Eu sunt pro , dar sa existe un mic regulament pentru useri care sa contina :
- 100 posturi si 50 topic-uri .
- Minim 20 like-uri .
- Sa poata posta toti cei care au grade , nu doar Membrii .
(Sau macar ceva de genul)
EDIT : KENTA , daca esti paralel , nu mai posta te rog .
Daca a zis membri , normal ca dor membrii , intelegi , nu a zis "Moderatorii" , ce nu pricepi ? ! 
Faza cu like-urile nu prea are niciun sens + Daca a spus membri e logic ca si cei cu grade , si noi suntem membri cs 16 gaming.
Luati-va si la bataie, ca sa fie toate bune. Verdeee a spus "useri", prin asta se intelege orice membru CS16, ca si cei cu alte grade tot membrii sunt.
O idee foarte buna !!! Dar eu propun si creearea unui regulament si a unui model de postare (sa nu posteze tot felul de prostii si de capu lor)
Ca multi dintre useri nu stiu ce inseamna o platforma de resurse si posteaza doar pentru +1.
Exista deja regulamente si modele de postare pentru Resources Team, se pot folosi si pentru membrii, nu mi s-ar parea o problema.
@Verdeee, inainte sa fie platforma de resurse erau sub-forumuri CS16 - Resurse in care toti puteau sa posteze(si asa s-a strans un numar frumos de resurse postate), e o idee ok sa lasi si membrii sa uploadeze, cei cu resources Team pot sa fie moderatori pe platforma si sa verifice calitatea fisierelor, exact cum era si inainte sa existe platforma.