Problema intampinata: Nu recunoaste placa video dupa update de la win xp la 7
Descrierea acesteia: dupa update, nu mai recunoaste placa video "standard vga..."
Imagini:
Alte precizari: placa video este nvidia geforce fx 5600.
Trebuie sa cauti sa descarci si sa instalezi driverele nvidia geforce fx 5600. pentru windows 7 32 bit
Sau instalezi programul 3DP Chip si te duce direct la driverele de care ai nevoie
Aceasta postare a fost editata de da_boomb: 28 May 2016 - 11:15 AM
Trebuie sa cauti sa descarci si sa instalezi driverele nvidia geforce fx 5600. pentru windows 7 32 bit
Sau instalezi programul 3DP Chip si te duce direct la driverele de care ai nevoie
Am instalat 3dp chip, mi-a dat sa descarc un driver pt vista de 32bit, cand dau sa il instalez imi spune ca driverele pe care incerc sa le instalez sunt mai vechi decat cele pe care le am acum, dau da sa il instalez sta 2 secunde (nu cred ca s-a instalat asa repede) si imi spune sa dau restart la pc sa aiba efect instalearea), dau restart, si imi pune rezolutia 800x600, in dxdiag display toate sunt „indisponibil”, absolut toate ”indisponibil”, l am lasat un pic si dupa mi a aparut jos ca iar s-a instalat standard vga adapter, e ca inainte acum. alte solutii?
dezinstaleaza driverul vechi si instaleaza driver pentru windows 7 nu pentru vista
http://www.geforce.c...s/results/77223
Aceasta postare a fost editata de da_boomb: 28 May 2016 - 02:09 PM
dezinstaleaza driverul vechi si instaleaza driver pentru windows 7 nu pentru vista
, nu-i compatibil..
EDIT: din cate am citit eu, cei de la nvidia nu au driver pt placa mea video, pentru 7 - 32bit, doar pana la vista x64. am incercat si l-am instalat pe ala pt vista de 32 bit, acum apare numele placii video, memoria si toate alea, dar n-am meniul de la placa video, nvidia control panel (sau cum se numeste)
Aceasta postare a fost editata de zEKEN;: 28 May 2016 - 05:40 PM
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi