- Numele moderatorului reclamat: Toti (cine mi-a dat ban)
- Motivul reclamatiei: Mi-a dat ban pe Locked Away! motiv reclama + amenintari cu toate ca nu am facut nimic din aces reson
- Link catre topic / Printscreen: Topic sters / screen nu merge sa fac
- Vreau sa imi dati un ss unde am facut reclama si am amenintat
- Vreau unban pe contul ”Locked Away!”

Reclamatie staff
Posted 12 February 2016 - 04:42 PM

Posted 12 February 2016 - 04:46 PM

Eu ti-am dat ban, si tot eu imi asum greseala, doar preventiv, poza ceruta:
Edit: am sa scot poza odata ce se va lua o decizie.
Edited by -TRACE, 15 February 2016 - 05:47 PM.
Poza scoasa.
- Luciann1009 and Nasacryl like this
Posted 12 February 2016 - 04:50 PM

Si ce reclama e asta ???? Doar nu mi-a convenit ca au facut reclama la sectiunea serverului nostru
Putea sa imi dea block chat pt injuraturi
Edit: nu doresc nici o sanctionare pentru staff, doresc doar sa-mi permiteti accesu la contul ”locked away” deoarece este o comunitate prietenoasa si nu vreau sa renunt la ea
Sper sa ma intelegeti ..
Edited by PlsHelpMe, 12 February 2016 - 04:56 PM.
Posted 12 February 2016 - 05:39 PM

Pro-eu zic sa ii dati unban.. ce rost are?
Edited by Lucian:X, 12 February 2016 - 05:40 PM.
In aceasta sectiune vor posta doar: Reclamantul, Moderator reclamat si Administratori/Fondatori
Posted 12 February 2016 - 08:02 PM

Primesc si eu un raspuns ??? Am admin pe 2 servere de la voi pe comunitate si nu vreau sa fiu inactiv ...
Posted 12 February 2016 - 08:19 PM

Bossilor , ma scuzati ca postez , da el si-a "cenzurat" injuraturile , nu le-a scris. Se putea alege cu un simplu warn. Dar na , asta e stafful cs16gaming.
Edited by -TRACE, 12 February 2016 - 08:21 PM.
In aceasta sectiune vor posta doar: Reclamantul, Moderator reclamat si Administratori/Fondatori
Posted 12 February 2016 - 08:24 PM

Bossilor , ma scuzati ca postez , da el si-a "cenzurat" injuraturile , nu le-a scris. Se putea alege cu un simplu warn. Dar na , asta e stafful cs16gaming.
"Bossule", injuraturile se cenzureaza de la forum, nu le-a cenzurat el. E o forma de protectie a forumului. Nu a primit ban pentru injuraturi, ca pentru alea ii dadeam avertisment sau warn. Dupa cum se vede in printscreen a amenintat cu flood un alt server din alta comunitate.
Primesc si eu un raspuns ??? Am admin pe 2 servere de la voi pe comunitate si nu vreau sa fiu inactiv ...
O sa primesti un raspuns de la Artick/Verde/Eduart, trebuia sa te gandesti la chestiile astea inainte sa ameninti cu flood.
Posted 12 February 2016 - 09:13 PM

Stai Stai Stai, ai gresit mult, nu am amenintat ca dau flood cu alt server, am spus doar ca il voi ajuta ( a ajuta se poate face in multe felui, de exemplu el poate sa cada serverul sau ce vrea si eu pot sa fac reclama sa aduc playeri pe jb.cs16.ro) ai inteles gresit . FACE PARTE DIN COMUNITATEA ASTA DECI NU E MOTIV DE RECLAMA.
Edit: ce repede se raspunde la lucrurile importante .... nu mai pot de bucurie
Edited by PlsHelpMe, 13 February 2016 - 11:53 AM.
Posted 15 February 2016 - 05:41 PM

Stai Stai Stai, ai gresit mult, nu am amenintat ca dau flood cu alt server, am spus doar ca il voi ajuta ( a ajuta se poate face in multe felui, de exemplu el poate sa cada serverul sau ce vrea si eu pot sa fac reclama sa aduc playeri pe jb.cs16.ro) ai inteles gresit . FACE PARTE DIN COMUNITATEA ASTA DECI NU E MOTIV DE RECLAMA.
Edit: ce repede se raspunde la lucrurile importante .... nu mai pot de bucurie
Da, si eu sunt la fel de bucuros ca si tine.
Banul a fost scos, in schimb ai primit suspend 3 zile pentru amenintari cu flood. Contul de pe care ai facut reclamatia o sa fie banat, ramai cu cel vechi.
- utzu, LostUser, trace and 1 other like this
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users