Salt la continut

Fotografie

[Nefondata][Abuz] Remiz0r

- - - - -

• Topic inchis Acest topic e inchis
10 replies to this topic

Skorpyo

Skorpyo

New Member

• New Member
  • 4 Postari:
  • 1 topics
  • Joined 09-October 15
  • Country: Country Flag

# Admin : Remiz0r
# Varsta : 23
# Motivul : kick ca se oftica, ca un copil mic de 10 ani, cand il intreb daca nu stie comanda pentru poze ca am anuntat un codat iar nimeni nu face absolut NIMIC !
# Dovada :

POZA : http://postimg.org/image/vbebaol5j/

DEMO : http://www.girlshare.ro/35156617.1

• Bambucha likes this

Remiz0r

Remiz0r

Master Member

• Membru
  • 1554 Postari:
  • 55 topics
  • Joined 17-November 13

In primu rand invata sa vorbesti respectos si sa respecti, uite aici este regulamentul playerilor de pe sv daca nu sti-ai de el , dupa ce mi-ai zis pe U@ pe Bumbachaca ai vazut ca m-am pus spec m-am uitat pe el si nu avea nimic , dupa ne zici noua daca stim comanda de ss nu vroi-ai sa schimbam locurile sa ne dai niste sfaturi cum ar veni noi am luat admin ca sa ne zica playeri comenzile ? da tu vorbe-ai asa de cand ne-am intalnit pe sv.

In al 2-lea rand nu ti-am dat eu kick ci AndreAS pentru ca sa saturat la modul cum vorbesti superior fata de alti.

In al 3-lea rand nu vad rostu reclamatiei , din reclamatia asta mi-ai demonstart cine este copilul imatur si ofticat.

Aceasta postare a fost editata de Remiz0r: 09 October 2015 - 08:32 PM

• Randy and sEBARu like this

AnDrBy

AnDrBy

Gold Member

• Membru
  • 622 Postari:
  • 52 topics
  • Joined 27-December 12

Cand un jucator anunta un codat , in mod normal ar trebuii ca un admin sa spectateze jucatorul specificat si sa decida daca are sau nu cod. Pe serverul nostru nu exista comanda de ss deci nu se fac poze :) Se fac doar demo-uri si asta e. Cat despre acea parte cu kick in regulament scrie clar ca se da gag/kick/ban 120 de minute :) Nu kick-uri aiurea pana se satura.

• sEBARu likes this

Skorpyo

Skorpyo

New Member

• Topic Starter

• New Member
  • 4 Postari:
  • 1 topics
  • Joined 09-October 15

si poti veni cu o dovada ca tu ai stat spectator pe el si nu avea nimic ? ca nu erai spectator, te jucai in continuare, abea dupa ce am spus ca nu sunteti in stare de nimic te-ai ofticat si te-ai pus spectator, plus ca daca cineva anunta un codat din toti care sunt pe server ca sunt multi codati, nu trec nici macar 5 secunde fara sa spuneti " nu are " , deci ori va e lene sa va uitati dupa codati, ori ii aparati, ori cand va ofticati voi atunci da-ti ban... 

Imatur si ofticat ? dovedeste-mi ca am gresit cu tot ce am spus si eu imi cer scuze si nu mai calc pe aici niciodata ;) 

Billy the Kid

Billy the Kid

Master Member

• Membru
  • 1788 Postari:
  • 23 topics
  • Joined 19-March 15

1 la mana bambucha e player vechi la noi . 2 la mana daca era suspect cod nu primea slot pe srv .3 la mana din acest demo vad ca remizor era spectator .ai cerut dovada ca era pe bambucha .. arata-ne tu o dovada ca nu a stat .  4 la mana singurul abuz pe care il vad e folosirea comenzii u@ pentru alte motive decat a anunta un codat . 

din partea mea cererea e nefondata .   

p.s.  AndrA  e de aceeasi parere  .e plecata din oras si nu poate intra pe forum .

• Randy and sEBARu like this

Skorpyo

Skorpyo

New Member

• Topic Starter

• New Member
  • 4 Postari:
  • 1 topics
  • Joined 09-October 15

p.s.  AndrA  e de aceeasi parere  .e plecata din oras si nu poate intra pe forum .

dar pe c-s poate intra, faina vrajeala, sunteti doar niste copii care nu stiti decat sa abuzati, ceea ce inseama mirare daca aveti buletin, plus ca pe demo se vede clar ca dupa ce ne punem 3 spectatori se pune si el, si degeaba este vechi daca are wall, nu aveti voie sa zice-ti direct " nu are " ca nu ai de unde sa stii, odata ce dadea numai prin pereti inainte sa iasa de dupa colt, a pai nu are wall ? da-o-n *** de treaba ... app, edi, astept o dovada cu banul :)

• Bambucha likes this

Billy the Kid

Billy the Kid

Master Member

• Membru
  • 1788 Postari:
  • 23 topics
  • Joined 19-March 15

dar pe c-s poate intra, faina vrajeala, sunteti doar niste copii care nu stiti decat sa abuzati, ceea ce inseama mirare daca aveti buletin, plus ca pe demo se vede clar ca dupa ce ne punem 3 spectatori se pune si el, si degeaba este vechi daca are wall, nu aveti voie sa zice-ti direct " nu are " ca nu ai de unde sa stii, odata ce dadea numai prin pereti inainte sa iasa de dupa colt, a pai nu are wall ? da-o-n *** de treaba ... app, edi, astept o dovada cu banul :)

daca nu ai incredere in ce spun 1-2 admini on ai sectiunea asta   http://forum.cs16.ro...nlist-playerii/   faci singurel demo pe playerul pe care il suspectezi si postezi acolo .   pentru ban ul de mai devreme exista dovada .. faci o cerere unban si vedem .  cum poti sa faci reclamatie cuiva cand tu insuti folosesti cod . o seara buna 

Aceasta postare a fost editata de Toto Riina: 10 October 2015 - 09:03 PM

• Randy and AndreAS @CS16Ro like this

Remiz0r

Remiz0r

Master Member

• Membru
  • 1554 Postari:
  • 55 topics
  • Joined 17-November 13

si poti veni cu o dovada ca tu ai stat spectator pe el si nu avea nimic ? ca nu erai spectator, te jucai in continuare, abea dupa ce am spus ca nu sunteti in stare de nimic te-ai ofticat si te-ai pus spectator, plus ca daca cineva anunta un codat din toti care sunt pe server ca sunt multi codati, nu trec nici macar 5 secunde fara sa spuneti " nu are " , deci ori va e lene sa va uitati dupa codati, ori ii aparati, ori cand va ofticati voi atunci da-ti ban... 

Imatur si ofticat ? dovedeste-mi ca am gresit cu tot ce am spus si eu imi cer scuze si nu mai calc pe aici niciodata ;)

Deja incepi sa devii penibil baiete ai scris numai aberatii , uite aici demo in care joci cu wall click  nu imi mergea mie sa iti dau ban si ti-a dat edi , puteti da tc nu vad unde am abuzat sau facut ceva in neregula baiatu are o problema din cate vedeti.

• AndreAS @CS16Ro likes this

Skorpyo

Skorpyo

New Member

• Topic Starter

• New Member
  • 4 Postari:
  • 1 topics
  • Joined 09-October 15

daca in demoul asta folosesc wall, sunteti chiar penibili rau de tot, ori sunteti tampiti, habar nu aveti ce inseamna wall =)))) in locul vostru mi-ar fi rusine sa zic ca sunt admin pe un server de c-s =))))))))))))

Mikaella AndrA

Mikaella AndrA

Banned

• Banned
  • 473 Postari:
  • 12 topics
  • Joined 24-March 13

Hmmm..Mister Scorpyo,te rog mult sa nu vorbesti despre persoana mea atata timp cat nu stii cine sunt sau ce fac,ok?Asta ca in primul rand. 

In al 2-lea rand asa ca pentru instiintarea ta,am fost plecata de ieri,pana astazi si nu am avut cum drq sa intru pe pc si atata timp cat tin legatura cu ceilalti admini si "Sefu" stie ca nu's acasa nu cred ca trebuie sa'ti explic tie ;) Vezi ca tu confunzi persoanele. Nu confunda AndrA, cu Andr@! Sunt 2 persoane diferite. In al 3-lea rand te rog sa'ti vezi de treburi si sa termini cu tupeul nesimtit pentru ca dai dovada cine este defapt "cel tampit si penibil" aici :* Nu esti in masura sa vb asa despre nimeni de pe acest server sau care joaca acest joc si cu atat mai putin nu sunt obligata sa'ti accept limbaju'.   :D Sper ca m-am facut inteleleasa si scuze pt limbaj baieti,dar nu suport oamenii care se cred superiori si din contra,dau dovada ca sunt paraleli! :D Daca e sa ne jignim,ok,se poate :D

P.S: Cat despre ban,cum spunea si colegul meu edi, in caz ca ai dubii privind anumiti admini sau cum isi fac treaba, exista sectiunea http://forum.cs16.ro...nlist-playerii/si se va verifica demo'ul de catre altcineva! 

Parerea mea: Reclamatie Nefondata! 

Aceasta postare a fost editata de AndrA Ella: 11 October 2015 - 10:20 AM

• sEBARu, Billy the Kid and AndreAS @CS16Ro like this

sEBARu

sEBARu

Romania.CS16.ro

• Retired
  • 2537 Postari:
  • 20 topics
  • Joined 27-September 14
  • Instagram:@sebaru