Salt la continut

Fotografie

Ce putem face?

- - - - -

• Topic inchis Acest topic e inchis
28 replies to this topic

M.Robert

M.Robert

Gold Member

• Membru
  • 764 Postari:
  • 218 topics
  • Joined 29-July 13
  • Country: Country Flag

Salut , Demo spune tot ... trb sa faceti ceva

http://www.girlshare.ro/3489003364

Billy the Kid

Billy the Kid

Master Member

• Membru
  • 1788 Postari:
  • 23 topics
  • Joined 19-March 15

ban dupa ban ..  1 la mana .. nu ii dati ban pe steam id . are programel de isi pune singur ce steam vrea .. de multe ori si-a pus fake steamid-ul unor admini .. si ne-am banat intre noi . se lucreaza la asta  . :)

M.Robert

M.Robert

Gold Member

• Topic Starter

• Membru
  • 764 Postari:
  • 218 topics
  • Joined 29-July 13

:))Acest plugin ii da de cap

P:S  .  Degeaba i-am dat peste 30 de ban uri  intra cu acelasi nick ca la playeri .... si banezi si playeri

Billy the Kid

Billy the Kid

Master Member

• Membru
  • 1788 Postari:
  • 23 topics
  • Joined 19-March 15

:))Acest plugin ii da de cap

P:S  .  Degeaba i-am dat peste 30 de ban uri  intra cu acelasi nick ca la playeri .... si banezi si playeri

daca intra cu nickname apropiat cu cel al playerilor folosesti  amx_banmenu  e mai sigur 

• Randy likes this

PacPac

PacPac

Gold Member

• Membru
  • 738 Postari:
  • 46 topics
  • Joined 16-July 13

este o rezolvare simpla!!!

metodele prin care opereaza este un plugin cu buguri!!

• M.Robert and Tudor Onila like this

M.Robert

M.Robert

Gold Member

• Topic Starter

• Membru
  • 764 Postari:
  • 218 topics
  • Joined 29-July 13

Am incercat si asta... are exact la fel doar cu un singur space difera ....

pandaru SRL

pandaru SRL

Gold Member

• Membru
  • 613 Postari:
  • 97 topics
  • Joined 13-June 12

amx_exec.

• xDimensioN likes this

happi

happi

Member

• Membru
  • 22 Postari:
  • 1 topics
  • Joined 18-October 15

daca intra cu nickname apropiat cu cel al playerilor folosesti  amx_banmenu  e mai sigur 

Ce putem face , pai va zic eu ce puteti face tinand cont ca in momentul de fata aceste plugin-uri nu prea au efect asupra mea , si cum  nu exista solutie pentru a ma bana , si aici va garantez ca nu  exista plugin pe tot netul cu care sa ma puteti bana , trebuie luate urmatoarele masuri  , si aici am sa precizez eu ce ma deranjeaza :

1. acest edi din cate vad eu este si owner bai frate ori joci cu edi ori cu A4tech alegeti , cand intrii tu pe serv pare numai e nimeni banezi pe cine vrei tu cum vrei tu , bai frate las-o mai usor ca nu tine cu toata lumea  , eu iti demonstrez ca  ca ma  .... de la inaltime la orice ora , problema e ca tu esti 0 nu te duce capul in fara de amx_destroy si amx_banip , amx_gag , amx_kick alta comanda numai stii esti null in pivinta cs-ului cand ma vezi pe serv numai cauta anturaj cu mine , nu mi se pare corec ca tu sa jignesti pe toata lumea ca ai acces si eu sa stau asa sa inchid ochii , frate m-am saturat chiar vrei sa intram 2-3 cu acelasi hack si sa nu se mai joace nimeni , pe mine unu nu ma intereseaza sunt 10.000 de serv unde pot juca deci intru 1 saptamana la rand cate 10 ore pe zi cod on si se duce serv pe pl , ramaneti decat cu bootii 

2. Vad ca ai luat-o si tu ca Andrey ala , ce ii tot tii partea lu Andra aia , nu o vad asa buna in amxmodx daca o fi darica fata te inteleg , va rezolvati problemele afara frate nu pe serv  

bai EduArT si Verdeee mai intrati fratilor si voi pe serv sa vedeti care e situatia   , lasati **** cs Go daca vreti serv de clasic ca isi bat altii joc de munca voastra dupa parerea mea edi asta sau A4tech e un parlit care nu are nici -o trb cu cs , traieste o mare iubire de dragoste cu prea frumoasa Andra  , si in afara de ea numai vede altceva , in fine vai de el nu ma bag in ceea ce face el , dar nu e bine deloc ce face , ca se fac multe diferente , oricum ban permanent in privinta mea nu prea aveti cum sa imi dati mai ales cu plugin-uri dn 2005

Aceasta postare a fost editata de Artick;: 07 November 2015 - 11:51 PM
Limbaj.

• Lica likes this

anonim@playz

anonim@playz

Banned.

• Banned
  • 25 Postari:
  • 3 topics
  • Joined 30-October 15

edi si A4tech nu este unul si acelasi! :D Doar se foloseste de owner`ul lui pentru " cazuri extreme " dar sunt grele comenzile!

Billy the Kid

Billy the Kid

Master Member

• Membru
  • 1788 Postari:
  • 23 topics
  • Joined 19-March 15

stii ceva .. nu ma cunosti asa ca hai sa ne vedem pe noi inainte sa vbm de altii .. nu e problema ta ce se intampla in staff  .. intrii pe serverul asta  te rog respecta playerii si staff ul .. .. daca iti vezi de ale tale n-are nimeni treaba cu tine ..   cine te crezi ? ??? daca ai un cfg de nu ii fac fata comenzile  asta nu inseamna ca nu putem avea grija de tine ... daca nu s-a intamplat pana acum gandeste-te ca poate lumea nu se coboara la nivelul tau .. hai sanatate 

anonim@playz

anonim@playz

Banned.

• Banned
  • 25 Postari:
  • 3 topics
  • Joined 30-October 15

Taia-ti cablu de la net :D ca sigur nu mai intra doar de pe Android :))

Billy the Kid

Billy the Kid

Master Member

• Membru
  • 1788 Postari:
  • 23 topics
  • Joined 19-March 15

edi si A4tech nu este unul si acelasi! :D Doar se foloseste de owner`ul lui pentru " cazuri extreme " dar sunt grele comenzile!

serverul asta nu are prea multe comenzi ... consider ca mi-am facut treaba destul de bine pt situatia asta ... nu stiu cine si-a vaz de treaba si cine a luat remove din cauza profesionalismului de care a dat dovada in 10 -12 zile ... hai bafta

anonim@playz

anonim@playz

Banned.

• Banned
  • 25 Postari:
  • 3 topics
  • Joined 30-October 15

sEBARu, este frumos cum mi se vorbeste?

serverul asta nu are prea multe comenzi ... consider ca mi-am facut treaba destul de bine pt situatia asta ... nu stiu cine si-a vaz de treaba si cine a luat remove din cauza profesionalismului de care a dat dovada in 10 -12 zile ... hai bafta

Am avut ajutoare in spate, multi fani care ei au facu SS doar pentru mine dar ei in continuare fac ce vor :D daca as deveni si eu ca happiness? sau mult mai rau nu cred ca ar fii bine. :)

Fata mea, daca ma chinuiam aveam una cat tine :D

Nu stiu care este copil dintre noi!

Bravo -TRACE restu' sa nu stergi! :))) din respect pentru L|cA n-am facut dezmat si daia stau chill ca nu`mi trebuiau replici pentru voi :)))

Ce imi place, devine CONFERINTA ! Uite ca si asa nu au avut parte ADMINII! Mai asteptam cu drag :D TOPIC ON!

2 copilasi stresati, ofticati si frustrati! Asta sunteti! Spre deosebire de voi noi ne vedem de treaba :D Nu comentam sau jignim alte persoane :* Va pup din mers.
P.S: Un singur cuvant va descrie dragii mei si sustin sus si tare ca sunteti doi "Terminati" :D :*
P.S2: In momentul cand nu respecti si nu ai habar sa vorbesti nu stiu cum altfel ai putea fi tratat mister "anonim" :D Bafta tuturor!

Fata mea, daca ma chinuiam aveam una cat tine :D

Nu stiu care este copil dintre noi!

Pai ma scuzi, dar nu stiu care dintre noi se comporta cum se comporta :* ;) Si nu sunt fata ta ;) Nu am avut tangente asa ca scuteste'ma ;)

Pai ma scuzi, dar nu stiu care dintre noi se comporta cum se comporta :* ;) Si nu sunt fata ta ;) Nu am avut tangente asa ca scuteste'ma ;)

Doar stii de la ce s`a inceput toata MASCARADA, asa ca nu face pe nevinovata :D AM SS-uri tati!

Aceasta postare a fost editata de Artick;: 07 November 2015 - 11:56 PM
2x post. Avertisment

happi

happi

Member

• Membru
  • 22 Postari:
  • 1 topics
  • Joined 18-October 15
Limbaj.

Aceasta postare a fost editata de Luv ya;x: 07 November 2015 - 11:34 PM

anonim@playz

anonim@playz

Banned.

• Banned
  • 25 Postari:
  • 3 topics
  • Joined 30-October 15

N-am vazut de cand mama m-a facut asa STAFF! Doar 4 din ei si-au facut trupa: Za AnimalX !

Eu ma opresc aici, prefer sa ma abtin decat sa impart injurii :))

Totusi " dorinta mea " este ca un OWNER al server-ului ROMANIA sa intre sa vada MINUNATII ADMINI VECHI SI COMPORTAMENTUL LOR! #AMIN!

Hai ca se strange tot STAFF`ul FORUM`ului ! :))

• xDimensioN likes this

Billy the Kid

Billy the Kid

Master Member

• Membru
  • 1788 Postari:
  • 23 topics
  • Joined 19-March 15

cu cine ** vb in halul asta mai jegosule ... masoara-ti cuvintele copil codat ce esti  .. stai tu linistit ca am eu grija de tine cu tot cu cfg si ce mai ai tu .. conteaza pe asta 

Hai ca se strange tot STAFF`ul FORUM`ului ! :))

hai ca mai ai cateva ore si sari de pe forum .,.. fa-ti de cap cat mai ai timp 

Aceasta postare a fost editata de Ann Madeline: 07 November 2015 - 11:56 PM
Injurii

anonim@playz

anonim@playz

Banned.

• Banned
  • 25 Postari:
  • 3 topics
  • Joined 30-October 15

Edi, esti @ADMIN, da dovada ca esti ma SUS DECAT NOI! :) Stimati Administratori/SuperModeratori si Moderatori, va plac minunatii useri si admini de server?

Aceasta postare a fost editata de anonim@playz: 07 November 2015 - 11:18 PM

Billy the Kid

Billy the Kid

Master Member

• Membru
  • 1788 Postari:
  • 23 topics
  • Joined 19-March 15

Andra si  pe tine mai multe cuvinte te sustin , pai cine ** te crezi tu *** sa ne faci terminati , cate *** pentru gradul ala , dupa ce ca esti vai de capul tau , zici ca mananci numai papaura , te gasesti tu sa comentezi  aiurea , ala e lbj de admin** ,  eu zic sa iti vezi de treaba ta ca poate te**eu din mers si nu e bine urata* .*

P.S astept ban pe dorum oricum in 3 min am 10 conturi noi facute , in ceea ce priveste lbj-ul meu , m-am saturat de ** de astea , care comenteaza in necunostiinta de cauza .

cine ** te crezi ** sa vb asa ? esti cu copil codat pentru toti de aici ,.. daca ai avocat (fost admin ) asta nu te face mai cu c ... fata de altii .. respecta playerii si staff ul si vezi ti de joc ... daca nu -ti convine du-te pe alt server .. de tine voi avea grija personal cu tot cu cfg si ce ti-a mai pus mamica ta in pc ... 

Aceasta postare a fost editata de Ann Madeline: 07 November 2015 - 11:58 PM
Injurii

happi

happi

Member

• Membru
  • 22 Postari:
  • 1 topics
  • Joined 18-October 15

cu cine **vb in halul asta mai ** ... masoara-ti cuvintele copil codat ce esti  .. stai tu linistit ca am eu grija de tine cu tot cu cfg si ce mai ai tu .. conteaza pe asta 

hai ca mai ai cateva ore si sari de pe forum .,.. fa-ti de cap cat mai ai timp 

ba tu ai impresia ca anonim sunt eu? =)))))))))))))))))))))))) cum sa fii ma atat de prafff pe serv am vazut ca *****, dar akm vad ca si cu forumul stai la fel :))

Aceasta postare a fost editata de Artick;: 08 November 2015 - 12:01 AM
Limbaj

anonim@playz

anonim@playz

Banned.

• Banned
  • 25 Postari:
  • 3 topics
  • Joined 30-October 15

Mister Toto Riina aka Edi, nu ma baga pe mine in JOCUL VOSTRU MURDAR!

0 useri citesc topicul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi