Problema este ca acest serv are plugin-uri foarte vechi , unnele din ele chiar de cand a aparut 1.6 care au bug-uri , si din aceasta cauza apar niste probleme , cum ar fi te bagi la spec si cand doresti sa revii , constati ca numai ai tinta
ce poti sa faci 1. iesi din cs si revii 2. ii zici la admin sa iti dea tinta inapoi ca ti-a furat-o
si aici recomand edi---> A4tech omu oricum nu are nici-o legatura cu cs-ul din cate am vazut ca are owner ma gandesc ca , are si acces ftp , dar nu ii dau astia ftp la cat de prafff e ca asta sterge toate datele in loc sa bage plugin-uri
Mi-a placut asta "edi : ban dupa ban .. 1 la mana .. nu ii dati ban pe steam id . are programel de isi pune singur ce steam vrea .. de multe ori si-a pus fake steamid-ul unor admini .. si ne-am banat intre noi . se lucreaza la asta . " bai edi asta care stie tot te anunt eu ca nu am nici un "programel" daca te-ar duce putin mintea ai face si tu asa ceva , dar asta e unii gandesc mai mult altii mai putin cum e si cazul tau , eu unul te inteleg 
Edited by happi, 07 November 2015 - 11:02 PM.