Jump to content

- Advertisement -
Photo

[CS16-Respinsa]Propunere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9 replies to this topic

V.L

V.L

Member

• Membru
  • 305 posts
  • 37 topics
  • Joined 26-May 12
  • Country: Country Flag

Salut ,imi pare rau daca deranjez dar as avea o propunere " generala " sa zic asa .Am observat ca la ABSOLUT toate subiectele ,membrii sunt obligati sa posteze dupa un anumit " model " ceea ce mi se pare foarte foarte penibil .Parerea mea ar fi ca acele modele sa fie elminate ,membrii putand sa posteze liber ,fara a urma vreun model ,post huntingul sau spam-ul urmand sa fie sters .

SoEasy!

SoEasy!

No Limit Member

• Membru
  • 2143 posts
  • 325 topics
  • Joined 22-September 12

Model=Ordine,daca fiecare posteaza cum doreste el ar fi doar haos,contra.

EduArT

Salut ,imi pare rau daca deranjez dar as avea o propunere " generala " sa zic asa .Am observat ca la ABSOLUT toate subiectele ,membrii sunt obligati sa posteze dupa un anumit " model " ceea ce mi se pare foarte foarte penibil .Parerea mea ar fi ca acele modele sa fie elminate ,membrii putand sa posteze liber ,fara a urma vreun model ,post huntingul sau spam-ul urmand sa fie sters .

Eu propun sa stergem si regulamentul, internetul e un loc liber unde putem face ce vrem.

• utzu, ShooTeR-RoBeRt, Daginho and 7 others like this

V.L

V.L

Member

• Topic Starter

• Membru
  • 305 posts
  • 37 topics
  • Joined 26-May 12

Nu ma intelegeti gresit ,pe alocuri acel model isi are locul lui,dar ,in unele subforumuri este chiar absurd ...http://forum.cs16.ro...u/#entry2134015,ca de exemplu aici .

Edited by V.L, 29 July 2015 - 08:39 PM.

EduArT

Membrul a decis sa adauge model (desii e super moderator acel topic este in calitate de membru). Deschide tu un topic si nu pune model de postare, nu e nimic rau in asta.

• utzu, SoEasy!, Andrei; and 1 other like this

Skynet06

Skynet06

Ultras Member

• Membru
  • 434 posts
  • 92 topics
  • Joined 28-December 11

Contra si eu , idem EduarT sa stergem si regulament-ul :))

Edited by SkeL, 01 August 2015 - 01:21 PM.

MrAndrei

MrAndrei

Member

• Membru
  • 39 posts
  • 5 topics
  • Joined 09-June 13

Eu sunt pro pentru a nu se mai pune modele in topicuri(deloc), adica asta e chiar penibil. Daca cineva doreste anumite raspunsuri la un topic pune intrebari la final, si userul raspunde la care vrea+adauga ce vrea/alte intrebari.

B I M

B I M

Moderator global

• Moderator global
  • 2371 posts
  • 411 topics
  • Joined 25-December 13

Contra , ar trebui sa stea cineva 24/7 dupa voi sa vada daca scrieti ceea ce trebuie ? ! 

Asa cu model impus , toti stiti ceea ce trebuie sa scrieti , daca voi si cu model nu stiti sa faceti ceva ”relativ” bine , v-ati imaginat cum ar fi fara ? Va zic eu : HAOS TOTAL ! 

• HeX-, oniq666, Snyby and 1 other like this

trace

Sa zicem ca ti-ai face tu un forum, doar sa zicem. Ai lasa 100.000+ membrii (care-s in momentul de fata inregistrati aici, dar nu umbla toti pe forum), sa posteze care ce vrea, care unde vrea si fara model de postare? Eu zic ca nu, in anumite situatii dupa modelul de postare iti dai seama de maturitatea celui ce posteaza.

Prin modelul de postare se cer anumite informatii care in mod normal nu ar fi divulgate de topic starter.

Contra din toate punctele de vedere.

• ScarleT. likes this

Andrei;

Andrei;

Administrator

• Administrator
  • 3201 posts
  • 398 topics
  • Joined 16-December 12

Modelul nu e obligatoriu in anumite locuri, il puneti daca vreti. E obligatoriu doar acolo unde specificam asa ceva. Propunere respinsa.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users