)))))))))))))))))
)))))))))))))))))))))) adminii de 2 lei
stai calm tise parea ca nu osa fi opservat ) ca esti celmai smecher . tai dat cererea asteapta ce parerea osa fie la owneri ..
Din punctul meu de vedere nu mi se pare sa aiba no recoil ( hs-ul din 1-2 gloante nu e imposibil ) .
Wall hack ??? Damn , no ! Vreau sa imi ziceti si mie fazele unde vi se pare ca e wall .
De silent aim nici sa nu vorbim ca nici macar nu seamana fazele din demo cu silentul !
DECI ...... PRO UNBAN !
Din punctul meu de vedere nu mi se pare sa aiba no recoil ( hs-ul din 1-2 gloante nu e imposibil ) .
Wall hack ??? Damn , no ! Vreau sa imi ziceti si mie fazele unde vi se pare ca e wall .
De silent aim nici sa nu vorbim ca nici macar nu seamana fazele din demo cu silentul !
DECI ...... PRO UNBAN !
dar de cfg aim vorba de ce nu merge ????????????
dar de cfg aim vorba de ce nu merge ????????????
Deci , explica-mi te rog ce inseamna config cu aim ? Configurile de la knr sunt leis curat , sare tinta de trazneste in toate partile , imposibil sa nu iti dai seama . Cum ar fi configul ala cu aim , care sa nu se vada ?
Ori sunt eu prost informat si nu am auzit de asa ceva ori chiar nu sunt
)))))))))))))))))
)))))))))))))))))))))) adminii de 2 lei
habar aveti ce e ala aim sau no-recoil
)))))))))))))))))))))))))))
slabii
imi pare rau ca nu sunteti in stare sa adminatii cum trebuie.
man ai unpic de bun simt numai fii asa nesimtit si numai jigni nici un admin ...astia sunt admini servarului daca nu iti convine du-te pe alt servar
Deci , explica-mi te rog ce inseamna config cu aim ? Configurile de la knr sunt leis curat , sare tinta de trazneste in toate partile , imposibil sa nu iti dai seama . Cum ar fi configul ala cu aim , care sa nu se vada ?
e tremura tinta undeva lu ala ??? si se paote de configurat oleaca mai slab sa fie ? ce zici amu ? nu trebue de uitat numai dupa daca inbla tinta
uitete aicea e tremura tinta sau sa vede ceva ? si sa poate del configurat oleaca mai slab nu trebue de uitat numai la tinta ..
uitete aicea e tremura tinta sau sa vede ceva ? si sa poate del configurat oleaca mai slab nu trebue de uitat numai la tinta ..
\
Lasa man cum se vede , iti dau acum cfg cu aim si la tine totul e normal , cu specu pe tine totul e anormal .
Nu are rost sa o mai lungim atat.
Parerea mea ramane PRO UNBAN !
Sa va dau warn acuma?. Acesta nu este un topic fee chat ramaneti la subiect.
ARHANGEL Next ai WARN.
Nici vorba de no-recoil si cred ca voi nici nu stiti ce-i ala.
no-recoil este atunci cand foloseste un script ca armele sa nu mai aibe recul, deci toate gloantele ar trebuii sa se duca intr-un punct fix si nu imprastiate cum este normal. Am facut si 2 poze in care se vede clar ca nu are norecoil:
http://s10.postimg.o...02_03_00001.jpg
http://s29.postimg.o...02_03_00002.jpg
PRO Unban.
Cine mai face off-topic sau posthunt in acest topic, primeste direct WARN
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi