Jump to content

- Advertisement -
Photo

[CS16] - Casatorie intre aceleasi Sexe?!

- - - - -

• Please log in to reply
9 replies to this topic

Daginho

Daginho

Fost Moderator

• Retired
  • 1591 posts
  • 313 topics
  • Joined 03-April 12
  • Country: Country Flag

Daca nu toti dintre noi, dar presupun ca ati auzit ca in Statele Unite ale Amercii s-a legalizat casatoria intre aceleasi Sex-e: Gay si "Lesbi".

Doresc sa va cer parerea in privinta acestei legalizari...

• Model:

• Esti de acord [Da / Nu]:
  • Motiv:
  • Opinia proprie:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Raspuns propriu:

• Esti de acord [Da / Nu]: NU!
  • Motiv: Este irational... Cum a spus si OMBLADON: merg pe strada si vad doi Gay, care se saruta, pe viitor, in fata copiilor mei...
  • Opinia proprie: Legalizeaza casatoria intre aceleasi Sex-e, dar nu legalizeaza Cannabis-ul... Atat depsre omenirea de azi...

Edited by Wiz. K., 27 June 2015 - 09:38 PM.

oniq666

oniq666

Fost Moderator

• Retired
  • 1215 posts
  • 124 topics
  • Joined 24-June 14
  • Esti de acord [Da / Nu]: Nu
  • Motiv: Scarbos
  • Opinia proprie: Intr-adevar persoanele respective se atrag, dar cum spune Wiz, sunt alte lucruri mai "de folos" de legalizat. Ca se casatoresc sau nu, tot ii putem vedea.

Marceline

Marceline

Fost Designer

• Retired
  • 3350 posts
  • 141 topics
  • Joined 02-November 12
  • Esti de acord [Da / Nu]: Da
  • Motiv: E okay să fii gay. La fel cum e okay să îţi placă fetele cu ochii albaştri sau la fel cum e okay să porţi numai haine negre. E okay să fii gay pentru că ce faci tu cu viaţa ta personală e alegerea ta, nu ai nevoie de aprobarea întregii planete ca să adopţi un copil, ca să îţi săruţi prietenul/prietena în public sau mai ştiu eu ce.
  • Opinia proprie:Oamenii, în speţă mediocritatea ţării ăsteia în formă de peştişor, judecă şi dacă ai părul o culoare turbată şi dacă te razi în cap. Dacă standardele tale de normalitate nu sunt la fel ca cele ale societăţii, eşti un paria. Asta e clar. Dar de ce să trăim în frică? “Nu mă sărut cu prietena pe stradă de frică să nu mă bată vreun ţăran”, “Nu îmi fac tatuaje la vedere ca să nu se ia şantieriştii de mine pe stradă”, “Nu mă rad în cap ca să nu ţipe lumea după mine că am cancer” etc.
  • În schimb, pentru România e okay să fii piţipoancă, să ai silicoane, să îţi creşti adolescentele cu ideea că “ar trebui să pună mâna pe-un bogătaş” ca să fie şi ele zeiţe, e okay să aduci toţi inapţii la TV doar ca să faci audienţă, e okay să se vândă mâncare alterată în magazine şi e okay să nu luăm bacul pentru că vrem să “facem altceva mai important cu viaţa noastră”. Aici trăim, dar asta nu înseamnă că trebuie să trăim şi în normele unei societăţi defuncte. Într-o ţară presupusă liberă e okay să fii ce vrei tu.
  • De unde atâta răutate pentru ce e diferit? Am fost în Olanda şi erau femei de peste 60 de ani cu părul roz, cu tatuaje şi nimeni nu se uita după ele pe stradă, am văzut bărbaţi în etate fumând iarbă, îmbrăcaţi în costume de epocă şi nimeni nu întorcea capul după ei, nimeni nu îi judeca. Eu ştiu de unde atâta răutate. România este ţara mârlanilor cărora le e lene să înveţe şi se apucă de “şmecherii”, lasă liceul şi învăţatul şi ajung, ca prin minune, să lucreze ca şantierişti sau mai rău “la portofelul lui tati”. Suntem o ţară de frustraţi şi nu suntem frustraţi doar pe gay, tatuaţi sau oameni cu stil vestimentar diferit, suntem frustraţi şi ce ‘Ăi mai deştepţi decât noi. În şcoala generală am fost torturat de colegi pentru că eram deşteapt şi pentru că aveam note mari.
  • E okay să fii gay. E okay să fii deştept. E okay să te razi în cap. E okay să te tatuezi. E okay să fii diferit. Dacă nu am promova atâta mârlănia şi piţiponceala, poate normele societăţii ar fi altele.

• Daginho likes this

AlwaysCrone

AlwaysCrone

Power Member

• Banned
  • 98 posts
  • 11 topics
  • Joined 18-October 13

Off: Asezarea x_x , cat mai simplu.

• Esti de acord [Da / Nu]: Da.
  • Motiv: Se insoara cu mine ? , fiecare isi face viata asa cum doreste.
  • Opinia proprie: Nu am nimic impotriva acestor gay/lesbi. Unii sunt mai de treaba decat "mari gagicari" :-j.

• Marceline likes this

!Gonzo!

!Gonzo!

Banned

• Banned
  • 44 posts
  • 1 topics
  • Joined 10-June 15
  • Esti de acord [Da / Nu]: Sa zicem ca , da .desi nu e firesc.
  • Motiv: Fiecare persoana are dreptul sa aleaga cum si in ce mod isi traieste viata.Nimeni nu e stapan pe nimeni..sau cel putin asa ar trebui sa fie.
  • Opinia proprie:Am exprimat mai sus!

snakeeyes;

snakeeyes;

Fost News Team

• Retired
  • 1672 posts
  • 248 topics
  • Joined 16-March 13
  • Esti de acord [Da / Nu]: Da , cred ..
  • Motiv: Mi-e indiferent , adica daca vad doi pe strada de acest gen , nu am nici o problema . Dar dupa cum a zis si Gonzo nu prea e firesc .
  • Opinia proprie: Mai sus .

• !Gonzo! likes this

NatsuDragneel

NatsuDragneel

Member

• Membru
  • 56 posts
  • 8 topics
  • Joined 06-March 14
  • Esti de acord [Da / Nu]: Nu
  • Motiv: Sa presupunem ca un cuplu de homosexuali ar adopta un copil sau chiar mai multi copii,acest/acesti copii ar creste automat homosexuali,copii practic absorb comportamentul parintilor,ceea ce ar genera din start niste copii homosexuali + ca distruge repartizarea rolurilor de parinti,ideile de sotie,sot,mama,tata,sunt de parere caci asta ar afecta generatiile viitoare.
  • Opinia proprie: Casatoria intre persoanele de acelasi sex ar fii perceputa ca un pact suicidar al umanitatii.

Edited by NatsuDragneel, 08 July 2015 - 12:13 AM.

• Daginho likes this

CS16-shaDDy

CS16-shaDDy

Platinum Member

• Membru
  • 1173 posts
  • 27 topics
  • Joined 27-January 15
  • Esti de acord [Da / Nu]:Nu
  • Motiv:Pentru ca de aia a facut Dumnezeu femei si barbati sa se impreuneze intre ei!
  • Opinia proprie: -

adriano04

adriano04

Administrator

• Administrator
  • 2037 posts
  • 141 topics
  • Joined 18-August 13
  • Esti de acord [Da / Nu]: si da si nu
  • Motiv: da ,pentru ca nu ma afecteaza cu nimic ce face x,y,z si nu ,pentru ca asa vad eu firesc,sa fie casatorie intre sexe opuse
  • Opinia proprie: Am spus,nu ma deranjeaza ce fac altii,nu imi pare insa ceva normal si nici nu as vrea ca fata/baiatul meu sa creasca cu ideea ca e ok sa te casatoresti cu persoana de acelasi sex,poate nu-s eu destul de ' open mind 'ca altii dar asta e .

Edited by adriano04, 22 April 2016 - 06:42 AM.

• Luv ya;x likes this

CATAHYPE;

CATAHYPE;

Designer

• Designer
  • 495 posts
  • 83 topics
  • Joined 19-April 15
  • Esti de acord [Da / Nu]: Nu.
  • Motiv: E placut pentru unii cand vad 2 fete ca se saruta, dar ganditi-va ce exemple le dam copiilor nostrii cand vad asa ceva?
  • Opinia proprie: ^^

Edited by Carlas Dreams, 13 May 2016 - 09:03 PM.

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users