Jump to content

- Advertisement -
Photo

[CS16-Lifestyle] Casatorie la 4 ani

• Please log in to reply
3 replies to this topic

adriano04

adriano04

Administrator

• Administrator
  • 2037 posts
  • 141 topics
  • Joined 18-August 13
  • Country: Country Flag

Iubirea unui copil este sincera,pura,nevinovata si imprevizibila.

O fetita de 4 ani ne demonstreaza cele de mai sus prin actiunile sale.

Mai exact: Abby,o fetita bolnava de leucemie,a prins mare drag de asistentul care o ingrijea la spitalul din New York.

Atat atatasament a prins fata de el incat i-a marturisit mamei sale ca abea asteapta sa revina "Matt"in tura si sa o faca bine pentru ca are de gand sa se casatoreasca cu el.

• Cand a aflat, asistentul a scris pe Facebook: “Pacienta mea m-a cerut in casatorie. N-am ezitat sa spun DA si am primit o imbratisare imensa.”

61694555.jpg

Fiind constienti de ce inseamna pentru un copil leucemia,atat parintii cat si Matt au vrut sa o faca pe fetita fericita si au planuit o asa-zisa nunta.

• Ce parere aveti de planurile fetitei legate de asistentul sau?:
  • Cum comentati decizia parintilor si a lui Matt de a organiza o presupusa nunta?:
  • Ce sti despre leucemie?:
  • Tu cum ai fi procedat in locul lui Matt/al parintilor?:
  • Alte comentarii:

• Luv ya;x likes this

YvY

YvY

Fost Moderator

• Retired
  • 640 posts
  • 183 topics
  • Joined 12-August 14
  • Ce parere aveti de planurile fetitei legate de asistentul sau?: O parere oarecum buna pt ca Matt nu face alt cv decat sa o ajute atat cat poate. Incearca sa o sustina.
  • Cum comentati decizia parintilor si a lui Matt de a organiza o presupusa nunta?: Mai bine s-ar opri si i-ar explica fetitei cum sta treaba.
  • Ce sti despre leucemie?: Boala grava , ceva legat de sange daca nu ma insel . Mai mult nu stiu pt ca nu imi plac bolile.
  • Tu cum ai fi procedat in locul lui Matt/al parintilor?: As fi raspuns cu " nu " la propunerea fetei.
  • Alte comentarii:
  • Weird ;))

Edited by yvy, 19 August 2015 - 01:28 PM.

Luv ya;x

Luv ya;x

Super Moderator

• Super moderator
  • 3561 posts
  • 378 topics
  • Joined 21-October 13
  • Ce parere aveti de planurile fetitei legate de asistentul sau?: este un gest/o gandire inocenta,de copil
  • Cum comentati decizia parintilor si a lui Matt de a organiza o presupusa nunta?: o decizie logica,dupa ce ca sufera saraca de leucemie,mai suferea si din"dragoste"(asa cum o interpreta micuta)
  • Ce sti despre leucemie?:Este cancerul celulelor sangvine(la un copil este in cele mai multe cazuri fatal pentru ca afecteaza rinichii/plamanii/alte organe,deci se subintelege la 4 ani ce efect puternic are).
  • Tu cum ai fi procedat in locul lui Matt/al parintilor?:probabil ca la fel ca ei
  • Alte comentarii:Frumos subiect.

/r/arrsura27

/r/arrsura27

Fost Moderator

• Retired
  • 1701 posts
  • 178 topics
  • Joined 30-May 13
  • Ce parere aveti de planurile fetitei legate de asistentul sau?: E dragut , ce vreti el a fost cel care a avut grija de ea in fiecare zii 
  • Cum comentati decizia parintilor si a lui Matt de a organiza o presupusa nunta?:  Pai fetita suferea de o boala grava si nu stia nimeni cat mai traieste ... dai e ok 
  • Ce sti despre leucemie?: Boala grava ,atunci cand vasele rosii de sange sunt "mancate" de cele albe . 
  • Tu cum ai fi procedat in locul lui Matt/al parintilor?: Da normal , nunta aia e facuta "in joaca" lol , mai cititi si voi ... 
  • Alte comentarii:-

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users