Salt la continut

Fotografie

[ABUZ] John DOE

- - - - -

• Topic inchis Acest topic e inchis
16 replies to this topic

MarianDJ

MarianDJ

Gold Member

• Membru
  • 672 Postari:
  • 19 topics
  • Joined 18-August 15
  • Country: Country Flag

SI O SA VA FAC "RECLAMATII" LA TOTI CARE NU STITI SA FITI OAMENI INAINTE DE A FII 'SMECHERI" CA AVETI ADMIN ! NU cred ca serverul apartine la vreunul din familia voastra...

MAI NOU ESTE INTERZIS SI SA INTREBI CEVA FRUMOS?!?!? IA CITITI VOI SINGURI ...!!

http://www.girlshare.ro/3489115685

http://www.girlshare.ro/3489115686.1

http://www.girlshare.ro/3489115687.2

http://www.girlshare.ro/3489115688.3

http://www.girlshare.ro/3489115689.4

AM INTREBAT FRUMOS ZIC EU "admin, admin am si eu o curiozitate, cum poti scrie daca ai gag deja??"...raspunsul MINUNAT al adminului..JUDECA BA DUDA...admin vbeste frumos..GAG..si KICK...

dar voi astia care aveti INCA admin aici (unii dintre voi)...chiar va bateti asa joc de toti, aveti impresia ca sunteti cumva vreo mana sau vreun picior de-al lui Dzeu?!?

Nu vi se pare asa ca va sare tandara cam repede?! PROVOCATI pt ca apoi tot voi sa dati gag, kick sau ban..DUPA CE PROVOCATI !! RUSINE, unora !!!

Si v-as ruga sa nu folositi aceleasi motive de 2 lei.. 'aaa pai tu stii ce faceai acum 1 an"  ca avioane si creioane colorate...cred ca atunci cand VI SE SEMNALEAZA CEVA, AR TREBUI SA VA LIMITATI STRICT LA ACEL SUBIECT...nici unul nu suntem SFINTI !! VA MULTUMESC !!

Aceasta postare a fost editata de Dj_ION: 15 December 2015 - 12:11 PM

• Randy likes this

Harris

Harris

Master Member

• Membru
  • 1635 Postari:
  • 30 topics
  • Joined 24-June 13

Constat ca inca te manaca spinare, copilu'...

Nu ai invatat nimic din cele ce le-ai postat pana acum, in care ai citit si singur ce raspunsuri ai primit. Tot staff-ul de pe server ti-a dat peste nas. Si tu tot nu pricepi. Ce sa-i faci, la unii e mai greu cu priceputu'...Pricepe doar cine are cu ce, asa-i?

Acum, ajuta-ma si pe mine sa inteleg care e motivul reclamatiei? Ca nu vad un motiv.

Ban nu ti-am dat, nici macar pe 1-2 ore; ban permanent nu ti-am dat; care e motivul reclamatiei?

Aaaa, poate ti s-a sifonat orgoliul...Asta era.

Inainte de a mai picta pe aici, mai pune ceva poze, ca sa se lamureasca lumea ce vrei. La urma am sa pun si eu ceva poze, ca sa se inteleaga ca nu e chiar asa 

cum zici tu, biet copil nevinovat si inocent care esti...Si asuprit. Si neinteles. Si frustrat. Etc...

P.S.  DE A FII 'SMECHERI" , copilu' aici se scrie "FI" cu un singur I, nu cu mai multi. Ceva ore de limba romana? Niscaiva meditatii nu vrei? Ieftin si bun.

Nu mai fa posturi aiurea si inutile. Foloseste butonul de EDIT.

cu2peu nu a ramas fara acount de admin din cauza ta. Nu iti fa iluzii desarte...

Nu cereti domnilor TC. Nu inca.

Am ramas eu dator cu dovezi. Ca sa se inteleaga toata povestea, ar mai fi necesare ceva precizari. 

DJ Ion, pozeaza aici intr-o biata victima: injurat si nerespectat de catre un admin care se da mare, asa-i tinere?

Trebusoara e un pic diferita in propozitia asta.

El e cel care injura, tot el e cel care face reclamatie, si tot el e cel care vrea dreptate: sanctionarea admin-ului ( adica a mea )!

E ceva de genul: eu centrez, eu sar la cap, in poarta apar tot eu, si mai am si rolul celui care vinde bilete la intrare. Cam asa vrea si reclamantul, DJ Ion...

Pentru edificare am sa pun niste print-uri.

Si am sa ii rog pe domnii colegi sa isi dea cu parerea. Cam ce merita DJ Ion? Avand in vedere ca in ultima vreme si-a facut o meserie din a face pe justitiarul pe aici...

http://postimg.org/i...ohaql/3094c394/

http://postimg.org/i...s79l3/439d5f7b/

http://postimg.org/i...j0pjb/b1164ce9/

Asa e ca am gresit eu?

Este ca am fost prea intelegator?

Aceasta postare a fost editata de Harris: 15 December 2015 - 04:00 PM

MarianDJ

MarianDJ

Gold Member

• Topic Starter

• Membru
  • 672 Postari:
  • 19 topics
  • Joined 18-August 15

Poftim vocabular si atunci daca TU ca admin imi dai asa exemplu..atunci ce PRETENTII AI DE LA MINE SA TE RESPECT TINERE???Da am citit ce rasp am primit cand adminul "cu2peu" a ramas fara admin...;) pt ca am avut dreptate..dar ma rog, probabil ai sarit acel topic.. Si stai tu mereu ca NU e vb de orgoliu, este vb despre putin respect dar de fapt ce iti spun eu tie de ala...se invata in clasele primare;) Cat despre poze,, mareste tinere diopriile la ochelari , altfel le vedeai pe toate 5 de mai sus;)

ah si inca ceva ca nah, de altceva NU ai de ce sa te iei de mine, NU ACUM.."mister gramatica"..ia vezi ce ai scris mai sus "Niscaiva meditaii nu vrei?" Stii vb aia..."daca taceai..erai si tu cineva" asa..

MarianDJ

MarianDJ

Gold Member

• Topic Starter

• Membru
  • 672 Postari:
  • 19 topics
  • Joined 18-August 15

Motivul?? GAG PT CA TE-AM INTREBAT " admin am si eu o curiozitate, cum poti scrie daca ai gag deja??" si tu incepi sa ma jignesti si eu DACA ITI RASP la jigniri imi dai gag 15 min si apoi kick...?! CA CE?!

TE INTREBASEM FRUMOS si ai sarit ca ars..despre asta vbeam , unii dintre voi care aveti admin, nu va mai ajungeti la nas si probabil nici nu v-ati luat inca buletinul ca nu ati indeplinit varsta dar aici pe server sunteti cei mai "bazati" si impartiti gag si ban si kick ca asa vrea muschiul vostru..!!

E FRUMOS??

Sau mai nou adminii au voie si sa injure si sa vbeasca cum vor ei si noi jucatorii sa le zicem "sarut mana , multumesc"??!

B!jBO

B!jBO

Ultras Member

• Membru
  • 416 Postari:
  • 41 topics
  • Joined 25-March 14

Invata sa postezi dovezile, ca nu merge sa le downloadezi daca sunt poze poti sa le unloadezi aicea Linck !!

Cat despre reclamatie chiar nui vad rostul daca nu ai luat ban....si la cat esti cu gura mare pe server deaia nu prea te inghite adminii !!

• MarianDJ likes this

LoAnimal

LoAnimal

Member

• Membru
  • 48 Postari:
  • 3 topics
  • Joined 16-November 15

CERERE NEFONDATA din lipsa de dovezi! 1. Invata sa postezi pozele doveditoare + Incearca sa nu mai faci multi-topic! 2. Am observat ca tu ai ceva toti admini ca nu esti tu favorizat.  ROG T/C

MarianDJ

MarianDJ

Gold Member

• Topic Starter

• Membru
  • 672 Postari:
  • 19 topics
  • Joined 18-August 15

John DOE..corectttt ti-am rasp "duda e muma-ta." darrr asta spuneamm prieteneeee..de ce am rasp asa ca ce?? DE NEBUN EU?? NUUU ci pt rasp tau..repostez "dovezile"..plus inca ceva..vad ca mi-ai bagat mie acolo pe gat ca te-am, injurat...cam cum era posibil daca aveam gag 15 min?!?!?!?!?!?!?!?

image.jpg

http://postimg.org/image/pdqg9t8ob/

http://postimg.org/image/yaddatjxf/

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

poate acum merge...asta spuneamm frateeeee

TU CA ADMIN MA PROVOCI..NORMAL CA ITI ZIC SI EU SI APOI TOT TU ESTI ALA CARE FACE "LEGEA"??? CUM ASA?!?!?!

Aceasta postare a fost editata de Dj_ION: 15 December 2015 - 02:26 PM

MarianDJ

MarianDJ

Gold Member

• Topic Starter

• Membru
  • 672 Postari:
  • 19 topics
  • Joined 18-August 15

Invata sa postezi dovezile, ca nu merge sa le downloadezi daca sunt poze poti sa le unloadezi aicea Linck !!

Cat despre reclamatie chiar nui vad rostul daca nu ai luat ban....si la cat esti cu gura mare pe server deaia nu prea te inghite adminii !!

"nici nu trebuie sa ma INGHITE "..nimeni;)

AndreaS sau Harris cum te-o chema pe tine...ce ziceai de "uciderea limbii romane"?... Asta e de al tau;) Dar lasa ca nu trebuie sa "stie scoala" e de ajuns ca are admin;)

Harris

Harris

Master Member

• Membru
  • 1635 Postari:
  • 30 topics
  • Joined 24-June 13

"nici nu trebuie sa ma INGHITE "..nimeni;)

AndreaS sau Harris cum te-o chema pe tine...ce ziceai de "uciderea limbii romane"?... Asta e de al tau;) Dar lasa ca nu trebuie sa "stie scoala" e de ajuns ca are admin;)

Vad ca deja discutia asta degenereaza in altceva...

Nu iti era de ajuns ca te iei de mine, mai o scapi si prin laturi, si te iei si de altii...Ma copilu', intelegem ca esti frustrat, ca nu iti place lumea in care traiesti, dar las' c-o sa mai cresti putin si o sa intelegi atunci ca TU NU POTI SA O SCHIMBI! Las-o asa cum e ...lumea asta. Incearca sa te dai tu dupa lume, nu vei reusi sa o modelezi pe ea(lumea) dupa tine. Timpul le va rezolva pe toate: mai cresti puitin, devii mai rabdator si, poate, mai intelegator...Sau poate nu...

MarianDJ

MarianDJ

Gold Member

• Topic Starter

• Membru
  • 672 Postari:
  • 19 topics
  • Joined 18-August 15

De data asta ai dreptate si sunt de acord cu tine..a degenerat aiurea...subiectul era altul .."DUDE" daca tot vroiai sa fi "englezoi si nu 'DUDA"..;) daca tu ca admin ma respecti fiiii absoluttt convins ca nu te apostrofeaza nimeni asa de nebun;) !! Ceea ce se poate vedea si in dovezile de mai sus, cred ca acum sunt vizibile !!!

B!jBO

B!jBO

Ultras Member

• Membru
  • 416 Postari:
  • 41 topics
  • Joined 25-March 14

Om fara minte si plictisit de viata...io incerc sa il ajut si el ma ia la 14 metri...cu ocazia asta am fost io indulgent cu tine pe server dar iti garantez ca nu o sa mai fiu asa indulgent cum ai gresti cum o musti....pana acuma te atentionam si te lasam in pace de acuma nu o sa mai fie asa !! Te crezi mare destept dar nici un demo nu sti sa faci habar nu ai de nimica numai gura ii de tine ca te plictisesti.... Daca esti asa plictisit dute dati dou palme si lasane !!

MarianDJ

MarianDJ

Gold Member

• Topic Starter

• Membru
  • 672 Postari:
  • 19 topics
  • Joined 18-August 15

Om fara minte si plictisit de viata...io incerc sa il ajut si el ma ia la 14 metri...cu ocazia asta am fost io indulgent cu tine pe server dar iti garantez ca nu o sa mai fiu asa indulgent cum ai gresti cum o musti....pana acuma te atentionam si te lasam in pace de acuma nu o sa mai fie asa !! Te crezi mare destept dar nici un demo nu sti sa faci habar nu ai de nimica numai gura ii de tine ca te plictisesti.... Daca esti asa plictisit dute dati dou palme si lasane !!

NU MAI UCIDE LIMBA ROMANA.."LASA-NE"..PLUSSSSSSSSSS 'EU" nu "IO" ahhh..ma rog... ADEVARATTT ca nu stiu sa fac DEMO pt ca eu joc de placere si nu ca altii pt statui sau coduri sau cine stie ce se mai ofera BONUS..NU cer nimic si nu vreau nimic, decat daca EU VBESC FRUMOS, ca un oarecare..sa fiu la randul meu respectat de admini..asa mi se pare corect..daca adminul imi vbeste urat, EVIDENT ii rasp la fel NU?? cred ca oricine ar face asta...!!!  Apoi tot voi (unii) faceti legea cu gag sau kick sau ban sau ce o mai fii...NU FRATE>> TE RESPECT- RESPECTA-MA !!!

• iswf_x likes this

Harris

Harris

Master Member

• Membru
  • 1635 Postari:
  • 30 topics
  • Joined 24-June 13

De data asta ai dreptate si sunt de acord cu tine..a degenerat aiurea...subiectul era altul .."DUDE" daca tot vroiai sa fi "englezoi si nu 'DUDA".. ;) daca tu ca admin ma respecti fiiii absoluttt convins ca nu te apostrofeaza nimeni asa de nebun;) !! Ceea ce se poate vedea si in dovezile de mai sus, cred ca acum sunt vizibile !!!

Ma bucur ca imi dai dreptate, partial. 

Cea mai buna varianta, ca sa scapi si de mine si de colegi, care oricum nu te inghit, ar fi sa ne onorezi cu lipsa ta. Fa cumva sa ne fie dor de tine...

Promitem sa fim cuminti si sa nu te rugam prea repede sa revii printre noi. 

Fii baiat bun si cuminte si fa ca Mos Craciun: vino cam o data pe an ( sau chiar si mai rar ) sa ne vizitezi. Si atunci toata lumea va fi     fericita: si tu, dar, mai ales, si noi !!!

Nu te-ai uitat deloc pe ce am pus eu la dovezi...Arunca un ochi pe acolo, si o sa te calmezi. Pentry injurii staff, se da ban perma...daca

nu stiai. Ce zici, te bagi?

Aceasta postare a fost editata de Harris: 15 December 2015 - 03:50 PM

MarianDJ

MarianDJ

Gold Member

• Topic Starter

• Membru
  • 672 Postari:
  • 19 topics
  • Joined 18-August 15

dar pt injuriile stafului ce se da oare "duda"? ca sa te citez...?! Imi pare rau sa te dezamagesc dar atat vreme cat am dreptul sa intru..o sa intru si cu stangul:) asa ca ia-=ti un scaun si priveste-=ma si de fiecare data cand TU o sa ma jignesti, TOCMAI TU ADMIN care se presupune ca esti "suprem", de atatea ori o sa iti raspund cu aceleasi jigniri..!!! SE POATE VEDEA DIN PRINTURILE MELE CA EU TE-AM INTREBAT FRUMOS SI TU M-AI LUAT CU 'DUDA" PT CA MAI APOI SI PE SERVER SA IMI SPUI CA AI VRUT SA ZICI "DUDE" DIN ENGLEZA...PRIETENE PUERILE..HOTARESTE-TE..stii vb aia..cine se scuza se acuza..eu NU ma scuz..da ti-am adresat "injurii|" DARRRR daca se uita ORICINE pe printurile mele..AM INTREBAT FRUMOS CEVA 'ADMIN CUM SE POATE SCRIE DACA AI DEJA GAG? SI TU CE RASP??? "JUDECA BA DUDA"?? SA JUDEC CE??

APOI TE INTREB INCA O DATA FRUMOS ;'ADMIN CU MINE VBESTI?! TU RASP "DAR CU CARE ALT ISTET"?? ATUNCII DAAAA TI-AM RASP...EXACT CUM MI-AI SPUS TU..'DUDA ESTI TU" SAU MAICA-TA, CE TI-AM ZIS..CE SE INTAMPLA?? GAG15 MIN SI APOIIIIII...KICK..CA CE?! TOT EU VINOVAT CA ITI RASP LA FEL 'DE FRUMOS" CUM IMI RASP TU??? IA STAI STRAMB SI GANDESTE DREPT CU TOTI NEURONII DIN DOTARE !!!

HAI CA STIU CA POTI !

Harris

Harris

Master Member

• Membru
  • 1635 Postari:
  • 30 topics
  • Joined 24-June 13

Gata ba, ca ma plictisesti. Ai facut aici un manual despre cum sa nu faca un player pe serverele de cs.

Pe langa ca esti copil, mai esti si oltean pe deasupra. Si din Gorj...Ai toate atributele de partea ta.

Ai dreptate, neica: du-te si ne lasa.

Dati careva TC.

Ca de il mai lasam activ, asta o sa inceapa sa ne manance si urechile. Nervii deja i-a terminat de mancat. Pe ai nostri, ca el n-are...

In loc sa imi fac treburile mele, trebuie sa instruiesc toti copiii cu muci sub nas pe aici...

Ma hotarasc eu pana in final cum ramane treaba asta: iti dau sau nu ban. Lung de data asta, sa ne scutesti macar o vreme.

Ca de vorba buna tu nu stii, doar de ciomag ai invatat...

Aceasta postare a fost editata de Harris: 15 December 2015 - 07:40 PM

AndreAS @CS16Ro

AndreAS @CS16Ro

Addicted Member

• Membru
  • 329 Postari:
  • 26 topics
  • Joined 15-September 15

Dj_ION lasa multi-topic'ul, ti`am mai zis si iti repet! Constat ca aceasta cerere (defapt sunt 2) este nefondata, precum ca jucatorul arata numai ce ii convine lui. Deobicei acest "Dj_ION" care`n ochii lui toti sunt copii si defecti ca ADMINI pentru ca nu`l favorizeaza, injura, intarata adminii si mai este si obraznic!

In concluzie rog T/C la fel ca si colegu' meu @RaTzA !

Este ultima oara cand se mai intampla ceva de genu`, data viitoare daca mai starnesti "certuri" copilaresti vei obtine BAN PERMANENT!

O seara buna in continuare stimatii mei colegi ! @Romania.CS16.ro

Aceasta postare a fost editata de imAndreAS: 15 December 2015 - 08:05 PM

• Remiz0r likes this

sEBARu

sEBARu

Romania.CS16.ro

• Retired
  • 2537 Postari:
  • 20 topics
  • Joined 27-September 14
  • Instagram:@sebaru

Inca odata nu observ unde este abuzul, aici !? http://postimg.org/i...ohaql/3094c394/ & http://postimg.org/i...0pjb/b1164ce9/ 

Dj_ION, tu chiar ai o problema cu toti adminii de pe acest server ?? Daca mai aduci injurii la adresa unui admin, vei avea ban permanent fara drept de unban!! Te rog frumos sa iti vezi de jocul tau fara sa mai creezi probleme!!  T/C

• Remiz0r, Randy and AndreAS @CS16Ro like this

0 useri citesc topicul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi