Buna , eu va propun sa creeati o subcategorie la CS16 - General cu numele Anime.
De ce? -> Pentru ca ar fi forumul mai activ iar userii ce se uita pot vorbi acolo despre serialele Anime vazute sau daca cineva nu se uita la Anime si ar vrea sa inceapa sa fie cine sa ii spuna ce Anime merita vazute.
Oamenii ar putea sa isi faca un topic cu o lista in care sa fie animele vazute sau pe cele pe care le urmaresc acum.
Cei ce se pricep la desen/programe video ar putea creea un trailer la un anime pus pe youtube si postat aici sau ar putea prezenta desene cu personaje din anime.
Daca propunerea se accepta eu zic sa se adauge la categoria Anime urmatoarele subsectiuni : Regulament & Anunturi / Anime & Manga(aici sa fie listele cu animele vazute sau manga citite) / Creative Zone(aici se vor posta desenele si videourile create) / Cerere Anime(aici sa fie posibil ca cei ce doresc sa se apuce de anime sa le fie sugerate unele dupa modurile pe care le vor ei(comedie/actiune/shounen etc..) ) / Concursuri / News(aici sa fie noutati despre ce anime o sa apara sau cand o sa apara urmatorul sezon dintr-un anime sa fie anuntat aici)
Stiu ca e cam mult de citit dar sper ca o sa cititi tot si sper ca o sa va ganditi la aceasta propunere despre cum o sa faca forumul mai activ.