Jump to content

- Advertisement -
Photo

[Cs16-Gaming] Propunere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
6 replies to this topic

SoEasy!

SoEasy!

No Limit Member

• Membru
  • 2143 posts
  • 325 topics
  • Joined 22-September 12
  • Country: Country Flag

Propunerea este una simpla,sa afiliam clanuri Steam On.Acuma multi care citesc pana aici o sa zica din start Contra ca a mai fost propunerea de N ori.

Eu spun ca este o propunere foarte buna ca odata ce acceptam clanuri steam On se populeaza si serverele de mix,nu toate clanurile au server de mix,si sa fim sincer serverele de mix de aici sunt obosite rau...

Daca aveti o idee mai buna sa fie populate serverele de mix ascult,dar cred ca asta este cea mai buna in momentul de fata.

Edit1: De clanuri o sa se ocupe un Administrator bine inteles.

Nu trebuie sa le aduca nimeni,o sa vina singure,sunt peste 100.000 de utilizatori pe acest forum si dupa parerea mea din atatia trebuie sa fie 3-5 clanuri complete Steam On,plus ca sunt multi care cauta forum pentru clanul lor.

Acuma sa ajungem si la intrebarea 3,daca un clan n-are un server de mix de ce nu ar juca pe cele 5 servere disponibile aici?

Clanuri sunt multe si peste 50% sunt foarte active.

Edit2: Eu n-am spus ca este o idee buna,dar dupa mine este cea mai buna in momentul de fata,daca nu incercam nu o sa stim daca are succes sau nu,eu am spus Administratorul ca este vorba de creat Sectiuni,Sub-forum,etc...[Am trac acuma,nu stiu daca am scris bine]

Edited by SoEasy!, 27 March 2016 - 12:23 PM.

• Wanex, GRIEZMANN and Kenvelo ;x like this

trace

Dezvolta mai mult ideea.

Cine o sa se ocupe de clanuri?

Cine o sa aduca clanurile la noi in comunitate?

Cine o sa-i convinga sa joace pe serverele noastre?

Edit:

De clanuri ar putea sa se ocupe si un mix manager, nu doar Artick ca e foarte ocupat.

Nu stiu, sa zicem ca ideea ta ar fi buna, sunt intr-adevar 100.000+ de utilizatori pe acest forum dar tot cu astia era comunitatea populata acum multa vreme, tot cu astia se juca CS1.6 aici in comunitate. 

Cine are clan si doreste sa faca war cu altul poate sa o faca pe serverele de mix steam on.

Nu sunt nici pro si nici contra, asteptam pareri.

Edited by -TRACE, 27 March 2016 - 09:14 AM.

• utzu, IGiveyouHS ;x, KRIMEX; and 1 other like this

IGiveyouHS ;x

IGiveyouHS ;x

No Limit Member

• Banned
  • 2106 posts
  • 213 topics
  • Joined 26-March 14
Pro este o idee foarte buna insa cum a zis si fratele trace cine se va ocupa de aceste clanuri?

Sm0kie

Sm0kie

Ultras Member

• Membru
  • 474 posts
  • 61 topics
  • Joined 24-October 14

Cate sa mai faca si Mr.Artick ? :D

Eu sunt pro :)

Ideea este buna , dar este nevoie de oameni de baza,activi si seriosi care sa se ocupe de clanuri ,clanuri seriose care sa merite acest mic efort :)

• utzu likes this

RAJ @

RAJ @

No Limit Member

• Membru
  • 2224 posts
  • 215 topics
  • Joined 18-March 14

Dezvolta mai mult ideea.

Cine o sa se ocupe de clanuri?

Cine o sa aduca clanurile la noi in comunitate?

Cine o sa-i convinga sa joace pe serverele noastre?

Edit:

De clanuri ar putea sa se ocupe si un mix manager, nu doar Artick ca e foarte ocupat.

Nu stiu, sa zicem ca ideea ta ar fi buna, sunt intr-adevar 100.000+ de utilizatori pe acest forum dar tot cu astia era comunitatea populata acum multa vreme, tot cu astia se juca CS1.6 aici in comunitate. 

Cine are clan si doreste sa faca war cu altul poate sa o faca pe serverele de mix steam on.

Nu sunt nici pro si nici contra, asteptam pareri.

Care Mix Manager sa se mai ocupe ?

Singurul Manager care era on s-a dus sa joace in alta parte...adica Midnait. 

Edited by rAjjjjjjjjjjjjj, 28 March 2016 - 09:42 AM.

utzu

utzu

Fost Super Moderator

• Retired
  • 12700 posts
  • 370 topics
  • Joined 07-October 10

Au fost 15000 de propuneri pe tema asta dar din pacate niciun om cu coloana vertebrala care sa se ocupe! Toti vor dar nu ofera nimic ;) De vorbit la noi la romani se vorbeste mult dar de facut canci! 

Propunerea e ok doar ca, sa iti amintesc ca in ziua de azi cam 80 % s-au dat pe go (si aici o sa se bage multi ca: cum ca noi jucam ca pe alte forumuri se joaca 1.6 ca bla bla) o abureala completa! Sunt cativa jucatori care au ramas fermi pe 1.6 dar se joaca intre ei pt. distractie in cinstea vremurilor de alta data! Un proiect de gen e pretabil dar pe langa seriozitate de care nu avem parte din partea multora, e nevoie de rabdare si de implicare de care iar ducem lipsa. Deci de vorbit vorbim enorm practic facem conversatie si atat! 

• LostUser and trace like this

SoEasy!

SoEasy!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2143 posts
  • 325 topics
  • Joined 22-September 12

Am primit un raspuns. Se poate da Tc.

1 user(s) are reading this topic