Jump to content

Photo

Reclamatie staff

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
8 replies to this topic

PlsHelpMe

PlsHelpMe

Banned

• Banned
  • 5 posts
  • 1 topics
  • Joined 12-February 16
  • Country: Country Flag
  • Numele moderatorului reclamat: Toti (cine mi-a dat ban)
  • Motivul reclamatiei: Mi-a dat ban pe Locked Away! motiv reclama + amenintari cu toate ca nu am facut nimic din aces reson
  • Link catre topic / Printscreen: Topic sters / screen nu merge sa fac
  • Vreau sa imi dati un ss unde am facut reclama si am amenintat
  • Vreau unban pe contul ”Locked Away!”

trace

Eu ti-am dat ban, si tot eu imi asum greseala, doar preventiv, poza ceruta:

Edit: am sa scot poza odata ce se va lua o decizie.

Edited by -TRACE, 15 February 2016 - 05:47 PM.
Poza scoasa.

• Luciann1009 and Nasacryl like this

PlsHelpMe

PlsHelpMe

Banned

• Topic Starter

• Banned
  • 5 posts
  • 1 topics
  • Joined 12-February 16

Si ce reclama e asta ???? Doar nu mi-a convenit ca au facut reclama la sectiunea serverului nostru

Putea sa imi dea block chat pt injuraturi

Edit: nu doresc nici o sanctionare pentru staff, doresc doar sa-mi permiteti accesu la contul ”locked away” deoarece este o comunitate prietenoasa si nu vreau sa renunt la ea

Sper sa ma intelegeti ..

Edited by PlsHelpMe, 12 February 2016 - 04:56 PM.

Ncm

Ncm

Member

• Membru
  • 26 posts
  • 4 topics
  • Joined 31-January 16

Pro-eu zic sa ii dati unban.. ce rost are?

Edited by Lucian:X, 12 February 2016 - 05:40 PM.
In aceasta sectiune vor posta doar: Reclamantul, Moderator reclamat si Administratori/Fondatori

PlsHelpMe

PlsHelpMe

Banned

• Topic Starter

• Banned
  • 5 posts
  • 1 topics
  • Joined 12-February 16

Primesc si eu un raspuns ??? Am admin pe 2 servere de la voi pe comunitate si nu vreau sa fiu inactiv ...

CATAHYPE;

CATAHYPE;

Designer

• Designer
  • 496 posts
  • 83 topics
  • Joined 19-April 15

Bossilor , ma  scuzati ca postez , da el si-a "cenzurat" injuraturile , nu le-a scris. Se putea alege cu un simplu warn. Dar na , asta e stafful cs16gaming.

Edited by -TRACE, 12 February 2016 - 08:21 PM.
In aceasta sectiune vor posta doar: Reclamantul, Moderator reclamat si Administratori/Fondatori

trace

Bossilor , ma  scuzati ca postez , da el si-a "cenzurat" injuraturile , nu le-a scris. Se putea alege cu un simplu warn. Dar na , asta e stafful cs16gaming.

"Bossule", injuraturile se cenzureaza de la forum, nu le-a cenzurat el. E o forma de protectie a forumului. Nu a primit ban pentru injuraturi, ca pentru alea ii dadeam avertisment sau warn. Dupa cum se vede in printscreen a amenintat cu flood un alt server din alta comunitate.

Primesc si eu un raspuns ??? Am admin pe 2 servere de la voi pe comunitate si nu vreau sa fiu inactiv ...

O sa primesti un raspuns de la Artick/Verde/Eduart, trebuia sa te gandesti la chestiile astea inainte sa ameninti cu flood.

PlsHelpMe

PlsHelpMe

Banned

• Topic Starter

• Banned
  • 5 posts
  • 1 topics
  • Joined 12-February 16

Stai Stai Stai, ai gresit mult, nu am amenintat ca dau flood cu alt server, am spus doar ca il voi ajuta ( a ajuta se poate face in multe felui, de exemplu el poate sa cada serverul sau ce vrea si eu pot sa fac reclama sa aduc playeri pe jb.cs16.ro) ai inteles gresit . FACE PARTE DIN COMUNITATEA ASTA DECI NU E MOTIV DE RECLAMA.

Edit: ce repede se raspunde la lucrurile importante .... nu mai pot de bucurie

Edited by PlsHelpMe, 13 February 2016 - 11:53 AM.

Andrei;

Andrei;

Administrator

• Administrator
  • 3201 posts
  • 398 topics
  • Joined 16-December 12

Stai Stai Stai, ai gresit mult, nu am amenintat ca dau flood cu alt server, am spus doar ca il voi ajuta ( a ajuta se poate face in multe felui, de exemplu el poate sa cada serverul sau ce vrea si eu pot sa fac reclama sa aduc playeri pe jb.cs16.ro) ai inteles gresit . FACE PARTE DIN COMUNITATEA ASTA DECI NU E MOTIV DE RECLAMA.

Edit: ce repede se raspunde la lucrurile importante .... nu mai pot de bucurie

Da, si eu sunt la fel de bucuros ca si tine. 

Banul a fost scos, in schimb ai primit suspend 3 zile pentru amenintari cu flood. Contul de pe care ai facut reclamatia o sa fie banat, ramai cu cel vechi.

• utzu, LostUser, trace and 1 other like this

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users