Jump to content

Photo

[CS16-INTREBARE] Securitate Server 0ping

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
25 replies to this topic

IGiveyouHS ;x

IGiveyouHS ;x

No Limit Member

• Banned
  • 2106 posts
  • 213 topics
  • Joined 26-March 14
  • Country: Country Flag

Buna seara am si eu o problema cu un asa zis player "Evalos kent10" deci sa va explic...

De 2 zile ma terorizeaza practic nush cum face si afla parola la rcon si isi pune singur admin si le da pika la toti playerii care ii vede pe server de exemplu acuma 10 minute am dat 1 boost de la GTRS toate bune si frumoase sv full 24/24 pana cand a intrat iar si a inceput sa goleasca serveru nu stiu ce sa mai fac sunt disperat.Am facut ticket la 0ping si ei mi-au zis sa scot parola si sa pun in fata liniei de la rcon // am pus am sters si parola care era insa degeaba nu stiu ce sa mai fac astept cat mai multe raspunsuri.

Aa da si tovarasul meu balena owneru la Est.Cs16.Ro aproape la fel pateste si el numai ca lui nu-i baneaza pe toti.

PLEASE HELP ME !!!! :(

CATAHYPE;

CATAHYPE;

Designer

• Designer
  • 496 posts
  • 83 topics
  • Joined 19-April 15

parerea mea este ca poate fi vre-un keylogger la tine prin pc.

alte idei nu am

Wanex

Wanex

Untouchable Member

• Membru
  • 1490 posts
  • 345 topics
  • Joined 17-December 12
Salut , Multi iti vor spune in primu rand sa acorzi dovada

Edited by adriano04, 13 October 2015 - 08:38 AM.
si cu ce il ajuti prin postarea asta?evita +1

IGiveyouHS ;x

IGiveyouHS ;x

No Limit Member

• Topic Starter

• Banned
  • 2106 posts
  • 213 topics
  • Joined 26-March 14

Ce dovada ca bag picioru tu crezi ca eu am chef sa pun intrebari asa degeaba.

/r/arrsura27

/r/arrsura27

Fost Moderator

• Retired
  • 1701 posts
  • 178 topics
  • Joined 30-May 13

Tovarasul tau Balena i-a dat Fondator permanent pe server ca sa-l lase in pace.

Ar trebui sa se faca ceva in privinta lui.

• IGiveyouHS ;x likes this

IGiveyouHS ;x

IGiveyouHS ;x

No Limit Member

• Topic Starter

• Banned
  • 2106 posts
  • 213 topics
  • Joined 26-March 14

Tovarasul tau Balena i-a dat Fondator permanent pe server ca sa-l lase in pace.

Ar trebui sa se faca ceva in privinta lui.

Frate mie imi cere FTP ca sa-mi lase sv in pace tu iti dai seama ce vrea el?

SoEasy!

SoEasy!

No Limit Member

• Membru
  • 2143 posts
  • 325 topics
  • Joined 22-September 12

Salut , Multi iti vor spune in primu rand sa acorzi dovada 

Off: Serios? ce mult lai ajutat,ai postat si tu pentru +1  8-|  8-|  8-|

ON: Am gasit ceva,poate te ajuta. Aici.

Sau mai poti sa faci in felul urmator, Copy/paste a unei parole pe care o iei random de pe internet.

Dupa cate stiu eu un keylogger nu poate sa copieze si textele ce sunt adaugate cu copy/paste.

IGiveyouHS ;x

IGiveyouHS ;x

No Limit Member

• Topic Starter

• Banned
  • 2106 posts
  • 213 topics
  • Joined 26-March 14

Off: Serios? ce mult lai ajutat,ai postat si tu pentru +1  8-|  8-|  8-|

ON: Am gasit ceva,poate te ajuta. Aici.

Sau mai poti sa faci in felul urmator, Copy/paste a unei parole pe care o iei random de pe internet.

Dupa cate stiu eu un keylogger nu poate sa copieze si textele ce sunt adaugate cu copy/paste.

Ms mult chiar am sa incerc si asta,dar nu cred ca v-a functiona deoarece am bagata atatea parole.

-xTz-Smoke

-xTz-Smoke

Platinum Member

• Membru
  • 1158 posts
  • 89 topics
  • Joined 04-March 14

Parerea mea nu  exista alte solutiii  ...a r trebui ca cei de la 0ping sa faca 1 generator de parole si la un interval de timp sa genereze alta parola formata din litere cifre etc .. Sau alta modalitate ar mai fi sa faca   1 generator de coduri  si pe emailul respectiv cand te loghezi pe un pc nou sa iti ceara codu ala ... Dar ce vorbesc io nu prea se intampla ... Ar trebui ca cei de la 0ping sa  faca 1 sistem de securitate mai avansat pentru parole ... Adica platesti serverul  si il platesti degeaba  .. ca vine  1 nebun si strica munca ca sa zic asa ...

Pana nu rezolva cei de la 0ping situatia  nu  prea ai ce face .. sa incerci sa  faci restrictii la comenzi .. Gen pluginele pt pika sa le scoti  ...

Edited by -xTz-Smoke, 30 September 2015 - 12:11 AM.

• MaTTo @ cs16 likes this

COSMIN @CS16

COSMIN @CS16

Fost Resource Team

• Retired
  • 2208 posts
  • 347 topics
  • Joined 12-November 13
  • City:Roquetas de Mar

Salut !!! Si eu am avut aceeasi problema cand am avut serverul Gold ,si am procedat astfel:

1: Am cerut reinstalarea serverului.

2: Am sters parola de la RCON

3: Am sters toate adminele ce erau date pe steam id (Pentru ca iti poate copia steam id)

4: Am schimbat din  "setinfo _cs16" in "setinfo _gold" .

5: Am bagat acces la cvar decat la fondatori. Si asa nu am mai avut nici o problema.

Edited by Little Boy, 30 September 2015 - 12:17 AM.

• MaTTo @ cs16, \SNAPPLE/, -xTz-Smoke and 2 others like this

IGiveyouHS ;x

IGiveyouHS ;x

No Limit Member

• Topic Starter

• Banned
  • 2106 posts
  • 213 topics
  • Joined 26-March 14

Salut !!! Si eu am avut aceeasi problema cand am avut serverul Gold ,si am procedat astfel:

1: Am cerut reinstalarea serverului.

2: Am sters parola de la RCON

3: Am sters toate adminele ce erau date pe steam id (Pentru ca iti poate copia steam id)

4: Am schimbat din  "setinfo _cs16" in "setinfo _gold" .

5: Am bagat acces la cvar decat la fondatori. Si asa nu am mai avut nici o problema.

Cosmin da-mi add pe mess hahaha_productionzone sau skype Adam Paul Andrei si sa vorbim.

• Tataia likes this

Tataia

Tataia

Ultras Member

• Banned
  • 369 posts
  • 93 topics
  • Joined 20-July 14

Eu  ia-m oferit o mana de ajutor solutia mea  a fost asa  ! 

Ca in server.cfg sa introduca la sfarsit urmatoarele lini : 

sv_rcon_banpenalty 0
sv_rcon_maxfailures 3
sv_rcon_minfailures 3
sv_rcon_minfailuretime 0
+ sa seteze o parola gen   269126niosangoiastk@agamcn , dar un pic mai sofisticata , ca el sa de-a gres de 3 ori .

Daca el va incerca din nou , si sigur va incerca , daca va gresi de 3 ori , va fi banat automat . 

Daca altcineva are vre-o solutie mai buna il astept  sa ma informeze si pe  mine !

IGiveyouHS ;x

IGiveyouHS ;x

No Limit Member

• Topic Starter

• Banned
  • 2106 posts
  • 213 topics
  • Joined 26-March 14

Eu  ia-m oferit o mana de ajutor solutia mea  a fost asa  ! 

Ca in server.cfg sa introduca la sfarsit urmatoarele lini : 

sv_rcon_banpenalty 0
sv_rcon_maxfailures 3
sv_rcon_minfailures 3
sv_rcon_minfailuretime 0
+ sa seteze o parola gen   269126niosangoiastk@agamcn , dar un pic mai sofisticata , ca el sa de-a gres de 3 ori .

Daca el va incerca din nou , si sigur va incerca , daca va gresi de 3 ori , va fi banat automat . 

Daca altcineva are vre-o solutie mai buna il astept  sa ma informeze si pe  mine !

Setarile pe care mi le-ai dat tu le-am pus acuma 5 min ms oricum si parola am pus.o acuma am facuto mai mare cu diferite caractere etc.. dar totusi stau si ma gandesc ca cand a inceput el sa ma terorizeze parola asta era 1a23s432e4g6h67uj879iok98k75 cum a reusit sa o afle?

• Tataia likes this

Tataia

Tataia

Ultras Member

• Banned
  • 369 posts
  • 93 topics
  • Joined 20-July 14

Setarile pe care mi le-ai dat tu le-am pus acuma 5 min ms oricum si parola am pus.o acuma am facuto mai mare cu diferite caractere etc.. dar totusi stau si ma gandesc ca cand a inceput el sa ma terorizeze parola asta era 1a23s432e4g6h67uj879iok98k75 cum a reusit sa o afle?

Exact cum ti-am spus pe mess ! Setarile pe care eu te-am pus sa le setezi  , sunt pentru RCON , la a treia greseala cel care incearca sa afle parola "Evalos kent10" , la a 3 incercare el va fii banat ! Dar posibil ca la tine data trecuta sa nu aibe niciun fel de problema la incercarea ei , poate el a aflat parola in 2 ore :-? Nu avem de unde stii asta .

IGiveyouHS ;x

IGiveyouHS ;x

No Limit Member

• Topic Starter

• Banned
  • 2106 posts
  • 213 topics
  • Joined 26-March 14

Exact cum ti-am spus pe mess ! Setarile pe care eu te-am pus sa le setezi  , sunt pentru RCON , la a treia greseala cel care incearca sa afle parola "Evalos kent10" , la a 3 incercare el va fii banat ! Dar posibil ca la tine data trecuta sa nu aibe niciun fel de problema la incercarea ei , poate el a aflat parola in 2 ore :-? Nu avem de unde stii asta .

Frate eu am sa vad daca merge cum mi-ai zis tu.

• Tataia likes this

da_boomb

da_boomb

No Limit Member

• Membru
  • 3400 posts
  • 68 topics
  • Joined 21-July 11

hakerul respectiv a vizitat asta vara si serverul meu

are un prieten Iuliwow care era admin la mine

Iuliwow asta a platit 5 euro pt gradul de VETERAN si de atunci a inceput tambalaul la fel ca la tine

omul este din Sibiu si daca ai cumva admin care este de acolo dai remove pentru ca prin intermediul lui sa produs atacul la RCON 

alte detalii vb in privat pentru ca hakerul sau prietenul lui poate vedea acest topic si sfaturile sau detaliile pe care le primesti si astfel stie cum sa actioneze

• B I M, IGiveyouHS ;x and CATAHYPE; like this

IGiveyouHS ;x

IGiveyouHS ;x

No Limit Member

• Topic Starter

• Banned
  • 2106 posts
  • 213 topics
  • Joined 26-March 14

hakerul respectiv a vizitat asta vara si serverul meu

are un prieten Iuliwow care era admin la mine

Iuliwow asta a platit 5 euro pt gradul de VETERAN si de atunci a inceput tambalaul la fel ca la tine

omul este din Sibiu si daca ai cumva admin care este de acolo dai remove pentru ca prin intermediul lui sa produs atacul la RCON 

alte detalii vb in privat pentru ca hakerul sau prietenul lui poate vedea acest topic si sfaturile sau detaliile pe care le primesti si astfel stie cum sa actioneze

Ok,vezi ca ti-am lasat un mic PM.

-CronoS

-CronoS

Addicted Member

• Membru
  • 304 posts
  • 34 topics
  • Joined 24-November 13

Nu prea ai ce sa ii fac, cred ca e vorba de "petru".

Cand eram fondator pe arena Bogdan(Eu si Nimeni Altu), ii daduse gradul de owner ca sa ne lase, dar era foarte enervant.

Are multe hack-uri rusesti din cate am inteles, cand intra pe server nu stiu ce facea dar toti cei care aveau acces ii da afara dupa server.

Pe multe comunitati are interzis aceasta persoana.

Si are si o varsta destul de inaintata 20 si ceva de ani, dar degeaba. 

Mr. Hy3na

Mr. Hy3na

Banned

• Banned
  • 1141 posts
  • 253 topics
  • Joined 04-February 14

Se pare ca este un nou exploit pentru serverele de counter-strike. Acest exploit afecteaza parola de RCON a serverelor de cs 1.6 . Avand parola de RCON a serverului se poate modifica aproape orice la serverele de counter-strike, si cel mai important amxmodx-ul nu face log pentru asa ceva. Cel mult, firma de hosting poate activa log-ul pentru conectarile la FTP, respectiv HLSW sau orice alt program care manipuleaza RCON-ul serverului.

Momentan, exploitul nu este public, dar, pe un forum extern, la cerere se poate afla parola de la RCON-ul serverelor. E mai grav pentru ca, nefiind public, nu stim cum actioneaza exploitul, asa ca sunt slabe sanse sa se rezolve asta, doar..dupa parerea mea, prin dezactivarea RCON.

Totodata, se vorbeste si ca ar exista inca un exploit, dar de data asta la dproto, dar banuiesc ca asta nu e o problema pentru cook, va scoate o versiune noua cat de curand care rezolva bugul.

Ce este parola RCON?

Parola RCON este parola prin care ownerii de servere pot administra serverul de la distanta. La fel, adminii de Counter-strike 1.6 au acces la un RCON mai mic prin care au acces la cateva comenzi ale serverului cu ajutorul carora administreaza serverul de cs 1.6.

Na asta te va ajuta

Descriere: Acest Patch va protejeaza de bine cunoscutul exploit numit csdos.pl (va protejeaza de toate variantele ale acestuia)
Autor: Shocker
Link oficial: http://www.shockings.../AntiCSDoS.html

Intalare:

1. Descarcati patch-ul!
2. Dezarhivati!
3. Acum dati dublu clic pe AntiCSdoS.exe (din arhiva)
4. Dupa care clic pe Next!
5. Selectati directorul unde sa se instaleze (oriunde pe hdd) si Next
6. Selectati Start Menu Folder si dati Next
7. Bifati Create a Desktop Icon si dati Next
8. Acum Install > Finish

Utilizare : Deschideti serverul, si dupa acea AntiCSdoS si selectati optiunea Patch HLDS care ar trebui sa va dea un mesaj de genul
Code:HLDS patched succefully

Info: Atunci cand veti fi atacat cu oricare din versiunile csdos.pl programul va bloca si va va arata data, ora plus mesajul
Code:CSdoS attempt rejected!

sau foloseste comenzile astea

Pune in server cfg :
sv_allowupload 0
sv_allowdownload 0

Iar in addons/metamod/ exec.cfg Sterge
amxx pause rcon_defencer.amxx
si pune
sv_allowupload 0
sv_allowdownload 0

hai ma sa nu ziceti ca sunt baiat deala uitati aici un video

Edited by Luv ya;x, 05 October 2015 - 01:16 PM.
copy-paste de pe net,evita copy-paste daca informatiile nu iti apartin/nu sunt probate de tine

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12

Ati pescuit si voi asta cu "keyloggere" si acuma la orice o tineti una si buna.. sunt "n" metode prin care i-a putut dibui parola, mult mai usoare decat sa ii bage pe gat un keylogger. De la clonat serverul cu tot ce tine de resurse, adica intr-un cuvant addons pana la ce zicea da_boomb . In fine, problema este simplu de rezolvat daca le lasi profesionistilor ticket, respectiv celor de la 0ping, nu tot fabuland aiurea pe forum. 

• snakeeyes;, KRIMEX and NEXOW; like this

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users