Jump to content

Photo

[CS16-Request] Plugin Puncte Clasic.

• This topic is locked This topic is locked
6 replies to this topic

Luc1aNnN1

Luc1aNnN1

Platinum Member

• Membru
  • 1176 posts
  • 114 topics
  • Joined 10-May 13
  • Country: Country Flag

Buna ziua. As dori un plugin asemanator cu cel de aici http://forum.cs16.ro...vel-nerezolvat/, am stat sa caut daca exista ceva asemanator cerintei mele.

Fara comanda /clase

In loc de xp as vrea sa se faca Puncte. In loc de clasa sa fie Rang .Fara arme sau ceva, doar omori, faci puncte, level up, si rang up.

La 1 kill = 1Punct

La 1 hs = 2Puncte

La 1 kill cu knife = 3Puncte

La 1 kill cu he = 2Puncte

Daca mori = -1Punct

Daca mori prin hs = -3Puncte - Sau 2 cum va e mai usor.

Daca mori din knife = -5Puncte

Daca mori din He = -1Punct

Daca te sinucizi =-1 ( Aceasta nu trebuie neaparat, daca puteti sa bagati si aceasta ar fi foarte bine, sa nu dea erori)

Plugin-ul sa aiba 6 Rang-uri si 18 Levele.

Level 1-3 - Begginer

Level 4-6 - Average

Level 7-9 - Advanced

Level 10-12 - Professional

Level 13-15 - Expert

Level 16-18 - Expert Gold

Acestea sa nu se reseteze ( daca ai lvl 3 sa ai 55 Puncte, level 4 100Puncte etc..) De asemenea acestea sa se poata modifica din .sma de asemenea si punctele cand faci kill daca se poate.

Pentru Level 2 = 25 Puncte

Pentru Level 3 = 55 Puncte

Pentru Level 4 = 100 Puncte

Pentru Level 5 = 140 Puncte

Pentru Level 6 = 200 Puncte

Pentru Level 7 = 280 Puncte

Pentru Level 8 = 370 Puncte

Pentru Level 9 = 470 Puncte

Pentru Level 10 = 580 Puncte

Pentru Level 11 = 690 Puncte

Pentru Level 12 = 800 Puncte

Pentru Level 13 = 920 Puncte

Pentru Level 14 = 1030 Puncte

Pentru Level 15 = 1140 Puncte

Pentru Level 16 = 1300 Puncte

Pentru Level 17 = 1500 Puncte

Pentru Level 18 = 2000Puncte - Acestea sa nu stagneze aici, sa creasca ex sa poata avea si 5000 de puncte.

Acestea sa se salveze automat pe Nick, si de asemenea adaugarea a 2 comenzi pentru flagu-l u "amx_givepc" -Sa pot da puncte unui jucator "amx_takepc" - Sa pot lua puncte unui jucator.

sinnoptic

sinnoptic

Advanced Member

• Membru
  • 164 posts
  • 44 topics
  • Joined 12-April 14

Ia vezi omule, e la fel cum ai zis ? :> :3 :))

Iti zic eu , nu e la fel , dar este apropiat , Ti l-am facut in graba , am facut clasele si punctele dupa cum ai zis, mai sunt ceva modificari de facut , daca il vrei asa bine, daca nu , ti-l modific exact cum ai zis cand am mai mult timp liber ;)

Click

Edited by TheProfessional, 11 September 2015 - 11:43 AM.

• appLy^NxT and Rabanne @ CS16 like this

Luc1aNnN1

Luc1aNnN1

Platinum Member

• Topic Starter

• Membru
  • 1176 posts
  • 114 topics
  • Joined 10-May 13

Ia vezi omule, e la fel cum ai zis ? :> :3 :))

Iti zic eu , nu e la fel , dar este apropiat , Ti l-am facut in graba , am facut clasele si punctele dupa cum ai zis, mai sunt ceva modificari de facut , daca il vrei asa bine, daca nu , ti-l modific exact cum ai zis cand am mai mult timp liber ;)

Click

Nu merge nici-o comanda, nu apare nici jos punctele, pe kill nu se fac puncte. Probabil trebuie mai mult de lucru la el pana se transfera tot ce era legat de xp in pc, am vazut ca mai exista pe undeva referitoare la xp, poate trebuie inlocuite toate.

sinnoptic

sinnoptic

Advanced Member

• Membru
  • 164 posts
  • 44 topics
  • Joined 12-April 14

Nu merge nici-o comanda, nu apare nici jos punctele, pe kill nu se fac puncte. Probabil trebuie mai mult de lucru la el pana se transfera tot ce era legat de xp in pc, am vazut ca mai exista pe undeva referitoare la xp, poate trebuie inlocuite toate.

Nu am idee care ar fi problema ... 

Mai vad ce este de modificat si revin cu edit

appLy^NxT

appLy^NxT

Fost Resource Team

• Retired
  • 1313 posts
  • 195 topics
  • Joined 20-November 12
Spoiler
Am facut ce am inteles , daca vrei modificare lasa reply.

*Nu inteleg ce rost are sa ai niste clase pe care doar tu le vezi , care nu ofera beneficii , doar ca aspect.
Nota: Ceva ce nu am rezolvat ar fi : daca foloseste comanda kill , se va efectua ultima actiune prin care a decedat jucatorul ( ucis cu knife ,hs sau someting else..)
+ ca sursa era RIP , am stat 30 min sa realizez de ce nu mergea /class.... a adaugat ceva gresit...
Nu am mai inteles daca tu vrei de ex lvl 1-3 sa fie beginner , 4-6 sa fie Average ... asa vrei? Acum poti alege orice clasa cu orice numar de xp (fie el pe -)

Edited by appLy^NxT, 12 September 2015 - 12:48 PM.

Luc1aNnN1

Luc1aNnN1

Platinum Member

• Topic Starter

• Membru
  • 1176 posts
  • 114 topics
  • Joined 10-May 13

Spoiler
Am facut ce am inteles , daca vrei modificare lasa reply.

*Nu inteleg ce rost are sa ai niste clase pe care doar tu le vezi , care nu ofera beneficii , doar ca aspect.
Nota: Ceva ce nu am rezolvat ar fi : daca foloseste comanda kill , se va efectua ultima actiune prin care a decedat jucatorul ( ucis cu knife ,hs sau someting else..)
+ ca sursa era RIP , am stat 30 min sa realizez de ce nu mergea /class.... a adaugat ceva gresit...
Nu am mai inteles daca tu vrei de ex lvl 1-3 sa fie beginner , 4-6 sa fie Average ... asa vrei? Acum poti alege orice clasa cu orice numar de xp (fie el pe -)

L-am testat, nu merge cum ar trebui. Mai exista erori cand omor un player scrie ai primit 0 xp, daca dau hs imi da 3xp iar daca omor simplu un player primesc 20. Comenzile amx nu merg niciuna. Multumesc pentru efort, nu cred ca acest plugin daca se modifica ar putea merge 100%. Va rog dati T/C . Imi pare rau ca v-am "mancat" timpul cu un astfel de plugin.

Exista multe erori in el. Poate s-ar rezolva doar daca ar fii luat de la 0, si nu modificat.

T/C. Please.

In caz ca vreti sa rezolvati acest plugin, adica sa il luati de la 0 puteti lasa topic-ul deschis. Ca pe viitor sa ajute pe alti.

#Edit appLy: Eu testez pluginurile care ti le fac , si daca nu merge crede-ma ca nu il postez.

Edited by appLy^NxT, 13 September 2015 - 12:55 PM.

• sinnoptic likes this

sinnoptic

sinnoptic

Advanced Member

• Membru
  • 164 posts
  • 44 topics
  • Joined 12-April 14

L-am testat, nu merge cum ar trebui. Mai exista erori cand omor un player scrie ai primit 0 xp, daca dau hs imi da 3xp iar daca omor simplu un player primesc 20. Comenzile amx nu merg niciuna. Multumesc pentru efort, nu cred ca acest plugin daca se modifica ar putea merge 100%. Va rog dati T/C . Imi pare rau ca v-am "mancat" timpul cu un astfel de plugin.

Exista multe erori in el. Poate s-ar rezolva doar daca ar fii luat de la 0, si nu modificat.

T/C. Please.

In caz ca vreti sa rezolvati acest plugin, adica sa il luati de la 0 puteti lasa topic-ul deschis. Ca pe viitor sa ajute pe alti.

Daca gasim solutia redeschidem topicul . Pana atunci T.C

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users