Jump to content

- Advertisement -
Photo

[Cs16Gaming - Acceptata] Propunere tema noua

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
28 replies to this topic

CATAHYPE;

CATAHYPE;

Designer

• Designer
  • 495 posts
  • 83 topics
  • Joined 19-April 15

Salut , propun si eu o tema noua , adica tema asta e de cativa ani buni (nu stiu exact) , de ce nu adaugati o tema noua? Daca e frumoasa organizata , cu un aspect placut , atrage mai multi  membrii si mai multe servere.

Edited by - SOLO, 13 February 2016 - 07:53 PM.

• xDimensioN likes this

OSM

OSM

Member

• Membru
  • 27 posts
  • 2 topics
  • Joined 07-February 16
  • Country: Country Flag
  • Eu sunt pro in aceasta privinta , dar cand veniti  cu ideea , ar trebuii sa va ganditi , sa aveti pe cineva sa munceasca facand ,aceea tema noua. 

IGiveyouHS ;x

IGiveyouHS ;x

No Limit Member

• Banned
  • 2106 posts
  • 213 topics
  • Joined 26-March 14

Pro propunere chiar ar fi o idee foarte buna.

eL DrAg0

eL DrAg0

Super Moderator

• Super moderator
  • 1556 posts
  • 106 topics
  • Joined 27-June 13

Majoritatea comunitatilor au teme noi,cs16 gaming ramanand singura comunitate "autentica",neschimbata.Daca o vom schimba,nu vom face altceva decat sa ne asemanam celorlalte comunitati.Mie personal imi place tema actuala chiar daca este de mult timp.

#contra pentru propunere.

• snakeeyes;, Batranu Bumi, Andrew;; and 4 others like this

Valii ;

Valii ;

Power Member

• Membru
  • 104 posts
  • 10 topics
  • Joined 31-January 15

#contra , tema aceasta este unica , am cam acelasi motiv cum il are si el drago .

trace

Mereu comunitatea a incercat sa fie diferita fata de celelalte. 

Cel putin in cazul meu, nu m-a atras niciodata tema unei comunitati, prefer simplitatea.

Contra

• sEBARu, CATAHYPE; and KRIMEX; like this

CATAHYPE;

CATAHYPE;

Designer

• Topic Starter

• Designer
  • 495 posts
  • 83 topics
  • Joined 19-April 15

Asta e problema la voi , va place ce e simplu. Nu v-ati pus intrebarea "dece comunitatiile cu *teme noi* sunt populate , servere mult mai multe" ? Eu zic sa facem o proba pentru o luna sa vedem cum decurge. Daca artick va face o tema facuta de el si pusa nu "e ca si pe celelalta" . "celelalte" comunitati cum le zicei voi, sunt mai populate , useri mai activi decat asta. Dar se pare ca unii nu vad aceasta chestia , + ca nu vor nici sa dea o sansa sa vada cum decurge.

*ma scuzati pentru +1*

@Edit:

Evita +1 global-moderatorule.

Acei useri care au plecat , pot revenii inapoi daca vad aceasta schimbare :) -> domnu "tracE" eu m-am refert la USERI/PLAYER nu fosta echipa. Ai facut x2 post. 1 post ai mai sus , iar al doilea mai jos

@Edit2:

Bossucila (utzu) eu nu avd cu ce ingreuneaza , citeste macar tot ce am scris :*

Edited by - SOLO, 14 February 2016 - 05:05 PM.

trace

Cand comunitatea asta avea sute de membri on zilnic majoritatea comunitatilor concurente nu existau, nu au plecat membrii / membrii staff din cauza temei, au fost alte probleme la mijloc.

Ne trebuie implicare din partea membrilor, nu tema noua din punctul meu de vedere.

@

"+1" e un termen inventat de voi, nu e aceeasi chestie cu "post hunt". Nu fac "+1" cum ii ziceti voi, esti liber sa postezi atata timp cat nu faci 2x post, post hunt (care inseamna sa spui ceva ce s-a zis deja) sau off-topic, de limbaj nu aduc vorba ca se subintelege.

Daca tu mi-i aduci mie inapoi pe ionas, tyga, cosmin, sound, yllusion, verkoder, de_sase, xdarkblue, twist, andii, nexow,lebada si restul echipei cu o tema pe care-o schimbi esti "b0$$". 

Vorbesti in necunostiinta de cauza, nu mai sunt servere cu playeri cum erau o data, serverele aduc si useri pe forum, userii de pe forum aplica pentru grade si asa se formeaza o echipa, ceva ce nu s-a mai intamplat de mult, de altfel.

Nu m-apuc sa-ti explic, cu aroganta nu rezolvi nimic sa stii.

PS: exemplu pentru "+1" sunt banlist-urile de pe servere, ca sa intelegi ce zic.

@ Nici nu ma mai chinui sa-ti explic, in legatura cu 2x post-ul, in legatura cu echipa veche si membrii de aici. 

Propunere facuta in necunostiinta de cauza, nu ai nici cea mai mica idee in legatura cu ce ai scris pana acum.

PS: nu mai numara postarile, ca 2x post nu inseamna 2 postari intr-un topic.

Edited by -TRACE, 14 February 2016 - 06:41 PM.

• LiQuiDz @ CS16, snakeeyes;, LostUser and 1 other like this

utzu

utzu

Fost Super Moderator

• Retired
  • 12700 posts
  • 370 topics
  • Joined 07-October 10

O tema in plus sa ingreuneze nu ne ajuta cu membrii in plus! 

Simplitatea e buna si e bine sa ramana asa! Contra 

• Andrew;;, LostUser, trace and 1 other like this

LostUser

LostUser

Super Moderator

• Super moderator
  • 894 posts
  • 156 topics
  • Joined 08-October 14

Sunt perfect de acord cu TRACE, aceasta comunitate are nevoie de mai multa activitate din partea userilor, nu de o noua tema.

Mie personal aceasta tema imi place cel mai mult, e simpla, bine organizata stii unde sa gasesti fiecare topic daca esti atent si concisa. Cand intru pe alte comunitati si vad toate acele Subforumuri, imprastiate, colorate, ma pierd de cap.

Si daca tot veni vorba de activitatea userilor, pe la Sectiunea News nu mai trece nimeni, pot sa ma straduiesc sa fac topicuri oricat de interesante si diversificate ca nu mai intra nimeni pe acolo.Inainte macar vedeam ca desi nu prea sunt lasate replyuri, erau vizionarile, dar acum nici alea nu mai sunt....whatever degeaba deschid subiecte de genul.

Ati putea veni cu propuneri mai productive, concursuri pe care ati vrea sa le organizam, sau ce va-ti dori se vedeti pe aceasta comunitate.

• eL DrAg0, sEBARu, AXNew. aka Luch and 1 other like this

SoEasy!

SoEasy!

No Limit Member

• Membru
  • 2143 posts
  • 325 topics
  • Joined 22-September 12

"activitate din partea userilor" "pe la sectiunea news  nu mai trece nimeni" "topicuri interesante" "simplitate"

Sunt de acord ca o tema nou nu va aduce lumea inapoi sau sa aduca mai multi useri. Este un forum,trebuie sa fie productiv nu atractiv.

LostUser,poate ce ti se pare tie interesant nu li se pare si lui alti useri. Faci si tu o dezbatere/poll sa afli si tu ce le place si la alti.

Trace,cand membri au incercat sa se implice pentru cea mai mica greseala erai dat afara sau se anula tot.

Nu vreau sa incep cu certuri sau alte chesti acuma.

Contra.

• Kobra. likes this

TripluS X

TripluS X

Gold Member

• Membru
  • 651 posts
  • 69 topics
  • Joined 19-August 15

Contra.. Aceasta comunitate e unica in felul ei de-a fi , nu cred ca ne.ar trebui o noua tema.

Kobra.

Kobra.

Addicted Member

• Banned
  • 223 posts
  • 50 topics
  • Joined 20-January 15

Ba da , o parte din useri o sa vina , va garantez eu. Eu zic un pro.. Doar sa nu schimbam radical tot ^_^ , eu zic doar sa bagati o noua culoare (alta culoare.. e cam vechi albastru asta) + un banner mai "cinash" sus si e gata.

Lost lasa offtpoicul.

Edited by Kobra., 18 February 2016 - 08:03 PM.

nopartyboys

nopartyboys

Fost Resource Team

• Retired
  • 903 posts
  • 231 topics
  • Joined 08-April 13
  • City:București

Contra,aceasta tema este si simpla si buna

-CronoS

-CronoS

Addicted Member

• Membru
  • 304 posts
  • 34 topics
  • Joined 24-November 13

Aici nu mai e vorba de 'Copiem celelalte comunitati'. Totusi, tema aceasta este foarte veche si ar merge imbunatatita.

Poti sa faci o tema la fel de originala si simpla prin care sa nu copiezi celelalte comunitati.

• -xTz-Smoke likes this

-xTz-Smoke

-xTz-Smoke

Platinum Member

• Membru
  • 1158 posts
  • 89 topics
  • Joined 04-March 14

Domnilor si cand zic domnilor ma refer la staff si membrii  . In primul rand o comunitate trebui sa vina mereu cu ceva nou indiferent ca e vorba de o tema sau alt ceva . 2.  O tema daca este facuta de cineva care se pricepe nu se v-a asemana cu nici o comunitate  .  3 . Trebui implicare din partea staff-ului    de ce nimeni numai face topicuri ca vine un moderator si incepe cu sanctiuni aiurea .Daca vrei sa ti o comunitate trebui sa iti mai pastrezi si staff-ul  cel vechi degeaba vine un alt membru nou  ca nu se compara experienta  unui fost moderator care e de cand s-a facut comunitatea cu unul nou care nu are idei sa poata sa fie comunitatea populara  ... Prin membrii multi trebui multe servere care sunt bostate zilnic prin servere si boost asa aduci membri pe o comunitate  . Cati dintre voi a facut  reclama la comunitatea asta si asta va includ pe membrii si staff-ul  acestei comunitati ... De ce nu faceti afilieri  cu servere de CSGO ? si alte servere samp si asa mai departe ...  Aceasta comunitate dupa parerea mea nu este o comunitate de gaming si cand zic gaming  este vorba de multe jocuri  nu doar de 1.6  ....  Asta e parerea mea dar nu sunt io la conducere ... Mai conteaza si cine e la conducere ca aceasta comunitate putea sa aibe si servere de go si alte servere  de diferite jocuri  ... Dar din ce am vazut  eduart are deja inca o comunitate de CSGO...  Aceasta comunitate s-a axat numai pe Counter-Strike 1.6 ... O comunitate trebui sa vina cu ceva nou mereu  ... Iar aceasta comunitate  e cam uitata de acel ceva nou ..Cam asta am avut de zis .

Edited by -xTz-Smoke, 03 March 2016 - 12:36 PM.

• Daginho and LostUser like this

Daginho

Daginho

Fost Moderator

• Retired
  • 1591 posts
  • 313 topics
  • Joined 03-April 12

Off: „e bine așa”, „îmi place cum e acum, așa simplu” bla, bla bla.

Schimbările nu sunt bune? Atunci tu nu ți-ai schimbat hainele de când te-ai născut, deoarece „așa mă știu toți, nu merită să mă schimb”. Timpul trece, totul este în schimbare.

Cum să facă membrii ceva, când administrația nu face nimic. Devine amuzant, deja. :))

On: este o idee bună să aducă cineva, ceva nou în această Comunitate, dar observi și tu, degeaba schimbi tema, mentalitatea rămâne.

Zici că-i biserică.

Idee bună.

Pro!

Edited by nCore, 28 March 2016 - 04:29 PM.

• Ciupe gfx- likes this

trace

Schimbările nu sunt bune? Atunci tu nu ți-ai schimbat hainele de când te-ai născut, deoarece „așa mă știu toți, nu merită să mă schimb”. Timpul trece, totul este în schimbare.

Un exemplu mai bun nu ai si tu? :))  Daca compari schimbatul hainelor cu schimbarea temei, atunci sa stii ca, imi pare rau c-ai facut parte din staff.

Nu dati vina pe administratie, staff s.a.m.d, nimeni nu poate sa aduca inapoi sutele de membri online care erau.

@

In "pustietatea" asta mi-am facut cont prima data, in "pustietatea" asta mi-am facut prieteni, in "pustietatea" asta cred ca merita sa stau si tot in "pustietatea" asta stau si altii indiferent de ce ziceti voi.

Faza sta in felul urmator, voi, cei ce plecati de-aici pentru nu stiu ce grad altundeva nu sunteti nimic altceva decat vanatori de grade, nu primesti aici grad mai mare? Hai sa ma duc in comunitatea X sa primesc acolo, nu?

Hai sa nu ne mai abatem de la subiect totusi.

"Intelectualul" meu n-o face fata comparatiei tale si cred ca varsta de aproape 18 ani nu e de ajuns sa-mi dau seama ca e un exemplu de 2 lei, daca crezi ca o tema o sa aduca inapoi 50-60 de servere publice, 40 de membri staff si 110k useri atunci permite-mi sa-ti zic c-ai privit mult prea multe SF-uri.

Si cu asta am incheiat, te rog sa faci la fel.

Edited by -TRACE, 28 March 2016 - 05:33 PM.

• sEBARu, LostUser, KRIMEX; and 1 other like this

Daginho

Daginho

Fost Moderator

• Retired
  • 1591 posts
  • 313 topics
  • Joined 03-April 12

Un exemplu mai bun nu ai si tu? :))  Daca compari schimbatul hainelor cu schimbarea temei, atunci sa stii ca, imi pare rau c-ai facut parte din staff.

Nu dati vina pe administratie, staff s.a.m.d, nimeni nu poate sa aduca inapoi sutele de membri online care erau.

Dacă nu înțelegi ce am vrut să exprim, prin acea comparație, intelectualul tău nu face față vârstei pe care o ai.

Dar nu doresc să mă cert cu tine, despre ce am fost eu ca Moderator.

Chiar te rog să stai în pustietatea asta, faci un bine. ;)

Dacă nu vă place ce-am spus... vă mulțumesc pentru cei 4 ani alături de CS16Gaming, bătrâna doamnă, pe moarte.

• LostUser likes this

--Twist--

--Twist--

Fost Moderator

• Retired
  • 2272 posts
  • 248 topics
  • Joined 28-January 14

contra, arata bine asa cum este..

• trace likes this

2 user(s) are reading this topic