Jump to content

Photo

[CS16-News] 360 TB stocati pe un disc de cristal.

- - - - -

• Please log in to reply
1 reply to this topic

1337.

1337.

Fost Moderator

• Retired
  • 181 posts
  • 47 topics
  • Joined 01-March 12
  • Country: Country Flag

Dupa atati ani in care au fost inventate :

1.  SSD-URI
  2.  HDD-URI
  3.  DVD-URI
  4.  STICK-URI

Si tot felu de variante, a aparut un disc de cristal care poate stoca pana la 360 TB.

8JB9259.0.0-180x180.jpg

Si nu numai ca poate stoca pana la 360 TB, poate fi pasatrat pana la 13 miliarde de ani.

Chiar daca va fii expus la termperaturi de peste 1000 de grade, aceasta tot intact va ramane.

El a fost inventat de catre certatatori de la Centrul de Cercetari Optine din cadrul Universitaii din Southampton.

Scrierea de infromatii pe acest disc se face cu ajutorul unui laser capabil sa proiecteze fascicule timp de o femtosecunda.

Ce parere aveti? Eu il astept sa iasa pe piata!

IGiveyouHS ;x

IGiveyouHS ;x

No Limit Member

• Banned
  • 2106 posts
  • 213 topics
  • Joined 26-March 14
  • Country: Country Flag

Dupa atati ani in care au fost inventate :

1.  SSD-URI
  2.  HDD-URI
  3.  DVD-URI
  4.  STICK-URI

Si tot felu de variante, a aparut un disc de cristal care poate stoca pana la 360 TB.

8JB9259.0.0-180x180.jpg

Si nu numai ca poate stoca pana la 360 TB, poate fi pasatrat pana la 13 miliarde de ani.

Chiar daca va fii expus la termperaturi de peste 1000 de grade, aceasta tot intact va ramane.

El a fost inventat de catre certatatori de la Centrul de Cercetari Optine din cadrul Universitaii din Southampton.

Scrierea de infromatii pe acest disc se face cu ajutorul unui laser capabil sa proiecteze fascicule timp de o femtosecunda.

Ce parere aveti? Eu il astept sa iasa pe piata!

Mi se pare foarte interesant asa zisul disc de cristal insa cand va fi lansat??

Ceea ce imi place foarte mult la acest disc de cristal este faptul ca rezista la temperaturi foarte mari.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users