[Admin] Model Cerere
Postat 26 June 2016 - 11:20 PM

sunteti 2 (doi playeri) care jucati pe aceasi cont. de multe ori , nu stiu care din voi, injurati jucatorii, acuzati de coduri aiurea
scuze dar nu pot sa fiu de acord indiferent de orele care le ai/aveti
daca vei lua admin, cati veti juca pe acel admin ? adminul este netransmisibil altor persoane, indiferent ca e frate/sora/var/verisoara/mama/tata/unchi ... etc
- pOlarson.jr likes this
Postat 26 June 2016 - 11:27 PM

Hmm.. Nu stiu ce sa zic.. Pro pentru admin si pentru activitatea ta de pe server doar in cazul in care iei o hotarare si te joci singur fara sa abuzezi de admin si sa.l dai altor persoane cum a spus si Ice, ( frate/sora/var etc ). Dar daca o sa fiti 2 ----> 10, Contra.
Aceasta postare a fost editata de pOlarson.jr: 26 June 2016 - 11:29 PM
Postat 07 July 2016 - 05:31 PM

- Nick : milly
- Steam_ID : STEAM_0:0:54020094
- Varsta 24
- Oras : Bucuresti
- Experienta : undeva la 10 ani...
Am experienta.
- Ore jucate pe server : http://www.gametrack...015/?name=milly
- De ce vrei sa devi admin : Nu vreau neaparat sa devin admin, vreau sa am imunitate. M-am saturat sa iau ban tot timpul si pe urma sa astept pe forum sa mi se scoata banul...
- Cate ore esti activ pe server intr-o zi : 2-3 depinde
- Cate ore esti activ pe forum intr-o zi : 4-5 depinde
- De Unde ai aflat despre server : Nu mai stiu exact
- De acord cu regulamentul :Da
- Activitate ts3 :Nu
- Donatie : Nu
- Multumesc!
Aceasta postare a fost editata de millyKES: 07 July 2016 - 05:57 PM
Postat 11 July 2016 - 06:17 PM

Pai daca nu vrei sa devii admin nu inteleg de ce faci cerere ..... Dar oricum iti dau PRO pentru ca ai tot ce iti trebuie
Si contra pentru ca tu nu vrei admin ca sa ajuti serveru ci ca sa nu mai iei ban
Cu cel mai mare drag, vreau sa ajut serverul si in acelasi timp sa va usurez si voua munca. Insa eu lucrez de acasa, imi pot lua pauze cand vreau eu. dar in weekend nu o sa pot sa fiu activ deloc. Strict la lucrul acesta m-am referit.
Daca am imunitate si comanda de kick sau ban consider ca este foarte suficient pentru mine.
Va multumesc!
Aceasta postare a fost editata de millyKES: 11 July 2016 - 06:17 PM
0 useri citesc topicul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi