu ne intereseaza...

Nu e treaba noastra unde, cum, si mai ales, ce anume face Madalina.

E un membru bun al staff-ului acestui server.

Cat timp isi face bine treaba aici ( si si-o face foarte bine ), e problema ei ce altceva mai face.

La fel spun si despre comment-ul lui Lucian...nu isi are sensul aici.

In final, subscriu cu totul la ce a spus Lica: Topic inutil...

Edited by Harris, 29 May 2016 - 01:41 PM.

RAKSONE

RAKSONE

Addicted Member

• Membru
  • 312 posts
  • 22 topics
  • Joined 04-March 15

Contra.., nu cred ca vreunul dintre adminii de aici nu a jucat vreodata pe alt server + ca e foarte activa pe server...CLAR CONTRA

Madda,nu vreau sa existe iar discutii,dar nu crezi ca tu majoritatea timpului faci gura?Tot timpul tu le stii pe toate,toti sunt copii pt tine,numa tu faci totul bine..parsezor chiar se descurca binisor pt un admin nou...omul si-a spus parerea si tu imd sari ca ars.. nu toti s-au nascut invatati, o arzi de parca tu ai inventat adminatul si cs-u si tot m-am scarbit de tot PUNCT

Edited by RAKSONE, 29 May 2016 - 03:31 PM.

Madda;x

Madda;x

Addicted Member

• Topic Starter

• Membru
  • 287 posts
  • 15 topics
  • Joined 17-February 16

O l-as ca voi dar vad ca dintre toti care a-ti dat reply doar lucian a inteles :D va vedeti admini si cu toate astea nu stiti un amarat de regulament sa nu zic si de respectat.... stiu ca si eu am gresit atunci dar am suportat consecintele... + nu va contrazic pe nici-unu ca nu-si face treaba bine dar din moment ce toti a-ti avut pretentii la mine sa respect regulamentul eu zic din punctu' meu de vedere ca ar trebui sa-l respectam cu totii... si la reply lu' lucian daca v-ati fi uitat mai bine aia e din regulament ;) dar asa e omu vede doar ce-i convine  :-j Lucian / Sebar - T/C plz

EDIT: si parsezor nu stiu cine te-a dat tie admin fara suparare ca n-ai nici-o treaba ;) daca te-ai fi uitat si tu putin la screen-ul acela ai fi vazut ca i facut pe steam ;) dar asa e la noi cand se dau admine la toti copiiii ;) si sebar tot nu vrea sa inteleaga ca nu o sa mearga never asa

Edited by Madda;x, 29 May 2016 - 02:49 PM.

Bambucha

Contra.., nu cred ca vreunul dintre adminii de aici nu a jucat vreodata pe alt server + ca e foarte activa pe server...CLAR CONTRA

Madda,nu vreau sa existe iar discutii,dar nu crezi ca tu majoritatea timpului faci gura?Tot timpul tu le stii pe toate,toti sunt copii pt tine,numa tu faci totul bine..parsezor chiar se descurca binisor pt un admin nou...omul si-a spus parerea si tu imd sari ca ars.. nu toti s-au nascut invatati, o arzi de parca tu ai inventat adminatul si cs-u si tot m-am scarbit de tot PUNCT

De cand am admin pe acest server nu am mai jucat pe alt sv :) A facut doar o incalcare de regulament aici ...Ownerii decid 

Edited by Bambucha, 29 May 2016 - 04:07 PM.

Randy

Randy

Membru

• Membru
  • 1381 posts
  • 35 topics
  • Joined 22-December 13
Reclamație nefondata
T/c
  • spikeclass spd likes this

0 user(s) are reading this topic