Salut ,imi pare rau daca deranjez dar as avea o propunere " generala " sa zic asa .Am observat ca la ABSOLUT toate subiectele ,membrii sunt obligati sa posteze dupa un anumit " model " ceea ce mi se pare foarte foarte penibil .Parerea mea ar fi ca acele modele sa fie elminate ,membrii putand sa posteze liber ,fara a urma vreun model ,post huntingul sau spam-ul urmand sa fie sters .
[CS16-Respinsa]Propunere
Posted 29 July 2015 - 08:31 PM
Posted 29 July 2015 - 08:36 PM
Posted 29 July 2015 - 08:38 PM
Salut ,imi pare rau daca deranjez dar as avea o propunere " generala " sa zic asa .Am observat ca la ABSOLUT toate subiectele ,membrii sunt obligati sa posteze dupa un anumit " model " ceea ce mi se pare foarte foarte penibil .Parerea mea ar fi ca acele modele sa fie elminate ,membrii putand sa posteze liber ,fara a urma vreun model ,post huntingul sau spam-ul urmand sa fie sters .
Eu propun sa stergem si regulamentul, internetul e un loc liber unde putem face ce vrem.
- utzu, ShooTeR-RoBeRt, Daginho and 7 others like this
Posted 29 July 2015 - 08:39 PM
Nu ma intelegeti gresit ,pe alocuri acel model isi are locul lui,dar ,in unele subforumuri este chiar absurd ...http://forum.cs16.ro...u/#entry2134015,ca de exemplu aici .
Edited by V.L, 29 July 2015 - 08:39 PM.
Posted 01 August 2015 - 01:20 PM
Contra si eu , idem EduarT sa stergem si regulament-ul
Edited by SkeL, 01 August 2015 - 01:21 PM.
Posted 01 August 2015 - 06:31 PM
Eu sunt pro pentru a nu se mai pune modele in topicuri(deloc), adica asta e chiar penibil. Daca cineva doreste anumite raspunsuri la un topic pune intrebari la final, si userul raspunde la care vrea+adauga ce vrea/alte intrebari.
Posted 01 August 2015 - 09:12 PM
Contra , ar trebui sa stea cineva 24/7 dupa voi sa vada daca scrieti ceea ce trebuie ? !
Asa cu model impus , toti stiti ceea ce trebuie sa scrieti , daca voi si cu model nu stiti sa faceti ceva ”relativ” bine , v-ati imaginat cum ar fi fara ? Va zic eu : HAOS TOTAL !
- HeX-, oniq666, Snyby and 1 other like this
Posted 14 August 2015 - 12:52 PM
Sa zicem ca ti-ai face tu un forum, doar sa zicem. Ai lasa 100.000+ membrii (care-s in momentul de fata inregistrati aici, dar nu umbla toti pe forum), sa posteze care ce vrea, care unde vrea si fara model de postare? Eu zic ca nu, in anumite situatii dupa modelul de postare iti dai seama de maturitatea celui ce posteaza.
Prin modelul de postare se cer anumite informatii care in mod normal nu ar fi divulgate de topic starter.
Contra din toate punctele de vedere.
- ScarleT. likes this
Posted 14 August 2015 - 03:06 PM
Modelul nu e obligatoriu in anumite locuri, il puneti daca vreti. E obligatoriu doar acolo unde specificam asa ceva. Propunere respinsa.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users