# Admin : andreas
# Varsta : -
# Motivul : limbajul
# Dovada : http://postimg.org/g...q7l0/58ad49b2/Â
Edited by Steaua1, 17 December 2015 - 05:44 PM.
# Admin : andreas
# Varsta : -
# Motivul : limbajul
# Dovada : http://postimg.org/g...q7l0/58ad49b2/Â
Edited by Steaua1, 17 December 2015 - 05:44 PM.
E bine ca postezi ce iti place !!! )) Astept si colegul/colegii ce au fost de fata alaturi de ADMIN-ul ce da BAN 5 minute la unul cu PING mai mare de 20
)))
E bine ca postezi ce iti place !!!
)) Astept si colegul/colegii ce au fost de fata alaturi de ADMIN-ul ce da BAN 5 minute la unul cu PING mai mare de 20
)))
avea ping 250
desteptule, mai uita-te prin console la ping
avea ping 250
desteptule, mai uita-te prin console la ping
Mai citeste inca odata ce-am scris ca te bate LIMBA ROMANA!
M-am plictisit sa vad atatea reclamatii in prostie si certuri infantile , va rog eu frumos sa terminatii cu certurile fara rost sau voi ati luat admin sa fiti "SMEKERY"..... ? un staff trebuie sa se inteleaga bine si organizat , daca nu se mai poate retragetiva fartilor.
Cat despre banul la ping mare scrie undeva in regulament ceva ? eu in locul tau il intrebam ce pc are si il ajutam.
* Parerea mea este ca era mai bine sa se faca reclamatiile intre admini la staff only intr-un topic nou!
Edited by Swifftness, 17 December 2015 - 06:13 PM.
M-am plictisit sa vad atatea reclamatii in prostie si certuri infantile , va rog eu frumos sa terminatii cu certurile fara rost sau voi ati luat admin sa fiti "SMEKERY"..... ? un staff trebuie sa se inteleaga bine si organizat , daca nu se mai poate retragetiva fartilor.
Cat despre banul la ping mare scrie undeva in regulament ceva ? eu in locul tau il intrebam ce pc are si il ajutam.
* Parerea mea este ca era mai bine sa se faca reclamatiile intre admini la staff only intr-un topic nou!
Tu esti beat ?
reclamatia asta nu-i pentru banul meu
este pentru limbajul colegului tau drag
ca numai asa stiti, sa va luati apararea si sa fie pe dreptate !
Edited by Steaua1, 17 December 2015 - 06:32 PM.
Tu esti beat ?
1 la mana te rog frumos sa citesti cu atentie inainte sa postezi , te-ai simtit amenintat degeaba si incepi sa jignesti ?
2 la mana nu am luat nicio aparare , voi vedeti ca am luat apararea cuiva ? am scris cum se procedeaza si cum sa vorbiti civilizat parca sunteti copii eu in locu lui sebaru va dade-am suspendare cateva zile sa va calmati ca doar asa invatati voi.
3 la mana din aceste printuri postate de tine observ doar ca dupa ce ai dat tu ban 5 min lu ala pentru ping mare , Andreas ti-a zis ca nu se procedeaza asa , i-ar tu ai inceput sa sari cu gura scotind-ul din sarite pe Andreas si asa a inceput totul.
Te rog frumos nu mai posta nimic nu vreau sa o lungesc asteapta parerile celorlalti ca vad ca comentezi prost si aiurea.
1 la mana te rog frumos sa citesti cu atentie inainte sa postezi , te-ai simtit amenintat degeaba si incepi sa jignesti ?
2 la mana nu am luat nicio aparare , voi vedeti ca am luat apararea cuiva ? am scris cum se procedeaza si cum sa vorbiti civilizat parca sunteti copii eu in locu lui sebaru va dade-am suspendare cateva zile sa va calmati ca doar asa invatati voi.
3 la mana din aceste printuri postate de tine observ doar ca dupa ce ai dat tu ban 5 min lu ala pentru ping mare , Andreas ti-a zis ca nu se procedeaza asa , i-ar tu ai inceput sa sari cu gura scotind-ul din sarite pe Andreas si asa a inceput totul.
Te rog frumos nu mai posta nimic nu vreau sa o lungesc asteapta parerile celorlalti ca vad ca comentezi prost si aiurea.
Esti cam prost !
imi cer scuze pentru limbaj, da asa este !
sa se uite sebaru in logo sa vada el `conversatia` . ii ziceam sa lase, l-am jignit si eu, dar nu in starea asta !
stiu ca nu ma aveti la inima, da nici chiar asa, da-o dreaq de treaba !
sa fie pe dreptate !
Se crede el tare-n gura ?
tu ai citit cu ce injuraturi a venit la adresa mea ?
n-ai citit nimic tu, ti-am zis, stiti numai sa fiti tare-n gura, dar dreaptatea o trimiteti in pl !
Vreau sa pastrati limbajul pe forum cat si pe server decent. Nu toleram un astfel de comportament.
Vreau sa pastrati limbajul pe forum cat si pe server decent. Nu toleram un astfel de comportament.
As dori si eu o RE-Editare a REGULAMENT-ului in ceea ce priveste ADMINII cat si PLAYERII, cat si trimiterea pe MAIL a regulamentelor in CAUZA ! Multumesc!
Edited by imAndreAS, 18 December 2015 - 03:59 AM.
Parerea mea este ca nici " Andreas " n-a facut bine iesindu-si din fire prea repede, dar nici colegul de fata nu este mai prejos! Si-a cam cautat-o cu lumanarea pentru a se ajunge intr-o astfel de situatie si ne tinand cont ca este admin nou! Nu se sfatuieste cu colegii din staff pe diferite probleme, si ar fii trebui sa tina ca " Andreas " este oarecum mai vechi si ar fii putut sa il intrebe ce nu stia si sa tina cont de faptul ca ajuta mai toti playerii/adminii noi ceea ce n-am vazut la mai niciun coleg asa ceva! Frumos ar fii sa terminati aici si sa incepeti sa colaborati asa cum ar trebui sa faca un staff!
Iar tu " Moldovean#padLa " nu ai nici 2 zile ca admin si deja incerci sa iti faci cati mai multi "prieteni noi" ! Las-o si tu mai moale, ca avem un server de ajutat!
din cate stiu acest moldovean#padla a avut ban pentru ca juca cu coduri. cum de a ajuns admin acum? in cererea lui observ ca e de acord cu regulamentul si totusi il incalca banand aiurea un player in loc sa il ajute si sa tina cont ca este player cu steam on! probabil a facuto din curiozitate sau de a verifica comenzile..si daca e asa il inteleg fiind primul lui ban totusi eu inca tind sa cred ca putem fii colegi si sa ne ajutam atunci cand trebuie si cand este nevoie dar pe zi ce trece scad sanse din ce in ce mai mult. sa speram ca dupa aceasta postarea a fondatorului lucrurile sa se mai linisteasca.
niciunul din admini nu a procedat cum trebuie. unul nu asculta si nici nu intreaba iar celalalt se lasa tachinat prea usor cu toate ca de multe ori ramane chiar singurlui admin online o zi intreaga pana seara de revin si ceilalti colegi. ramane la aprecirea colegilor si a ownerilor!
# Numele cu care joci : Moldovean#padLa.
# Steam : Nu
# ID Y!M : pm
# Varsta : 18
# Oras : Chișinău
# Experienta in amx : ohoho
# Esti de acord cu regulamentul? : Da
# Cu ce ne poti ajuta : experiența mea
Mai mult de atat ce va pot spune? se vede de la sine
Amandoi va ti adresat cuvinte , mai putin placute ( eram pe server ) ...asa ca nu vad unde e abuzul aici ..
Ar trebui sa adminati nu sa va certati intre voi !!!
Esti cam prost !
imi cer scuze pentru limbaj, da asa este !
sa se uite sebaru in logo sa vada el `conversatia` . ii ziceam sa lase, l-am jignit si eu, dar nu in starea asta !
stiu ca nu ma aveti la inima, da nici chiar asa, da-o dreaq de treaba !
sa fie pe dreptate !
Se crede el tare-n gura ?
tu ai citit cu ce injuraturi a venit la adresa mea ?
n-ai citit nimic tu, ti-am zis, stiti numai sa fiti tare-n gura, dar dreaptatea o trimiteti in pl !
Ba baiatule iarta-ma ca-ti zic da esti ********* eu nu ti-am reprosat nimic si ai inceput sa ma jignesti acum ma faci prost pentru ce ? tu nici nu gandesti copil ********* citeste cu atentie!
Tu vrei sa zici ca dupa ce i-ai dat ban lu ala , Andreas te-a injurat ? sau ti-a zis ca nu se procedeaza asa si ai inceput sa comentezi ca prostu asa se vede in printurile postate de tine .
Pune toate printurile de la cap la coada nu care iti convin a si spus Andreas ca postezi ce iti place , daca nu ai printuri sa fii sanatos.
Cand ai scris tu "ii ziceam sa lase" ce vrei sa intelegem ? auzi l-am jignit si eu da nu in starea asta , pai normal ca lai scos din sarite cu toate ca esti admin la inceput mai si comentezi aiurea sa te afli in treaba.
Edited by Swifftness, 18 December 2015 - 04:08 PM.
Tu esti beat ?
Edited by Swifftness, 18 December 2015 - 03:50 PM.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users