Jump to content

- Advertisement -
Photo

Sa inceapa un nou sezon?

• This topic is locked This topic is locked
4 replies to this topic

Poll: Sa inceapa un nou sezon? (12 member(s) have cast votes)

Doriti sa inceapa sezonul 4 al concursului "Imaginatie in Photoshop"?

1. Da (11 votes [91.67%])

Percentage of vote: 91.67%

2. Nu (1 votes [8.33%])

Percentage of vote: 8.33%

Vote

Luv ya;x

Luv ya;x

Super Moderator

• Super moderator
  • 3561 posts
  • 378 topics
  • Joined 21-October 13
  • Country: Country Flag

La ultimele etape din sezonul 3,nu a fost un numar multumitor de participanti,de aceea am decis ca inainte de a da start sezonului 4 al acestui concurs,sa fac o statistica(cati vor inceperea,cati au de gand sa participe etc).

Asadar:

Vrei sa inceapa sezonul nr 4 al concursului?(da/nu si de ce):

Cine ar trebui sa formeze juriul(puteti da nume,maxim 3)si de ce?:

Vei participa la fiecare etapa a concursului?:

Ai propuneri / modificari ce ar creste numarul participantilor(le poti enumera aici)?:

• eL DrAg0, adriano04 and LostUser like this

-CronoS

-CronoS

Addicted Member

• Membru
  • 304 posts
  • 34 topics
  • Joined 24-November 13

Vrei sa inceapa sezonul nr 4 al concursului?(da/nu si de ce): Da, nu am un motiv anume, pur si simplu vreau.

Cine ar trebui sa formeze juriul(puteti da nume,maxim 3)si de ce?: Luv ya;x, mycroSOFT, LostUser. Trebuiesc persoane active pe forum si care sa voteze la timp, nu sa stai 10 ani.

Vei participa la fiecare etapa a concursului?: Da.

Ai propuneri / modificari ce ar creste numarul participantilor(le poti enumera aici)?: Premii mai cosistente, putina reclama pe forum/facebook.

• Luv ya;x and LostUser like this

/r/arrsura27

/r/arrsura27

Fost Moderator

• Retired
  • 1701 posts
  • 178 topics
  • Joined 30-May 13

Vrei sa inceapa sezonul nr 4 al concursului?(da/nu si de ce): Da 

Cine ar trebui sa formeze juriul(puteti da nume,maxim 3)si de ce?: Lucian , Trace si Lost User , Pentru ca ei au cea mai mare activitate pe team speak + Lost User lucreaza destul de bine in ps si cred cei 3 au experienta necesara.

Vei participa la fiecare etapa a concursului?: Posibil

Ai propuneri / modificari ce ar creste numarul participantilor(le poti enumera aici)?: Reclama mai multa... 

Edited by kn 47, 25 January 2016 - 07:55 PM.
atentie la detalii > argument la intrebarea nr 2

• LostUser likes this

LostUser

LostUser

Super Moderator

• Super moderator
  • 894 posts
  • 156 topics
  • Joined 08-October 14

Vrei sa inceapa sezonul nr 4 al concursului?(da/nu si de ce): Da, as vrea sa inceapa acest concurs deoarece este unul foarte interesant si iti dezvolta imaginatia si spiritul competitiv. 

Cine ar trebui sa formeze juriul(puteti da nume,maxim 3)si de ce?: Luv ya, eL DrAg0, si microsoft. Deoarece Luv ya este organizatoarea concursului si se pricepe bine in photoshop, eL DrAg0 este unul dintre cei mai buni designeri ai comunitati fara doar si poate chiar daca nu are gradul de designer, iar microsoft este si el de asemenea unul dintre cei mai buni designeri.

Vei participa la fiecare etapa a concursului?: Da voi participa cu siguranta cu mare placere la fiecare editie, daca nu voi fii ales in juriu deoarece am vazut ca am ceva propuneri pentru acest post :D

Ai propuneri / modificari ce ar creste numarul participantilor(le poti enumera aici)?: Si eu sunt de parere ca daca ar avea mai multa reclama acest concurs ar mai aduce ceva participanti. Si as dori ca in etape sa fie 50% photoshop pe stockuri (semnaturi si avatare) si 50% photoshop pe rendere, logouri, chesti creative care sa iti sporeasca imaginatia.

• Luv ya;x likes this

B I M

B I M

Moderator global

• Moderator global
  • 2371 posts
  • 411 topics
  • Joined 25-December 13
Vrei sa inceapa sezonul nr 4 al concursului?(da/nu si de ce): Da , pur si simplu vreau , nu am un motiv anume..

Cine ar trebui sa formeze juriul(puteti da nume,maxim 3)si de ce?: Luv , El Drag0 , Lost, cred ca ar fi in stare sa faca un sondaj.

Vei participa la fiecare etapa a concursului?: Cred ca da , depinde de timp...

Ai propuneri / modificari ce ar creste numarul participantilor(le poti enumera aici)?: Cred ca daca ar avea măcar 70% din etape cu semnături / avatare pe stock ar mari numărul de useri... Pentru ca majoritatea nu stiu sa lucreze pe render.. (eu de exemplu )
Luv stiu ca e in stare, din edițiile precedente .. Dar si Drago si Lost cred ca sunt in stare...(i-am ales pe ei pentru ca au experientele necesare pentru acest concurs..

Edited by biM. @CS16, 29 January 2016 - 10:00 AM.

• Luv ya;x likes this

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users