Nick Admin : pandaru SRL
Grad Admin :
Perioada : definitiv
Motiv : Anrei mi-a zis ca l-am jignit, l-am intrebat cu ce, el mi-a zis ca face printuri...
Sper sa gasiti in log-uri...
va mai dau si eu...
https://mega.nz/#!3B...q3BuG20csqdhCQU
Nick Admin : pandaru SRL
Grad Admin :
Perioada : definitiv
Motiv : Anrei mi-a zis ca l-am jignit, l-am intrebat cu ce, el mi-a zis ca face printuri...
Sper sa gasiti in log-uri...
va mai dau si eu...
https://mega.nz/#!3B...q3BuG20csqdhCQU
Contra retragere! Cum am specificat si in postul de la staff, ar fi cazul sa terminati cu discutiile de gradinita si tratati situatiile cu calm,sa nu va mai enervati si sa nu va mai aprindeti pentru orice gluma(sau daca stiti ca reactionati asa spuneti fratilor si nu se va mai glumii cu voi),iar legat de faza de astazi cu "superioritatea" NIMENI,subliniez NIMENI din acest staff nu este mai presus ca restul indiferent de grad! Adminii noi,in caz ca nu stiti ceva,puteti intreba,suntem disponibili: AndrA,Edi,Sebaru,Doe,AnDrBy,Remizor(tin sa te felicit pentru avtivitate si pentru seriozitate)+(va felicit si pe restu' pentru activitate),daca nu treceti pe la toate sectiunile si topicurile deschise legate de server.Daca nu putem fi un staff unit,daca ne certam noi intre noi, cum sa mearga serverul bine?! Sau,daca unul dintre adminii mai experimentati va da un sfat,asta nu inseamna ca se da"superior" fata de voi,nici de cum! Toata lumea invata,toate se invatat,daca stii sa inveti Sper sa luati in considerare ceea ce am spus in acest com, iar in momentul cand suntem/sunt mai multi admini pe sv,sfatuiti-va,cereti pareri,intrebati si discutati! Multa Bafta Tuturor!
contra retragere . uneori de la o gluma / caterinca se ajunge la discutii aiurea ... asta nu e un motiv de retragere .. Pro admin !
Si fara caterinca acum, da' ce as putea spre exemplu sa te intreb eu pe tine ?
Si referitor la activitatea ta, lasa de dorit!
once again ... nu ai nici un drept sa-ti dai cu parerea ... copil codat
Mister "anonim" cine'oi fi tu,ca nu stiu si nici nu sunt interesata sa aflu Nu prezinti atata importanta pentru mine!
Vezi'ti de treaba ta
+ Ca are cine sa'mi "contabilizeze" activitatea pe sv dear
N'am nevoie de tine ca sa faci asta! Nu esti admin,nu te priveste
Bafta tie,se vede ca ai nevoie!
O seara buna in continuare!
Contra Retragere ! Iti faci treaba destul de bine ! Daca ai avut o discutie cu AnDrBy nu inseamna ca trebuie sa vii hop top cu , cerere ! Lucrurile astea se pot rezolva ! AnDrBy care este motivul pentru care ai dat pro ?
0 members, 0 guests, 0 anonymous users