Salt la continut

- Advertisement -
Fotografie

[CS16] - Puteri supraomenești?

• Please log in to reply
2 replies to this topic

Daginho

Daginho

Fost Moderator

• Retired
  • 1591 Postari:
  • 313 topics
  • Joined 03-April 12
  • Country: Country Flag
  • În mod sigur am auzit "povești" cu oameni care pretind că au puteri supranaturale.
  • Putem să credem, dar și să nu credem declarațiile acestor persoane.
  • Însă, există relatări credibile (chiar foarte credibile), care atestă puterile supraomenești, care sunt acolo, undeva, în adâncul nostru.

Model:

• Crezi că, unii oameni au puteri supranaturale / supraomenești?
  • Ai auzit relatări, "povești", care atestă acest lucru?

Răspuns propriu:

• Crezi că, unii oameni au puteri supranaturale / supraomenești? Da, toți avem.
  • Ai auzit relatări, "povești", care atestă acest lucru? Am văzut o emisiune, în care a fost prezentată prăbușirea unui avion de pasageri, dar nu acest fapt a fost interesant. Au prezentat oameni, care au suferit răni grave la coloană în urma dezastrului. Faptul interesant este că, acești oameni (care aveau coloana fracturată) au ieșit din avion pe picioare (singuri), iar când s-au depărtat de avion au căzut și au rămas paralizați. Oamenii de știință nu au putut explica cum a fost posibil așa ceva...

-CronoS

-CronoS

Addicted Member

• Membru
  • 304 Postari:
  • 34 topics
  • Joined 24-November 13
  • Crezi că, unii oameni au puteri supranaturale / supraomenești? Nu, nu exista asa ceva.
  • Ai auzit relatări, "povești", care atestă acest lucru? Da, am auzit cateva povesti, dar nimeni nu imi poate schimba parerea.

Luv ya;x

Luv ya;x

Super Moderator

• Super moderator
  • 3561 Postari:
  • 378 topics
  • Joined 21-October 13
  • Crezi că, unii oameni au puteri supranaturale / supraomenești?:nu
  • Ai auzit relatări, "povești", care atestă acest lucru?:foarte multe,chiar se si mediatizeaza astfel de subiecte insa nu ma conving

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi