- Numele moderatorului reclamat: Lucian:X
- Motivul reclamatiei: Topic Close aiurea , de ce a inchis topicul pentru voturi? NU ARE VOIE SA FACA ASA CEVA , FIECARE SERVER ARE UN TOPIC CU VOTURI. ACUM NUMAI PUTEM VOTA SRV CA A INCHIS EL TOPICUL. ACEL TOPIC NE AJUTA SA VEDEM CINE A VOTAT SI CINE NU , EL PREZINTA NISTE AVANTAJE. SI-A BAGAT NASUL FIX UNDE NU-I FIERBE OALA.
- Link catre topic / Printscreen:http://imgur.com/a/2yocx
[Reclamatie] Lucian:X
Posted 20 January 2016 - 09:07 PM
Posted 20 January 2016 - 09:11 PM
CORECT !!!!
In aceasta sectiune vor posta doar: Reclamantul, Moderator reclamat si Administratori/Fondatori
Edited by Lucian:X, 20 January 2016 - 09:13 PM.
Posted 20 January 2016 - 09:16 PM
In primul rand tu nu esti owner server si nu cre ca esti in masura sa faci aceasta reclamatie pentru ca nu sti care sunt regurile.
In al 2-lea rand un owner server trebuia sa verifice acest topic http://forum.cs16.ro.../183150-voturi/si vedea ca nu e voie linku care a fost acolo.
Eu ce sa va fac daca nu cititi regurile?
- utzu and trace like this
Posted 20 January 2016 - 11:09 PM
CREZI TU CA NU SUNT IN MASURA ?? CONTROLEAZA-TI VORBELE. EU VREAU DOAR SA STIU DE CE AI INCHIS TOPICUL VOTURI? ASA CA TI SE SCOALA TIE? NU E DE JOACA ,EU ACUM VREAU SA IMI VOTEZ SRV SI SA POSTEZ CA AM VOTAT, PETRU CA VOI AVEA UN ANATAJ , SI TREBUIE ARATAT UNDEVA CA EU AM VOTAT SI NU ALTU`. STIII? ACUM DACA ESTI M.GLOBAL NU MI-E FRICA DE TINE , STAI CHILL. CA NU ESTI MAI SUS , TU ESTI DOAR UN * CARE NU ARE CE FACE ,*.
Edited by -TRACE, 20 January 2016 - 11:13 PM.
Postare editata. Limbaj de gradul I, 1 punct warn, atac la persoana. Nu a zis nimeni ca tre' sa-ti fie frica de noi daca suntem M.Global sau alte grade, atata timp cat respecti regulamentu'.
Posted 21 January 2016 - 12:03 AM
CREZI TU CA NU SUNT IN MASURA ??
Da, pentru ca nu ti-am inchis tie topic si pentru ca nu ai gradu Owner server nu sti toate regurile.
CONTROLEAZA-TI VORBELE. EU VREAU DOAR SA STIU DE CE AI INCHIS TOPICUL VOTURI? ASA CA TI SE SCOALA TIE? NU E DE JOACA
Poftim aici motivul:
Am transmis membrilor din staff-ul forumului, sa nu va mai lase cu link-uri de votare spre alte comunitati care, insa unii din voi dau dovada de nesimtire, si trateaza membrii staff-ului ca si cum ar fi ultimii oameni din comunitate, cum voi mai gasi astfel de caractere prin comunitate, le voi bana, pana ma satur eu, indiferent ca au server sau nu. Nu vreau sa acceptam link-uri spre alte comunitati care stiu doar sa ne manance, sa arunce cu vorbe si etc. Care va stiti cu link-uri spre comunitati va rog sa dispara de pe acest forum, daca nu va voi sterge eu toate. Edit, replica "eu fac ce vreau pe categoria mea" nu o inghit, faceti dupa regulament, nu dupa cum va cade voua.
,EU ACUM VREAU SA IMI VOTEZ SRV SI SA POSTEZ CA AM VOTAT, PETRU CA VOI AVEA UN ANATAJ , SI TREBUIE ARATAT UNDEVA CA EU AM VOTAT SI NU ALTU`. STIII?
Exista messenger, steam, skype, etc. ca sa informezi owneru ca ai votat.
ACUM DACA ESTI M.GLOBAL NU MI-E FRICA DE TINE , STAI CHILL. CA NU ESTI MAI SUS , TU ESTI DOAR UN * CARE NU ARE CE FACE ,*.
Nu trebuie sa-ti fie frica de mine pentru ca eu nu sunt o amenintare pentru nimeni atata timp cat se respecta regulamentul. Da ai dreptate, nu sunt mai presus de nimeni dar mie nu mi-e frica de nimeni pentru ca respect regulamentul.
Edit:
Trebuie sa-mi bag nasu pentru ca asta mie "meseria".
Al vostru l-am vazut. Daca ai vazut topicuri cu voturi la alte servere exista butonul RECLAMATIE.
Si hai sa nu facem din aceasta reclamatie un free chat doar pentru ca tu nu ai inteles ce am scris aici si in primu post.
Edited by Lucian:X, 21 January 2016 - 03:21 PM.
- B I M, sEBARu and trace like this
Posted 21 January 2016 - 01:31 PM
TU NU AR TREBUII SA ITI BAGI NASU` PESTE LUCRURILE NOASTRE , ATAT. SUNT MULTE ALTE SERVERE CARE AU LINK DE VOTARE , SI LA AL NOSTRU VA-TI GANDIT , SA-L INCHIDETI?
Posted 21 January 2016 - 08:33 PM
Confirm, Lucica, e o mare prostie cu voturile, de la csserver de ce nu stergeti si de la fr*eakz da?
Edited by Lucian:X, 21 January 2016 - 08:39 PM.
In aceasta sectiune vor posta doar: Reclamantul, Moderator reclamat si Administratori/Fondatori
Posted 21 January 2016 - 08:38 PM
sa nu va mai lase cu link-uri de votare spre alte comunitat
csservers nu e comunitate.
Poate un raspuns de la administratori/fondatori?
Edited by Lucian:X, 21 January 2016 - 08:41 PM.
Posted 21 January 2016 - 08:46 PM
Ba Lucica, SUNT OWNERUL DE LA JB.CS16.RO cred ca am dreptul sa postez ca e legat de serverul MEU.
+ ca vreau sa mi se scoata warnul
Edited by FantasyxD, 21 January 2016 - 09:12 PM.
Posted 21 January 2016 - 09:16 PM
Cred ca a explicat lucian cat se poate de clar de ce a inchis topicul.
Da, pentru ca nu ti-am inchis tie topic si pentru ca nu ai gradu Owner server nu sti toate regurile.
Poftim aici motivul:
Exista messenger, steam, skype, etc. ca sa informezi owneru ca ai votat.
Nu trebuie sa-ti fie frica de mine pentru ca eu nu sunt o amenintare pentru nimeni atata timp cat se respecta regulamentul. Da ai dreptate, nu sunt mai presus de nimeni dar mie nu mi-e frica de nimeni pentru ca respect regulamentul.
Edit:
Trebuie sa-mi bag nasu pentru ca asta mie "meseria".
Al vostru l-am vazut. Daca ai vazut topicuri cu voturi la alte servere exista butonul RECLAMATIE.
Si hai sa nu facem din aceasta reclamatie un free chat doar pentru ca tu nu ai inteles ce am scris aici si in primu post.
- B I M, trace and stefanteodor like this
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users