Jump to content

- Advertisement -
Photo

[CS16-Repinsa]Propunere Anime

* * * * * 2 votes

• This topic is locked This topic is locked
22 replies to this topic

xDoctor

xDoctor

Member

• Validating
  • 18 posts
  • 5 topics
  • Joined 22-July 15
  • Country: Country Flag

Buna , eu va propun sa creeati o subcategorie la CS16 - General cu numele Anime.

De ce? -> Pentru ca ar fi forumul mai activ iar userii ce se uita pot vorbi acolo despre serialele Anime vazute sau daca cineva nu se uita la Anime si ar vrea sa inceapa sa fie cine sa ii spuna ce Anime merita vazute.

Oamenii ar putea sa isi faca un topic cu o lista in care sa fie animele vazute sau pe cele pe care le urmaresc acum.

Cei ce se pricep la desen/programe video ar putea creea un trailer la un anime pus pe youtube si postat aici sau ar putea prezenta desene cu personaje din anime.

Daca propunerea se accepta eu zic sa se adauge la categoria Anime urmatoarele subsectiuni : Regulament & Anunturi / Anime & Manga(aici sa fie listele cu animele vazute sau manga citite) / Creative Zone(aici se vor posta desenele si videourile create) / Cerere Anime(aici sa fie posibil ca cei ce doresc sa se apuce de anime sa le fie sugerate unele dupa modurile pe care le vor ei(comedie/actiune/shounen etc..) ) / Concursuri / News(aici sa fie noutati despre ce anime o sa apara sau cand o sa apara urmatorul sezon dintr-un anime sa fie anuntat aici)

Stiu ca e cam mult de citit dar sper ca o sa cititi tot si sper ca o sa va ganditi la aceasta propunere despre cum o sa faca forumul mai activ.

• ScarleT. likes this

Mugur

Mugur

Advanced Member

• Membru
  • 143 posts
  • 23 topics
  • Joined 22-June 15

Eu zic Pro, Ar fi o idee buna...

xDarkBlue

xDarkBlue

Fost Designer

• Retired
  • 4398 posts
  • 413 topics
  • Joined 14-September 13

Adaugarea sectiunii Anime a mai fost propusa si in trecut, s-a decis ca topicurile de acest gen sa se posteze in sub-categoria Seriale.

Edited by xDarkBlue, 23 July 2015 - 01:58 PM.

• utzu likes this

s0ul

s0ul

Master Member

• Premium
  • 1574 posts
  • 176 topics
  • Joined 01-July 11

Contra eu nu vad rostul!

YvY

YvY

Fost Moderator

• Retired
  • 640 posts
  • 183 topics
  • Joined 12-August 14

Contra

Nu este cv necesar , poti discuta si in sectiunea seriale.

Supernatural :3

Supernatural :3

Ultras Member

• Membru
  • 491 posts
  • 43 topics
  • Joined 14-June 15

Eu sunt Pro , ar fii o idee buna , multa lume se uita la anime-uri .

GAMECORE-

GAMECORE-

Banned

• Banned
  • 131 posts
  • 17 topics
  • Joined 16-July 15

CONTRA.

Motiv: 

Adaugarea sectiunii Anime a mai fost propusa si in trecut, s-a decis ca topicurile de acest gen sa se posteze in sub-categoria Seriale.

SoEasy!

SoEasy!

No Limit Member

• Membru
  • 2143 posts
  • 325 topics
  • Joined 22-September 12

CONTRA.

Motiv: 

Doar ca unii nu se uita la anime,nu inseamna ca pe altcineva nu il intereseaza.

Csx ai fost cel mai original la post-ul tau felicitari  =d> .

Anime=Seriale ceva complet diferit,daca cineva cauta anime-uri clar nu se uita la seriale.

s0ulet normal ca nu ii vezi rostu,pentru ca nu urmaresti.

Pe voi va intereseaza doar sa aveti pe forum ce va intereseaza pe voi.

Sunt pro.

• Yato-Senpai and ScarleT. like this

22n

22n

Fost Designer

• Retired
  • 2133 posts
  • 124 topics
  • Joined 14-July 12

PRO, chiar as dori o astfel de sectiune.

Gerv @ Cs16

Gerv @ Cs16

Fost Resource Team

• Retired
  • 949 posts
  • 85 topics
  • Joined 08-February 15

Pro , multi inca se mai uita la anime-uri !!!

oniq666

oniq666

Fost Moderator

• Retired
  • 1215 posts
  • 124 topics
  • Joined 24-June 14

Contra, satana

Edited by Marshall., 28 July 2015 - 11:34 PM.

COSMIN @CS16

COSMIN @CS16

Fost Resource Team

• Retired
  • 2207 posts
  • 347 topics
  • Joined 12-November 13
  • City:Roquetas de Mar

contra   Se uita la anime-uri doar pusti de 10 ani. Si in plus suntem o comunitate de CS1.6 ar trebui sa facem ceva ca oameni sa nu se lase de cs1.6 si sa se apuce de csgo.

Dar pe voi va duce mintea la ....... desene animate  :))

impressiveOne

impressiveOne

Designer

• Designer
  • 1967 posts
  • 113 topics
  • Joined 11-April 13

Contra, este o comunitate de counter-strike nu de anime-uri sau mai stiu eu ce alte prostii, deci clar nu isi are rostul. 

Yato-Senpai

Yato-Senpai

Untouchable Member

• Membru
  • 1309 posts
  • 157 topics
  • Joined 16-November 11

Pro , daca e comunitate de counter-strike , atunci de ce exista si sub-forumuri de filme/seriale/emisiuni/muzica/educatie/auto/sport ?,  ele nu fac parte din counter-strike , asa ca ar trebui eliminate

Cosmin gresesti , la anime se uita si cei care is in varsta. Nu  o sa reusesti NICIODATA sa aduci cs 1.6 la cum o fost , cs 1.6 ramane o legenda si n-ai cum sa schimbi asta + nici n-ai cum sa-i faci sa ramana , asa cum e si la alte jocuri .

Edited by Yusuke.WW, 29 July 2015 - 12:57 AM.

• utzu, 22n, Batranu Bumi and 3 others like this

HeX-

HeX-

Gamer Member

• Membru
  • 963 posts
  • 42 topics
  • Joined 24-May 14
Idem Yusuke , total de acord cu tine

ScarleT.

ScarleT.

Fost Designer

• Retired
  • 810 posts
  • 51 topics
  • Joined 01-January 15

Multi sunt originali rau pe aici =)) ex. CSX, impressive...  +1 asta va omoara =))

Oricum.

PRO. 

Ar fi ceva epic din punctul meu de vedere (fan amine =)) ) cum a spus si yusuke.. Daca ar fi numai de cs 1.6 n-ar trebui sa existe multe sectiuni ...

Multi nui vedeti rostul pentru ca nu va intereseaza sau credeti ca este o pierdere de timp. 

Pentru multi nu este o pierdere de timp.

Ah.. uitam ... Eu sunt designer (chiar daca nu merit :)) ) si ma inspir din anime-uri ... 

Uitativa la portofoliul meu... Numai fete si anime :))

Edited by ScarleT., 29 July 2015 - 10:15 AM.

• Yato-Senpai likes this

EduArT

Salut, ideea este foarte buna insa daca facem un subforum doar pentru Anime, vizibil nu va arata bine pe prima pagina de forum, exemplu: http://i.imgur.com/5yazKSw.png. Eu propun sa adaugam Anime in subforumul Seriale , practic tot seriale sunt corect? Insa ca sa fie diferentiate, ne vom folosii de actualul tag "[CS16 - SERIALE]" insa in cazul nostru va fi [CS16 - ANIME] .

Este mai okey asa? Daca da cei care doresc sa se implice sa-l contacteze pe Artick pentru a organiza modelul de postare si pentru a fi modificat actualul regulament de la seriale.

• utzu, Andrei;, COSMIN @CS16 and 1 other like this

xDoctor

xDoctor

Member

• Topic Starter

• Validating
  • 18 posts
  • 5 topics
  • Joined 22-July 15

Salut, ideea este foarte buna insa daca facem un subforum doar pentru Anime, vizibil nu va arata bine pe prima pagina de forum, exemplu: http://i.imgur.com/5yazKSw.png. Eu propun sa adaugam Anime in subforumul Seriale , practic tot seriale sunt corect? Insa ca sa fie diferentiate, ne vom folosii de actualul tag "[CS16 - SERIALE]" insa in cazul nostru va fi [CS16 - ANIME] .

Este mai okey asa? Daca da cei care doresc sa se implice sa-l contacteze pe Artick pentru a organiza modelul de postare si pentru a fi modificat actualul regulament de la seriale.

Deci tu vrei sa amesteci Seriale cu Anime nu? Decat sa faci ceva de umplutura si sa nu fie facut bine mai bine sa nu fie facut...

Cum a zis si SoRRy Im FreSh un anime nu e un serial. Nu am vazut pana acum un anime ce sa semene cu Suleyman Magnificul :))

EDIT : 

Uite,asa ar fi super decat sa se amestece topicurile cu noutati cu listele cu anime cu serialeele cu restu. :

->Daca propunerea se accepta eu zic sa se adauge la categoria Anime urmatoarele subsectiuni : Regulament & Anunturi / Anime & Manga(aici sa fie listele cu animele vazute sau manga citite) / Creative Zone(aici se vor posta desenele si videourile create) / Cerere Anime(aici sa fie posibil ca cei ce doresc sa se apuce de anime sa le fie sugerate unele dupa modurile pe care le vor ei(comedie/actiune/shounen etc..) ) / Concursuri / News(aici sa fie noutati despre ce anime o sa apara sau cand o sa apara urmatorul sezon dintr-un anime sa fie anuntat aici)

Iar eu am zis la CS16 - General o subcategorie cum ar fi IT sau Resurse dar daca nu se poate e bn la cinema dar sa fie si alte subcategorii la anime(adica cele de mai sus) sa fie mai organizat nu toate topicele amestecate ca e urat asa.

Edited by Ervin, 30 July 2015 - 09:15 AM.

• 22n likes this

EduArT

Continutul unui Anime trebuie sa fie asemanator cu "Suleyman Magnificul" ? Ai pus problema total diferit si DA, anime sunt seriale  8-| .

Cat despre o categorie noua doar pentru anime, este total deplasat si iesit din context. Imi pare rau dar asa ceva nu pot face. Gandeste putin ca "Anime" nu este un factor al unei comunitati, precum IT DESIGN STEAM RESURSE, insa se incadreaza categorie Cinema.

• utzu, COSMIN @CS16 and GAMECORE- like this

xDoctor

xDoctor

Member

• Topic Starter

• Validating
  • 18 posts
  • 5 topics
  • Joined 22-July 15

Continutul unui Anime trebuie sa fie asemanator cu "Suleyman Magnificul" ? Ai pus problema total diferit si DA, anime sunt seriale  8-| .

Cat despre o categorie noua doar pentru anime, este total deplasat si iesit din context. Imi pare rau dar asa ceva nu pot face. Gandeste putin ca "Anime" nu este un factor al unei comunitati, precum IT DESIGN STEAM RESURSE, insa se incadreaza categorie Cinema.

Atunci nu face , decat sa faci doar de umplutura nu face.

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users