Am facut acest topic ca sa vedem care este jocul preferat al membrilor comunitatii.
Model Postare:
*Jocul meu preferat este:
*De ce?:
Argumentati-va raspunsul dat.
Am facut acest topic ca sa vedem care este jocul preferat al membrilor comunitatii.
Model Postare:
*Jocul meu preferat este:
*De ce?:
Argumentati-va raspunsul dat.
*Jocul meu preferat este: CS:GO
*De ce?: Pentru ca ma relaxeaza intr-un anumit fel (cand ma joc cu rusii )
*Jocul meu preferat este: League of Legend
*De ce?: Pentru ca imi place jocul , este pe gustul meu.
*Jocul meu preferat este: Counter Strike 1.6.
*De ce?: Cea mai grea intrebare. Il joc de ~10 ani... cu pauze. Am spus de N ori ca ma las si tot am revenit. De alte lucruri m-am putut lasa... de asta nu.
*Jocul meu preferat este: Am mai multe !!! L4D2/CS:GO/Lara Croft Guardian of Light/Tomb Raider.
*De ce?: Cand nu am ce face. Ma relaxeaza.
Jocul meu preferat este: Sunt mai multe , Fifa Online 3 , CS1.6 , CS:GO , Dota , The Forest
De ce: Pentru ca sunt jocuri frumoase si jucate de multa lume..
*Jocul meu preferat este: 2: cs 1.6 & brave frontier (pe telefon)
*De ce?: 1.6 ma ajuta sa ma relaxez. Brave frontier pentru ca n-am ce face cand sunt plecat pe undeva
*Jocul meu preferat este: League of Legends in momentul de fata.
*De ce?: Am prieteni care sunt in urmatoarele divizii: Diamond V, Platinum V, Gold V, Gold III, Silver I si jucam toti. E un joc de strategie bazat pe munca in echipa, individual poti sa cari meciul doar cu anumiti campioni. In anumite situatii poti sa cari meciul cu orice campion, daca echipa inamica nu face focus pe tine ( tu fiind feedat ), exemplu: Ai 10-3 cu Vayne, in echipa cealalalta sunt cativa championi cu Hard CC (Thresh, Nautilus, Sejuani, sa zicem), daca Thresh iti da Q, Nautilus iti baga CC-urile (are multe, credeti-ma), Sejuani ult si mai prinde inca 2 insi, pierdeti. Aici ar trebui sa intervina echipa, conteaza si cat de bine stii sa faci dodge in duelurile 1v1.
*Jocul meu preferat este: Starcraft
*De ce?: Pur si simplu imi place , cand am timp mai joc cu prietenii.
*Jocul meu preferat este: Max payne 1, Max payne 2.
*De ce?: Imi plac mult, 1 l-am terminat, aproape si 2 .
*Jocul meu preferat este: CS 1.6 şi FlightGear.
*De ce?: CS - mă ajută să mă relaxez / FlightGear - este un simulator de zbor, care mă pasionează.
*Jocul meu preferat este: Am mai multe !!! L4D2/CS:GO/Lara Croft Guardian of Light/Tomb Raider.
*De ce?: Cand nu am ce face. Ma relaxeaza.
OFF : Cosminel ! Esti singura persoana pe care am auzit-o sa spuna ca CS:GO este un joc relaxant .
ON : *Jocul meu preferat este : GTA V si CS:GO
*De ce ? : Nervi , distractie , caterinca etc .
*Jocul meu preferat este: FIFA07 / CS1.6
*De ce?: Cand joc aceste 2 jocuri , ma simt in lumea mea , ma face pur si simplu sa las totul sa curga de la sine , indiferent de rau / bine care apare in urmatoarele minute / ore / momente !
Jocul meu preferat este: SA:MP
De ce?: Imi place foarte mult pentru ca ma joc cu prietenii online cand nu am ce face.
*Jocul meu preferat este: Counter Strike 1.6
*De ce?: Joc de mic,de cand aveam inca 9-10 ani,m-a pasionat foarte mult acest joc si nu pot sa ma "dezbaer" de el
*Jocul meu preferat este: CS 1.6
*De ce?: Cand pun castile pe cap si intru in joc parca as intra in alta lume
0 members, 3 guests, 0 anonymous users