Cerere urgenta
Postat 18 June 2015 - 04:24 PM

Postat 19 June 2015 - 06:12 PM

Perfect Adiii , ai prins ideea la ceea ce cer. Acum cateva precizari, e super ok scrisul , dar cubul ala ma deranjeaza , daca poti sa-l schimbi , adica sa semene cu o cutie de carton ( nu musai la culoare, sau nu musai colorata , o schita ceva ) .
Astept mai mult variante !
Postat 19 June 2015 - 09:17 PM

Stiu ca e complicat , si in principal ati inteles ideea . Mai trebuie lucrat la cutia aia de carton , e imprimeu , deci nu prea e ok sa apara culoarea cutiei chiar asa de accentuat .
Va multumesc pentru ajutorul acordat, mai astept lucrari , va puteti perfectiona lucrarile actuale.
PS : Jonglati cu acele culori ce le-am amintit mai sus . Daca scrisul e de o culoare ce nu se potriveste cu gri ul si albastru deschis , nu o pot lua in considerare.
Aceasta postare a fost editata de Miorlau: 19 June 2015 - 09:21 PM
Postat 28 June 2015 - 09:48 AM

Toate modelele au fost trimise . Va multumesc mult pentru ajutorul acordat .
Mai astept modele , mai astept si alte idei , modele , etc.
Rog din nou conducerea atat administratorii cat si staff designul sa permita userilor postarea in acest topic . Este o rugaminte ce nu o fac des !
Va puteti inspira din operele postate in acest topic . Ma repet , nu vreau efecte speciale sau alte nebuni , ceva simplu , frumos, elegant ce se poate imprima pe spatele unei salopete .
@ baietii de mai jos, va rog fara efecte, n-am cum sa pun asa ceva . Scrisul UNIPACK cu ceva efecte minore , fara sa ocupe mult spatiu.
Aceasta postare a fost editata de Miorlau: 28 June 2015 - 12:45 PM
Postat 29 June 2015 - 04:32 PM

Sunt bune pentru forum, dar nu pentru scopul meu . Fara efecte ! Nu vreau efecte, doar un simbol, ceva simplu profesional.
snappe, frumos imi place, am adaugat-o la colectie cu celelalte creatii reusite din acest topic .
Aceasta postare a fost editata de Miorlau: 29 June 2015 - 06:35 PM
1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi