Jump to content

- Advertisement -
Photo

[News] Rezerva-ti Windows 10

- - - - -

• Please log in to reply
4 replies to this topic

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12
  • Country: Country Flag

windows-10-logo.jpg?itok=qjFEBQFc

Dupa cum probabil multi stiti , cei de la Microsoft permit upgradeul la Windows 10, indiferent daca detineti sau nu o licenta de Windows ( 7-8) . Tot ce trebuie sa faceti, este sa va rezervati una, si in scurt timp veti putea sa o si instalati . 

Tot ce aveti de facut este sa urmati instructiunile (lb romana) : https://www.microsof...dows-10-upgrade
Dupa putin timp, o sa va apara o notificare, ca si in urmatorul screen :

W10_Laptop_AUX_Build_16x9_en-US_070115-0

S-ar putea ca inainte sa va instaleze anumite pachete, si doar apoi sa treaca la instalarea propriu-zisa a Windowsului 10, insa acestea nu reprezinta un motiv de ingrijorare .

Un trailer care va ofera o prezentare si informatii despre Windows 10 : 

• zEKEN; and COSMIN @CS16 like this

-xTz-Smoke

-xTz-Smoke

Platinum Member

• Membru
  • 1158 posts
  • 89 topics
  • Joined 04-March 14

Cineva a incercat sa isi faca update de la windows 8 la 10 si mai rau ii mergea pc-u  nici in windows nu ii mai intra . A trebui sa ii reinstalez windowsu  . Deci parerea mea cine are bani de windows 10 sa il cumpere e mult mai bine asa. Si oferta nu cred ca mai e disponibila  a fost prima oara.

Edited by -xTz-Smoke, 21 October 2015 - 10:09 AM.

ShooTeR-RoBeRt

ShooTeR-RoBeRt

Advanced Member

• Membru
  • 1773 posts
  • 141 topics
  • Joined 11-November 11
Mie unu mi-a venit acum 2 saptamani mesaj daca vreau sa fac update la Win10. Am apasat Yes si in juma' de ora la descarcat+instalat. Despre ce rezervatie vorbesti nu stiu :)

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12

Mie unu mi-a venit acum 2 saptamani mesaj daca vreau sa fac update la Win10. Am apasat Yes si in juma' de ora la descarcat+instalat. Despre ce rezervatie vorbesti nu stiu :)

Nu toti primesc aceea notificare :) 
Nu vorbesc despre nicio "rezervatie", ci rezervare de licenta, destinata pentru cei care nu au primit notificarea respectiva . Citeste atent linkul postat la inceput de topic daca nici acum nu ai inteles la ce ma refer .

Cineva a incercat sa isi faca update de la windows 8 la 10 si mai rau ii mergea pc-u  nici in windows nu ii mai intra . A trebui sa ii reinstalez windowsu  . Deci parerea mea cine are bani de windows 10 sa il cumpere e mult mai bine asa. Si oferta nu cred ca mai e disponibila  a fost prima oara.

M-am interesat, am citit cateva siteuri de stiri, si nu exista vreo diferenta intre versiunea de upgrade si cea de cumparat (120$) . Chestiunea e ca ei cam tocmai asta sustin..ca daca ti-a rulat bine windows 7 si 8, windowsul 10 va rula chiar mai bine. 

• KRIMEX likes this

-xTz-Smoke

-xTz-Smoke

Platinum Member

• Membru
  • 1158 posts
  • 89 topics
  • Joined 04-March 14

Nu toti primesc aceea notificare :) 
Nu vorbesc despre nicio "rezervatie", ci rezervare de licenta, destinata pentru cei care nu au primit notificarea respectiva . Citeste atent linkul postat la inceput de topic daca nici acum nu ai inteles la ce ma refer .

M-am interesat, am citit cateva siteuri de stiri, si nu exista vreo diferenta intre versiunea de upgrade si cea de cumparat (120$) . Chestiunea e ca ei cam tocmai asta sustin..ca daca ti-a rulat bine windows 7 si 8, windowsul 10 va rula chiar mai bine. 

Legat de notificare nici io nu am primit  ..Bine dar io tin  update-u la windows pe off deoarece updateurile ingreuneaza mai rau  windowsu   .

Edited by -xTz-Smoke, 21 October 2015 - 11:51 PM.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users