Din ce vad io in linku ala sunt programe care trebui sa dai bani din ce se vede acolo acum nu stiu exact nu zic or fi si free ... Ca sa le ai pe linux cea ce nu incurajez chestia cu datu bani pe niste licente de programe / jocuri care peste cateva luni sau ani apar piratate si tu ai cheltuit niste bani aiurea ... Intardevar daca as avea bani as cumpara 1 windows licentiat cum trebui. Dar mai mult nu .
Crezi ca pe noi ne intereseaza ca incurajezi tu pirateria? Iti spun sincer, un singur lucru am crackuit in calculator, Action Mirillis cand mai trimit la speedy clutch-urile, ca nu dau banii pe un rahat de program de filmare.
Windows 8 si 10 sunt o prostie la patrat , se poate numi mai bine Windows Shit , cel mai bun windows este 7 ultimate
Pe windows 7 merg jocurile foarte bine
Pe cand la windows 8 si 10 nu merge gta san andreas , wtf? asa slab ? foarte slab din punctul meu de vedere, am facut teste pe toate windows-urile
edit: pe windwos 8 si 10 merg doar jocurile noi...
ai incercat tu pe linux gta 5 de zici ca nu merge?
nu stiu de unde ai scos-o p'asta, ca nu merge gta san andreas, nu e ca si cum varul meu de 10 ani are windows 8 si joaca gta san andreas toata ziua ?
Crede-ma, daca nu stii ,nu mai vorbi ca n-are rost...
Nu ma bag in chestia cu linuxu', ca habar nu am si niciodata nu am sa folosesc linux, eu in momentul de fata mi-am pus windows 10 si imi merg absolut toate jocurile de pe hardul extern (gta 4, gta san andreas, samp, call off duty si multe altele)
desigur nu mai vorbim de gta 5... ca merge struna.
Edit: Smoke, cand piratezi un joc e ca si cum ai trisa cu ceva, oricum daca ai adus vorba de gta v, daca-l ai piratat, poti juca doar story mode, cand il achizitionezi, automat ai acces la mai multe lucruri.
Edited by R H T M, 10 September 2015 - 09:58 AM.