Jump to content

Photo

[Rezolvat][Cerere ABUZ] AnDrBy

- - - - - Abuzul adminului AnDrBy

• This topic is locked This topic is locked
11 replies to this topic

RaTzA89

RaTzA89

Member

• Banned
  • 10 posts
  • 3 topics
  • Joined 22-October 15
  • Country: Country Flag

# Admin : AnDrBy
# Varsta : -
# Motivul : adminul mai sus mentionat da la vot harti ce se repeta dupa bunul lui plac si al prietenei sale. este a nu stiu cata oara cand se intampla astfel de treburi plus ca este foarte artagos vorbind numai de sus...
# Dovada : http://www.girlshare.ro/348899501.5 * http://www.girlshare.ro/348899502.6 * http://www.girlshare.ro/348899504.8 * http://www.girlshare.ro/348899505.9 * http://www.girlshare.ro/348899508.1 * http://www.girlshare.ro/348899510.3 * http://www.girlshare.ro/348899513.6 * http://www.girlshare.ro/348899515.8

* Dovada : Se accepta doar print la consola! 

Edited by RaTzA89, 29 October 2015 - 11:59 PM.

AnDrBy

AnDrBy

Gold Member

• Membru
  • 622 posts
  • 52 topics
  • Joined 27-December 12

Asa deci , la mine te trezesti sa faci reclamatii dar cand prietenii tai baga harti care se repeta nu le faci reclamatie , nu ? Pai de ce le-ai face ? Ca doar sunteti prieteni , nu ? Cum sa iti reclami tu prietenii (Verisorii) . Acum o sa zici ca asa ceva nu exista , ca ei nu au facut niciodata asa ceva , ca doar na , cum sa zici ca au facut , nu ? Si daca esti asa copil in cat faci reclamatie pentru asa ceva imi cam dau seama cam cat te duce mintea. In fine , colegii sa continue cu parerile , eu ma opresc aici :)

• -Mihaela.A and cu 2 peu like this

Billy the Kid

Billy the Kid

Master Member

• Membru
  • 1788 posts
  • 23 topics
  • Joined 19-March 15

si eu pun harti dupa preferintele playerilor . uneori si a adminilor , nu stiu pe cineva sa nu fi dat cel putin odata o harta dupa bunul plac . asa ca , daca e cineva care nu e de acord cu ce am zis il rog sa lase post  :)  dupa parerea mea reclamatia nu isi are rostul .. aveti voi ceva personal cu andrei  nu e din cauza hartilor . asta e doar un motiv . Bafta !

• -Mihaela.A and AnDrBy like this

AndreAS @CS16Ro

AndreAS @CS16Ro

Addicted Member

• Membru
  • 329 posts
  • 26 topics
  • Joined 15-September 15

T/C va rog, nu isi are rostu' ! Tot eu voi fi scos vinovat, asa ca sa incheiem discutia aici! :)

• anonim@playz likes this

AndreAS @CS16Ro

AndreAS @CS16Ro

Addicted Member

• Membru
  • 329 posts
  • 26 topics
  • Joined 15-September 15

Asa deci , la mine te trezesti sa faci reclamatii dar cand prietenii tai baga harti care se repeta nu le faci reclamatie , nu ? Pai de ce le-ai face ? Ca doar sunteti prieteni , nu ? Cum sa iti reclami tu prietenii (Verisorii) . Acum o sa zici ca asa ceva nu exista , ca ei nu au facut niciodata asa ceva , ca doar na , cum sa zici ca au facut , nu ? Si daca esti asa copil in cat faci reclamatie pentru asa ceva imi cam dau seama cam cat te duce mintea. In fine , colegii sa continue cu parerile , eu ma opresc aici :)

Eu ti-as sugera sa incetezi cu micile tale atacuri si sa-ti vezi de treaba! Fiecare este liber sa-si exprime opinia, sa nu ne amintim cererea de abuz facuta de tine cu o fractie dintr-o conversatie! Deci, sa ramanem la "colegialitatea" pentru STAFF si nimic mai mult, lasand la urma jignirile si acuzele! Daca ai ceva de spus, fa-o intr-o cerere si nu implica si alte persoane care nu-si au rostul in asemenea TOPICURI! Multumesc! Liber la T/C, nu-si are rostul!

Edited by imAndreAS, 30 October 2015 - 01:12 AM.

AnDrBy

AnDrBy

Gold Member

• Membru
  • 622 posts
  • 52 topics
  • Joined 27-December 12

Eu ti-as sugera sa incetezi cu micile tale atacuri si sa-ti vezi de treaba! Fiecare este liber sa-si exprime opinia, sa nu ne amintim cererea de abuz facuta de tine cu o fractie dintr-o conversatie! Deci, sa ramanem la "colegialitatea" pentru STAFF si nimic mai mult, lasand la urma jignirile si acuzele! Daca ai ceva de spus, fa-o intr-o cerere si nu implica si alte persoane care nu-si au rostul in asemenea TOPICURI! Multumesc! Liber la T/C, nu-si are rostul!

Fa sugestii in alta parte , nu ti-am cerut parerea :) Daca nu-ti convine faptul ca am pomenit  de actiunile gresite pe care le fac altii sau daca ai inconveniente din simplul fapt ca te-ai simtit asta e strict problema ta :) si tin sa mentionez ca nu sunt singurul care are aceasta parere. Daca vezi ca ceilalti te lasa in filmul tau si nu te sanctioneaza pentru orice faci asta nu te face seful nimanui da ? Oricum multi ti-au vazut atitudinea pe care o ai cu ceilalti si nu sunt de acord cu asta si nici nu aveam de gand sa pomenesc dar daca tot ai adus in discutie de ce nu ? :) E normal sa-i iei apararea scumpului tau verisor dar mai calmeaza-te. :)

AndreAS @CS16Ro

AndreAS @CS16Ro

Addicted Member

• Membru
  • 329 posts
  • 26 topics
  • Joined 15-September 15

Fa sugestii in alta parte , nu ti-am cerut parerea :) Daca nu-ti convine faptul ca am pomenit  de actiunile gresite pe care le fac altii sau daca ai inconveniente din simplul fapt ca te-ai simtit asta e strict problema ta :) si tin sa mentionez ca nu sunt singurul care are aceasta parere. Daca vezi ca ceilalti te lasa in filmul tau si nu te sanctioneaza pentru orice faci asta nu te face seful nimanui da ? Oricum multi ti-au vazut atitudinea pe care o ai cu ceilalti si nu sunt de acord cu asta si nici nu aveam de gand sa pomenesc dar daca tot ai adus in discutie de ce nu ? :) E normal sa-i iei apararea scumpului tau verisor dar mai calmeaza-te. :)

Amice, revizuieste-ti comportamentu' si felu' de a vorbi in primu' rand, si dormi pe bancuta ta! Daca toata lumea inseamna "Trupa AnimalX on CS", formata din 4 persoane, mai nou 2 cupluri, esti tare! In fine, nu stau sa ma cobor la nivelu' tau, nu`mi permite religia! Amin!

<P.S>: Let the pictures & demo to talk for us!

Edited by imAndreAS, 30 October 2015 - 02:46 AM.

AnDrBy

AnDrBy

Gold Member

• Membru
  • 622 posts
  • 52 topics
  • Joined 27-December 12

Amice, revizuieste-ti comportamentu' si felu' de a vorbi in primu' rand, si dormi pe bancuta ta! Daca toata lumea inseamna "Trupa AnimalX on CS", formata din 4 persoane, mai nou 2 cupluri, esti tare! In fine, nu stau sa ma cobor la nivelu' tau, nu`mi permite religia! Amin!

<P.S>: Let the pictures & demo to talk for us!

Ok , cum spui tu "amice" sa lasam pozele si demo-urile sa vorbeasca pentru noi , la fel ca si cele din cele 3 reclamatii pe care le ai ;)

AndreAS @CS16Ro

AndreAS @CS16Ro

Addicted Member

• Membru
  • 329 posts
  • 26 topics
  • Joined 15-September 15

Ok , cum spui tu "amice" sa lasam pozele si demo-urile sa vorbeasca pentru noi , la fel ca si cele din cele 3 reclamatii pe care le ai ;)

PAX , "dragul meu coleg" !

ToXic94

ToXic94

New Member

• Membru
  • 128 posts
  • 16 topics
  • Joined 30-July 12

Sanctiuni de gradul II
II.1 Nerespectarea primelor 3 minute spec(la fiecare inceput de harta)
II.2 Limbajul neadecvat pe server + suferinte
II.3 Vot+schimbarea hartilor dupa bunul plac
II.4 Provocare si continuarea certurilor de pe server

II.6 Comportament superior fara de alti admini sau jucatori

II.9 In cazul in care ramane doar un admin pe server acest trebuie sa stea spec

Sanctiuni de gradul III

III.2 Nerespectarea programului de harti impus
III.3 Schimbarea setarilor serverului

III.8 Imprumutatea accesului

Vot in ultimele 5 minute:
- adminul este oblicat sa dea vot in ultimele 5 minute pentru a evita votul automat. Cereri parerile altor admini chiar si a jucatorilor. Nu dati vot dupa bunul plac.

Comportament superior:
- evita sa aveti un comportament superior pe server, fata de jucatori cat si de admini. Daca primiti un sfat sau sunteti atentionati ca ati gresit sau nu ati procedat bine, nu luati in nume de rau sau de comportament superior.

Sanctiuni de gradul II -> -1 grad
Sanctiuni de gradul III -> remove

Acesta este o parte din regulamentul nostru care din pacate noi mergem pe principiul " Regulile sunt facute ca sa fie incalcate nu respectate " Aceste fapte sunt facute zilnic chiar si de gradele mai mari ! Din pacate masuri nu prea se i-au de asta se respecta regulamentul asa mult !  Si voi faceti reclamatie Pentru schimbarea unei harti ?   E putin mai mault' decat penibil !

• -Mihaela.A likes this

Remiz0r

Remiz0r

Master Member

• Membru
  • 1554 posts
  • 55 topics
  • Joined 17-November 13

Ratza data viitoare sa unploadezi imaginile pe site de poze www.imgur.com sau www.postimage.org intr-un singur link pe toate , cum ai facut tu a trebuit sa dau copy paste la fiecare link. 

Si Andrby nu se da vot la mape care au fost chiar daca un player iti propune aceea harta , ii zici ca a fost harta respectiva si sa-ti zica alta harta , dar tu ai facut asta pentru iubirea ta virtuala iarta-ma ca-ti spun da esti prea copil la minte.

# Motivul : adminul mai sus mentionat da la vot harti ce se repeta dupa bunul lui plac si al prietenei sale. este a nu stiu cata oara cand se intampla astfel de treburi plus ca este foarte artagos vorbind numai de sus...

Aici ai mare dreptate cu tot ce ai scris.

Edited by Remiz0r, 30 October 2015 - 03:53 PM.

Randy

Randy

Membru

• Membru
  • 1381 posts
  • 35 topics
  • Joined 22-December 13

De azi se revine la programa normala a hartilor.....cine nu le va respecta, va suporta consecintele.....edi, cine nu are programa te rog sa le`o dai.

T/c

• Remiz0r likes this

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users