Jump to content

Photo

Reclamatie Fenix (Moldoveanul

- - - - - ..

• This topic is locked This topic is locked
11 replies to this topic

iswf_x

iswf_x

Gold Member

• Membru
  • 718 posts
  • 53 topics
  • Joined 24-March 13
  • Country: Country Flag

# Admin : Fenix
# Varsta : 18
# Motivul : limbajul 
# Dovada : http://www.2shared.c...pshot0005.html?

Vreau ca omul ăsta care m-a banat să fie sancționat, pe bune !

Eu incerc să-i lămuresc ceva, el imi da gag si direct ban !
da, recunosc, am injurat, am intrecut masura ! 
da dupa regulament, gag, kick, ban ! 
el de la gag, nici avertisment nimic, ban ! 
nu e frumos nene.
el intra pe server, se saluta, sta o minuta, vede cati codati sunt si pleaca.
nu-si facea treaba cum treb” .
ori aveti admini competenti ori lasati serverul de rapa !
ăștea iau admin numai pentru fală, să fie cei mai tare, nu e bine așa !
 http://www.2shared.c...apshot0006.html
http://www.2shared.c...apshot0007.html

Edited by Steaua1, 27 November 2015 - 05:16 PM.

Billy the Kid

Billy the Kid

Master Member

• Membru
  • 1788 posts
  • 23 topics
  • Joined 19-March 15

scuze de interventie dar mai devreme erau 2-3 playeri cu cod .. nu putea face demo la toti odata .. in plus era singurul admin on . nu era nevoie sa incepi sa ii spui cum sa si faca treaba . avand in vedere ca eram pe server  nici nu intrase bine ca i-ai sarit in cap .. plus de asta folosesti u@ ex.nume  codat   nu dai in chat "ce de codati " (el abia a intrat cand ai zis ca ai dat pe u@ de nu stiu cate ori .. din partea mea reclamatie nefondata . Bafta ! :)

• FeNiX-1 likes this

iswf_x

iswf_x

Gold Member

• Topic Starter

• Membru
  • 718 posts
  • 53 topics
  • Joined 24-March 13

scuze de interventie dar mai devreme erau 2-3 playeri cu cod .. nu putea face demo la toti odata .. in plus era singurul admin on . nu era nevoie sa incepi sa ii spui cum sa si faca treaba . avand in vedere ca eram pe server  nici nu intrase bine ca i-ai sarit in cap .. plus de asta folosesti u@ ex.nume  codat   nu dai in chat "ce de codati " (el abia a intrat cand ai zis ca ai dat pe u@ de nu stiu cate ori .. din partea mea reclamatie nefondata . Bafta ! :)

Eu n-am dat nimic pe u@
eu m-am aprins din cauza ca a intrat, si akeops zicea ca sunt codati !
intr-adevar erau codati, si unde sa anunti ?
daca el iesa ?
el a intrat, s-a salutat, a vazut codati, `bafta la fraguri`
nu am zis sa le dea la toti odata .
de ce complici situatia ?
pe rand, cate unu, cate unu, si treaba e done !
da el nici unul nu l-a dat afara ! 
sunt o multime de codati care joaca in fiecare zi, si nu mai sunt banati !
..

FeNiX-1

FeNiX-1

Power Member

• Membru
  • 113 posts
  • 7 topics
  • Joined 21-August 15

1) eu am banat 2 plaery eu nu pot da ban din capul meu trebue dovada ..

2 ) moldovanul ce anunturi vrai dela mine tu ai facut odata limbaj vulgar team dat gag tu ai inceput sami skrie niea prin u@ ear limbaj vulgar de asta si tam dat ban ca alt fel nu va mai invet

3) tu intota vremea cum intru eu pe server zici macar vrio 2 codati si eu intoata vremea ma pun spec si verific chiteodata sunt dar chiteodata ajunce unu player sate omara de vrio 2 ori el pentru tine diodata e codat 

4) eu am intrat pe chit timp am avut liber trebuea sa ma duc sa eu documentele si mai avem multa treaba.

5 ) cum si ai zis chiti admini sunt era unul eu ce osa fac daca altii nu erau tot erau ocupati cu problemele lora ..

6 ) si eu intru pe mai mult timp si stauSebaru o vazut ca intru si nici nu joc stau spec si ma uit la cei care voi skriti prin u@ 

FeNiX-1

FeNiX-1

Power Member

• Membru
  • 113 posts
  • 7 topics
  • Joined 21-August 15

7 ) miea tare imi place regulamentul pe sv ista si moderatari si owneri ca fac totul drept daca si osa primesc remove nu osa ma supar ..  iti zic numai una as vrea sate ved pe tine juchint pe un sv din russia .. asta iti zic pursimplu sa stii . acolo pentru limbaj diodata iti dau ban pe 120 adoua oara daca te ved cu limbajul vulgar ai de 3 ori mai mare limbaj 

iswf_x

iswf_x

Gold Member

• Topic Starter

• Membru
  • 718 posts
  • 53 topics
  • Joined 24-March 13

7 ) miea tare imi place regulamentul pe sv ista si moderatari si owneri ca fac totul drept daca si osa primesc remove nu osa ma supar ..  iti zic numai una as vrea sate ved pe tine juchint pe un sv din russia .. asta iti zic pursimplu sa stii . acolo pentru limbaj diodata iti dau ban pe 120 adoua oara daca te ved cu limbajul vulgar ai de 3 ori mai mare limbaj 

ti-am scris pe u@ ca esti prost !
ca mi-ai dat gag, eu incercam sa-ti lamuresc ceva si tu..
nu ma intereseaza servere rusesti, am jucat nu mi-au placut.
si nu-mi veni cu aere, eu calm vorbesc cu tine !
conform regulamentului n-ai facut corect ! 
plus la asta arata dovezi ca te-am injurat, am avut un limbaj vulgar !

FeNiX-1

FeNiX-1

Power Member

• Membru
  • 113 posts
  • 7 topics
  • Joined 21-August 15

asa si o fost tu ai skris ce minea o vazut si edi dar dupa asta tam dat gag cum e skris in regulament dar dupa asta tu mai departea vorbeai inca si mai vulgar prin @u  asaca nu trebue sa vobesti indode ...

intota vremea chint intu tu zici ca sunt vrio 2 codati si singur stii ca fiecare data ma pun spec si ma uit macar ca imi areti niste boti care au scorul 20-56 ) dar ma uit oricum si tu zici ca eu intru numaisa ma salut cu toti cum azi  ? :D:D azi am banat 2 codati care erau codati dar aceilalti care tu cu prietenul teua intota vremea ziceti ca sunt codati eu mam uitat la ei ca mas anuntat prin u@ dar nu aveau nimic ... 

FeNiX-1

FeNiX-1

Power Member

• Membru
  • 113 posts
  • 7 topics
  • Joined 21-August 15

si eu chint am timp mai mult stau spec de chit joc nu trebue de zis ca intru numai si ma salut si es sa intrat azi eu si sa ma salutat nu aveam sa banez 2 playeri si sa dau votemap si mam uitat ce as reclamat tu cu manul taqua erau curati ce aveam sale fac sale dau ban ca asa vreti voi sau trebue sa ma uit la capul vostru ca pe cine vreti voi sa banezi daca is curati ...

FeNiX-1

FeNiX-1

Power Member

• Membru
  • 113 posts
  • 7 topics
  • Joined 21-August 15

si cum am mai zis sunt owneri si  moderatori al serverului lasa sa convinga ei daca am remove apa am mai mult nu mai vrau sa vorbesc cu tine ..

iswf_x

iswf_x

Gold Member

• Topic Starter

• Membru
  • 718 posts
  • 53 topics
  • Joined 24-March 13

si cum am mai zis sunt owneri si  moderatori al serverului lasa sa convinga ei daca am remove apa am mai mult nu mai vrau sa vorbesc cu tine ..

wă, arată dovadă c-am injurat pizdeț pe u@
vreau dovadă !

AndreAS @CS16Ro

AndreAS @CS16Ro

Addicted Member

• Membru
  • 329 posts
  • 26 topics
  • Joined 15-September 15

ATENTIE la limbaj in primu' rand! Admin-ul stie ce are de facut si are si un BANLIST cu dovezile ce reprezinta BAN-urile date player-ilor!

P.S: N'a avut 120 minute? Daca DA topic-close, nu'si mai are rostu' aceasta cerere!

sEBARu

sEBARu

Romania.CS16.ro

• Retired
  • 2537 posts
  • 20 topics
  • Joined 27-September 14
  • Instagram:@sebaru

Reclamatie nefondata

T/C

1 user(s) are reading this topic