Hmmm..Mister Scorpyo,te rog mult sa nu vorbesti despre persoana mea atata timp cat nu stii cine sunt sau ce fac,ok?Asta ca in primul rand.
In al 2-lea rand asa ca pentru instiintarea ta,am fost plecata de ieri,pana astazi si nu am avut cum drq sa intru pe pc si atata timp cat tin legatura cu ceilalti admini si "Sefu" stie ca nu's acasa nu cred ca trebuie sa'ti explic tie
Vezi ca tu confunzi persoanele. Nu confunda AndrA, cu Andr@! Sunt 2 persoane diferite. In al 3-lea rand te rog sa'ti vezi de treburi si sa termini cu tupeul nesimtit pentru ca dai dovada cine este defapt "cel tampit si penibil" aici
Nu esti in masura sa vb asa despre nimeni de pe acest server sau care joaca acest joc si cu atat mai putin nu sunt obligata sa'ti accept limbaju'.
Sper ca m-am facut inteleleasa si scuze pt limbaj baieti,dar nu suport oamenii care se cred superiori si din contra,dau dovada ca sunt paraleli!
Daca e sa ne jignim,ok,se poate 
P.S: Cat despre ban,cum spunea si colegul meu edi, in caz ca ai dubii privind anumiti admini sau cum isi fac treaba, exista sectiunea http://forum.cs16.ro...nlist-playerii/si se va verifica demo'ul de catre altcineva!
Parerea mea: Reclamatie Nefondata!
Edited by AndrA Ella, 11 October 2015 - 10:20 AM.