Jump to content

- Advertisement -
Photo

Pc-ul nu imi detecteaza microfonul

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

supremos

supremos

Member

• Membru
  • 26 posts
  • 2 topics
  • Joined 24-May 15
  • Country: Country Flag

Salut, de curand am cumparat un microfon pentru karaoke Microfon Thomson dinamic M151.Am primit si acumulator, totul inclus, dar pur si simplu nu mi-l detecteaza pc-ul.Niste prieteni de-ai mei au acelasi microfon, dar ei nu au probleme cu el, iar cum niciunul din ei nu sunt disponibili momentan sa ma ajute fiind plecati, m-am hotarat sa imi incerc norocul aici.

Stiti cumva de ce nu merge ? Nu mi-l detecteaza in meniul "Sounds" nici mort...

utzu

utzu

Fost Super Moderator

• Retired
  • 12700 posts
  • 370 topics
  • Joined 07-October 10

Problemele pot fi multiple

In primul rand uita-te la portul de la microfon daca ai placa 5.1 vezi ca ai 2 porturi pt. microfon

Da update (sau daca nu ai instalat, instaleaza driverul audio necesar tie) intri in start -dxdiag cauti numele placii de baza si cauti driverul audio pentru placa ta. De obicei problema ta apare de obicei din cauza ca windows 7 instaleaza un driver comun audio si cum am zis daca tu ai o placa de sunet mai buna nu iti functioneaza toate caracterisitile

Incearca ce am zis si revina cu feedback

brightside

brightside

Member

• Membru
  • 101 posts
  • 33 topics
  • Joined 12-September 11
  • Country: Country Flag

Dai click pe iconita de sunet din tray , te duci la Sounds / Recording / apesi pe "Show Disabled Devices" / click dreapta pe microfon si dai Enable.

Click dreapta ( din nou ) pe Microphone / Properties / te duci la Custom / si inca un click pe "Use as Microphone" .

Ca idee, in dxdiag nu o sa`ti apara mereu numele placii de baza . Mai bine te duci in Start / All Programs / Accessories / System Tools si click pe System Information .

Edited by brightside, 03 July 2015 - 01:42 PM.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users