Jump to content

- Advertisement -
Photo

Windows/Linux

- - - - -

• Please log in to reply
13 replies to this topic

Poll: Windows/Linux (16 member(s) have cast votes)

Ce alegeti dintre Windows/Linux

1. Windows (13 votes [81.25%])

Percentage of vote: 81.25%

2. Linux (3 votes [18.75%])

Percentage of vote: 18.75%

Vote Guests cannot vote

1337.

1337.

Fost Moderator

• Retired
  • 181 posts
  • 47 topics
  • Joined 01-March 12
  • Country: Country Flag

Dupa atatea cazuri de infestari cu stealare/keyloggere/rat-uri/form-grabbers si tot felu de trojani,am hotorat sa trec pe linux. In linux nu sunt virusi (ba da sunt,dar sunt 0day(private)) , asa ca un OS de zi cu zi nu te poti infesta pe linux,folosesc linux de 2 ani si m-am obisnuit cu terminalul, cu toate ca am si varianta desktop ca la orce OS,lucrez numai din terminal.  

Acum va intreb pe voi,ati face aceasta schimbare?, sa treceti de la linux la windows? , argumentati in reply.

Edited by 1337., 12 July 2015 - 11:53 AM.

• COSMIN @CS16 likes this

pujj -M-

pujj -M-

Member

• Membru
  • 53 posts
  • 6 topics
  • Joined 07-July 15

Eu am ales windows , sincer nu as trece , pentru ca daca acesta se strica , costa zic eu destul de mult sa il repari .. acuma parerea fiecaruia eu mi-am spus off-ul . :)

1337.

1337.

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 181 posts
  • 47 topics
  • Joined 01-March 12

Eu am ales windows , sincer nu as trece , pentru ca daca acesta se strica , costa zic eu destul de mult sa il repari .. acuma parerea fiecaruia eu mi-am spus off-ul . :)

Ce costa mult man? , Linux este un sistem de operare OPEN SOURCE adica care nu costa $ nu ca windows moloz.

Se instaleaza la fel ca windows cu un CD/STICK.

• utzu likes this

COSMIN @CS16

COSMIN @CS16

Fost Resource Team

• Retired
  • 2207 posts
  • 347 topics
  • Joined 12-November 13
  • City:Roquetas de Mar

Am votat windows !!! Mie mi se pare un sistem de operare foarte bun.(inca nu am intalnit virusi sau keylogere) Folosesc NOD32 cumparat ca antivirus si nu am probleme.

Chiar astazi sa actualizat calculatorul meu pe windows 10 si se misca super.

Am avut si linux dar nu ma impac cu terminalul + de asta trebuie sa caut programe care sunt compatibile cu linux de aceea l-am schimbat.

Skull^Dead

Skull^Dead

Ultras Member

• Membru
  • 476 posts
  • 17 topics
  • Joined 13-June 15

Eu , am si Linux si windos..

robertinni

robertinni

Power Member

• Membru
  • 114 posts
  • 19 topics
  • Joined 10-February 13

Eu votez cu Windows 7, deoarece zic eu că este mai bun în lumea gaming-ului. Știam că pe linux nu îți poți instala jocuri sau alte chestii.

Quintuss.

Quintuss.

Member

• Membru
  • 17 posts
  • 0 topics
  • Joined 25-April 14

Eu zic ca Windows-ul este mai folosit ca Linux-ul, insa pe Windows poti sa iei virusi, pe Linux, nu.

Pentru gaming - Windows.

Pentru siguranta - Linux.

Ceva de genu' :)).

• Batranu Bumi likes this

brightside

brightside

Member

• Membru
  • 101 posts
  • 33 topics
  • Joined 12-September 11

Eu zic ca Windows-ul este mai folosit ca Linux-ul, insa pe Windows poti sa iei virusi, pe Linux, nu.

Pentru gaming - Windows.

Pentru siguranta - Linux.

Ceva de genu' :)).

multe jocuri sunt portate pe linux ( au support ) sau folosesti WINE , sa le joci.

am avut linux, e interesant , dar trebuia sa ma invat cu el, asa ca am revenit la windows.

iNnternet

iNnternet

Advanced Member

• Membru
  • 150 posts
  • 30 topics
  • Joined 23-August 15

Prima data cand am cumparat laptop-ul avea linux pe el, dupa parera mea e destul de complicat.

Nu am sa trec la Linux niciodata, zic eu, raman la windows.

In prezent folosesc norton si sunt foarte multumit, am licenta la el si isi face treaba.

-xTz-Smoke

-xTz-Smoke

Platinum Member

• Membru
  • 1158 posts
  • 89 topics
  • Joined 04-March 14

Eu ma votat windows deoarece e mult mai usor fata de linux si pe linux nu prea poti face nimic.. Intardevar linux nu ai virusi dar si  pe windows poti sta curat fara virusi . Depinde de fiecare user  in parte  , io folosesc kaspersky de vreo 4 ani de zile nu am pic de virus in pc si nu am avut probleme deloc cu virusii . Depinde foarte mult de user dar si de ce antivirus iti alegi sa bagi . Daca ai antivirus in pc si dezactivezi antivirusul ca sa iei 1 hack,joc,film de pe 1 site cu virus normal ca te umplii de virusi si pana refaci windowsu numai scapi ... 

Cum am spus depinde de user .

brightside

brightside

Member

• Membru
  • 101 posts
  • 33 topics
  • Joined 12-September 11

Eu ma votat windows deoarece e mult mai usor fata de linux si pe linux nu prea poti face nimic.. Intardevar linux nu ai virusi dar si  pe windows poti sta curat fara virusi . Depinde de fiecare user  in parte  , io folosesc kaspersky de vreo 4 ani de zile nu am pic de virus in pc si nu am avut probleme deloc cu virusii . Depinde foarte mult de user dar si de ce antivirus iti alegi sa bagi . Daca ai antivirus in pc si dezactivezi antivirusul ca sa iei 1 hack,joc,film de pe 1 site cu virus normal ca te umplii de virusi si pana refaci windowsu numai scapi ... 

Cum am spus depinde de user .

tot ce am inteles eu din ce ai zis tu este faptul ca tu ai votat windows fara sa testezi linux-ul. e usor si pe linux, doar sa ai o perioada de acomodare cu el.

• Batranu Bumi likes this

-xTz-Smoke

-xTz-Smoke

Platinum Member

• Membru
  • 1158 posts
  • 89 topics
  • Joined 04-March 14

tot ce am inteles eu din ce ai zis tu este faptul ca tu ai votat windows fara sa testezi linux-ul. e usor si pe linux, doar sa ai o perioada de acomodare cu el.

Deci  in linux ca sa sti  toate comenzile se fac din comand prompt  indiferent ce deschizi nui ca pe windows dai dublu click si aia e s-a deschis programu . Io linux am avut in 2006  cand am cumparat primul pc . Si cum a zis  1337 ca pe linux nu sunt virusi  io am zis ca si pe windows daca sti sa umblii pe 1 pc  nu ai virusi ! ... De 20 de ani nu am mai folosit linux si am vrut sa bag pe pc si mi-a zis cineva ca e mai greu deaorece unele progarme le deschizi cu , comenzi din comand prompt ...

Edited by -xTz-Smoke, 02 September 2015 - 05:44 PM.

brightside

brightside

Member

• Membru
  • 101 posts
  • 33 topics
  • Joined 12-September 11

Deci  in linux ca sa sti  toate comenzile se fac din comand prompt  indiferent ce deschizi nui ca pe windows dai dublu click si aia e s-a deschis programu . Io linux am avut in 2006  cand am cumparat primul pc . Si cum a zis  1337 ca pe linux nu sunt virusi  io am zis ca si pe windows daca sti sa umblii pe 1 pc  nu ai virusi ! ... De 20 de ani nu am mai folosit linux si am vrut sa bag pe pc si mi-a zis cineva ca e mai greu deaorece unele progarme le deschizi cu , comenzi din comand prompt ...

depinde ce destro ai folosit. daca foloseai linux mint sau ubuntu, iti era mai usor tranzitia de la windows catre linux.

Aware.

Aware.

Member

• Membru
  • 53 posts
  • 15 topics
  • Joined 20-April 16

Am votat windows !!!

Mie mi se pare un sistem de operare foarte bun si foarte reusit ! nu am incercat Linux dar nici nu cred ca o voi face

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users