Sentimentul de -Deja Vu- , probabil multi dintre voi au auzit acest termen , poate ca multora dintre voi vi s-a intamplat acest fenomen inexplicabil si nu stiti sa-i atribuiti un sens. Ce este sentimentul de Deja Vu ?
Pai este acel sentiment ca ai mai trait clipa respectiva , acel sentiment , vazand o persoana necunoscuta pe strada si iti lasa impresia ca ai mai vazut-o candva desi tu nu ai avut niciodata un contact vizual cu acea persoana. Persoanele care au senzatii de Deja Vu au o puternica impresie de familiaritate a unor locuri necunoscute sau evenimente pe care tocmai le traiesc , ca si cand le-ar fi trait si in trecut.
Acest fenomen dureaza cateva secunde , in unele cazuri ajungand chiar la 2 -3 minute. Recunosc ca am avut si eu acest sentiment de Deja Vu de cateva ori , primul a fost demult si vorbeam cu un membru din familie si aveam impresia ca stiu dinainte ce vrea sa spuna , alteori vizitand un loc in care nu am mai fost vreodata am avut acelasi sentiment , de parca am mai calcat pe acolo , pana si cladirea , incaperile , curtea imi pareau cunoscute.
Voi ati avut pana acum sentimentul de Deja Vu? (Puteti sa ne si povestiti pe scurt cum vi s-a intamplat ):
Care ar fi explicatia voastra in legatura cu acest fenomen?:
Alte comentarii: