Jump to content

Photo

[CS-16] Ce este Hallowen-ul?

- - - - -

• Please log in to reply
5 replies to this topic

Batranu Bumi

Batranu Bumi

Fost Resource Team

• Retired
  • 326 posts
  • 72 topics
  • Joined 09-January 14
  • Country: Country Flag

Multi zic ca hallowen-ul este sarbatoarea satanistilor , de cand? cica la astia de pe facebook zic ca din cauza asta s-a petrecut incidentul de azi noapte la clubul Colectiv din Bucuresti

Mie mi se pare ca hallowen-ul este o sarbatoare de alungare a spiritelor rele, voi ce parere aveti? 

Ce parere aveti despre Hallowen? : 

Ce parere aveti cu ce s-a intamplat azi noapte? : 

CATAHYPE;

CATAHYPE;

Designer

• Designer
  • 496 posts
  • 83 topics
  • Joined 19-April 15

Ce parere aveti despre Hallowen? :  O "Sarbatoare" prosteasca , nu m- pasionat niciodata

Ce parere aveti cu ce s-a intamplat azi noapte? :  Un simplu incident..

Daginho

Daginho

Fost Moderator

• Retired
  • 1591 posts
  • 313 topics
  • Joined 03-April 12

Ce parere aveti despre Hallowen?: O sărbătoare frumoasă, la fel cum este şi Crăciunul sau Paştele. 

Ce parere aveti cu ce s-a intamplat azi noapte? : Prostia omenească a făcut minuni din nou, mai ales deţinătorul localului, care nu a respectat legea inpusă de Stat. Autorităţile au acţionat cum au putut şi au făcut tot ce se putea face. Respect!

• Batranu Bumi likes this

zEKEN;

zEKEN;

Master Member

• Membru
  • 1738 posts
  • 134 topics
  • Joined 19-September 13

Ce parere aveti despre Hallowen? : O "sarbatoare" destul de ok, costumatii, dovleci, etc.

Ce parere aveti cu ce s-a intamplat azi noapte? : Mie unul imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat, artificii intr-un loc inchis? la subsol, pe bune? ce sa mai zici... condoleante familiilor :( 

• Batranu Bumi likes this

Munst

Munst

Member

• Membru
  • 21 posts
  • 4 topics
  • Joined 26-October 15

Ce parere aveti despre Hallowen? : O sarbatoare imprumutata de la Americani (noi ne-am uitat valorile / identitatea)... ne lasam ghidati de TV (mai avem si Valentine Day / nu mai ii Ziua Indragostitilor)

Ce parere aveti cu ce s-a intamplat azi noapte?:Ce sa zic... NASPA!

TNS

TNS

Ultras Member

• Banned
  • 361 posts
  • 35 topics
  • Joined 25-July 15

Ce parere aveti despre Hallowen? : Mie unul îmi place această sărbătoare pentru că îmi sperii prietenii si spunem poveşti de groază etc..

Ce parere aveti cu ce s-a intamplat azi noapte ?: Ce părere aş putea avea? PS: Condoleanţe familiilor celor morţi si însănătoşire grabnică celor care sunt în spital.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users