Jump to content

Photo

[Cs16] Intrebare comunitate !

- - - - -

Best Answer Andrei; , 01 August 2015 - 12:33 PM

Nu ii asculta pe cei de mai sus. E o problema a forumului, mai exact de la platforma IPB, noi nu o putem rezolva(nu are nicio treaba cu validarea contului). Nu o sa primesti ban, stai linistit. Alte intrebari ?

Go to the full post »

• This topic is locked This topic is locked
5 replies to this topic

RUSE;;

RUSE;;

Addicted Member

• Membru
  • 249 posts
  • 52 topics
  • Joined 25-July 14
  • Country: Country Flag

Salut , o intrebare si de asemenea o rugaminte :

forum.png

De fiecare data cand intru pe forum ....

De asemenea daca este o problema legata de forum , va rog rezolvati-o , deoarece pe alt cont imi aparea mereu fereastra aceasta cand ma logam , si am primit ban :| .

Va rog rezolvati daca este problema legata de forum , va rog sa-mi spuneti ce-ar trebuii sa fac daca este o problema de la mine , nu vreau ban si pe acest cont , multumesc !

CuzaVa

CuzaVa

Addicted Member

• Banned
  • 316 posts
  • 53 topics
  • Joined 21-August 14

Si mie mi se intampla deoarece cand iesi , trebuie sa dai Log Out la cont , adica sa te deconectezi de pe el , nu sa dai X de la Pagina .

Si mie mi se inaimpla cand dau X direct , fara sa dau Log Out.

FaLLeN @ CS16

FaLLeN @ CS16

Ultras Member

• Membru
  • 502 posts
  • 56 topics
  • Joined 07-June 13

Salut , o intrebare si de asemenea o rugaminte :

forum.png

De fiecare data cand intru pe forum ....

De asemenea daca este o problema legata de forum , va rog rezolvati-o , deoarece pe alt cont imi aparea mereu fereastra aceasta cand ma logam , si am primit ban :| .

Va rog rezolvati daca este problema legata de forum , va rog sa-mi spuneti ce-ar trebuii sa fac daca este o problema de la mine , nu vreau ban si pe acest cont , multumesc !

E o problema de la cont nu de la forum. Si eu patesc asa si cred ca toti. E ceva in neregula de la confirmarea contului. Cateodata apare cateodata nu. Dar asta nu inseamna ca iei ban. Cum a spus si utilizatorul de mai sus incearca sa te deconectezi inainte de a inchide pagina. Bafta!

Andrei;

Andrei;

Administrator

• Administrator
  • 3201 posts
  • 398 topics
  • Joined 16-December 12
✓  Best Answer

Nu ii asculta pe cei de mai sus. E o problema a forumului, mai exact de la platforma IPB, noi nu o putem rezolva(nu are nicio treaba cu validarea contului). Nu o sa primesti ban, stai linistit. Alte intrebari ?

• utzu, Nomber_1, sinnoptic and 1 other like this

ExE.aim?

ExE.aim?

Addicted Member

• Membru
  • 240 posts
  • 39 topics
  • Joined 03-July 14

De ce avem voie sa punem doar o singura semnatura?

Edit: Off-topic. Am intrebat daca mai aveti ceva de intrebat legat de probleme asta, nu de orice altceva. Deschide topic separat.

Edited by Artick;, 01 August 2015 - 01:07 PM.

RUSE;;

RUSE;;

Addicted Member

• Topic Starter

• Membru
  • 249 posts
  • 52 topics
  • Joined 25-July 14

Iti multumesc frumos de raspuns , am pus aceasta intrebare mai mult sa fiu sigur ca nu primesc ban . e tot ce ma interesa .

Multumesc frumos , se poate da tc , o zii buna !

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users